Зоуи Дешанел се омъжи тайно, роди момиченце

Зоуи Дешанел - звездата на сериала "Новото момиче" и една от най-високоплатените актриси в американската телевизия, е родила първото си дете - момиченце.

Обратно в новината

Коментари - Зоуи Дешанел се омъжи тайно, роди момиченце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зори се оказа поредната златотърсачка!

Като и разгледа човек снимките и роклите е ясно защо се е омъжила тайно. По настояване на мъжа и очевидно. Shotgun wedding, както казват на Запад.

В днешно време много е важно да се ожениш тайно. Секретно направо. Ако може и булката/младоженеца да не разбере - най-добре!

Яяяяякоооо....... Добре, че е тя да роди цяло(!!!!!!!) едно дете, все едно е първата жена. И честно, за пръв път я чувам, трябваше да ровя в IMDB да разбера каква е и какво прави.....

Не се изявявайте като първи селяци. Жената има вече 17г успешна кариера. Това че не сте я чували вместо да ви провокира да се поинтересувате, вие бълвате тъпотии. Това са СВЕТСКИ а не СЕЛСКИ новини. Гледайте си фолка и си трайте да не ви се смеят и котките пред блока.

Тия почнаха като наште - снимат два-три дубъла я в "Стъклен...", я в "Картонен дом" и ето ти тебе нова звезда изгряла. Но се знае от астрономията, че всъщност само така изглеждат временно и нямат маса и твърда почва, та бързо-бързо ги отнася безвремието на забравата.

Тя е играла в доста филми преди да се снима в сериала. Има доста изтрещяли роли. Но иначе имаше една роля в една комедия, която също доста ѝ отиваше.

Може да е проява на лош вкус или незнание но тази "велика актриса" я чувам за първи път . Дир-а пишете новини "за велики хора" ...........СмЕх.

Е може ли да се излагаш така? Да не знаеш Зоуи бешамел?