Даниела Янков стигна до подпис след месец любов

Въпреки че се твърдеше, че сръбкинята Даниела Янков само се е сгодила за новия си любим Стефан Бузурович, техни снимки от гражданската им сватба бяха публикувани в сръбско издание.

Обратно в новината

Коментари - Даниела Янков стигна до подпис след месец любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва? Какво още трябва? Да си извадиш главата от гАзО, например...?

След тази новина България вече няма да е същата!:) . А за Сърбия-те си знаят!:)

И това нас точно как ни касае?

Ако новината е истинска, честито на Даниела Янков! Красива и умна жена.

След 9 години, като тя е на 40, а той е млад мъж на 36 ще видиш как ще я ритне в гъза. Но не ми се вярва да издържат толкова много. Явно Данито си е любовчийка и се хвърля на сляпо.

В шест реда си нашлякала толкова глупости, че да се чуди човек как в главата ти има място от глупости за собствените ти комплекси! Тия заключения, дето си ги написала, са продукт на нечии болен мозък.

6919, Благодаря Ви! Явно има и нормални хора тук :)

Много е хубава и прилича на нашата журналистка Петрова.

За пореден път една чужденка ни показва какво значи да си читав човек. Лъчезарна, ведра, възпитана, кадърна и свестна. И представете си , това е възможно без силикон и празна глава. Не можа да приеме простотиите на "великия" Андрей и като жена уважаваща себе си , не се поколеба да сложи край на брака си. Хайде познайте , ако съпруга на Андрей беше някоя наша кифла, щеше да се държи за него на всяка цена, независимо дали брака й е пародия. Но понеже той е "велик" щеше да търпи всичко

да им е честито

да им е честито

да им е честито

Честито!

Щастлива ,лъчезарна и красива дама. Между другото бившият й и съдружникът му изглеждат все по-глупаво и смешно на екран.

Той е много готин. Помня го от хърватския филм "Избора на Лара". Хубава двойка са

да са живи и здрави и щастливи,хубавица е даниела и не знам как моя да се заблуди с тоя прост,грозен ,нисак и пияница .абе като видиш нисак маж бягаи надалече,а и двамата с оня другия пияниц са големите прелубодеици,просто срам за бг нация заедно с другото папчиво чудовище бареков.

Ах, ти колко си прост/а.

ЧЕСТИТО. ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЩАСТИЕ !!!

Моите съболезнования към младоженеца.

Е по-силно простеещто заглавие отдавна не бях виждал. Мога да предположа какво пише по-надолу.