Джордж Лукас се ожени

Създателят на "Междузвездни войни" вече е семеен мъж, след като през уикенда е разменил брачни обети с дългогодишната си приятелка Мелъди Хобсън.

Обратно в новината

Коментари - Джордж Лукас се ожени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тичат си като две капки боза.едната сладни,другата обаче, киселее.

този вероятно грък има афинитет към черната раса. мои комшия бял и образован мъж сащо налита само на черни. призна ми, че след черна п(т)ичка не може да докосне бяла. черните знаели много повече ишерети и смърдели по вазбуждащо и силно.

Ама тия хора добре ли са? то бива мамун, ама чак толкоз. Свършиха ли се белите жени????

Бели жени колко искаш, тъпанари също.

Ужас! Какво им става на тия холивуди бе, каква е тая мода напоследък - богати бели холивудски мъже в напреднала възраст да се женят за черни гибони с половин глава по-високи от тях?!?! Първо беше великият Де Ниро,сега и великият Лукас......баси черните кобили са!!!!!!

pompai

само да ме харесат и аз нямам против индииките:)

Човека обича научната фантастика

Никога не е късно да станеш за резил.С този дядка,па макар и милионер.Нали трябва да си легне вечер.Отврътително сексуално счение.

pompai

Всъщност, расите на земята вече са почнали процеса за смесване и обединение и не виждам проблем в това.Не знам след колко 100-години няма да има държави а само една планета и ще се говори на един език.

Когато видиш целият котайски народ смесен тотално,както и всички индийски цигани също омешени с другите по цялата земя, пак ми се обади! И след 100, и след 1000 години това няма да стане!

pompai

Ако си тесногръд,за тебе няма да стане и след 10 000 години ,но няма да сме живи да коментираме тогава:)))

лукас е един от големите мозъци на киноиндустрията, заедно с James Cameron, Stanley Kubrick, Spielberg, Martin Scorsese i dr. Good luck man.

Дано намерят щастието. Щом са щастливи заедно възрастта няма значение.

pompai

Не виждам проблем,след като не се разбираш с един човек ,да вземеш друг.

Земята ще се насели с мелези .... каквито се виждат в Междузвездни войни , както се вижда процеса е стартиран. Чакаме резултати !

аззз

с неговите пари можеше и нещо по-добро и по-младо да си намери.....

И като си взема една млада пикла след 2-3 години да ми иска половината пари... да си развява задника с нейни връстници... да ставам за посмешище постоянно: дърт коцкар с млада кифла, супер изключение в Холивуд... Не, благодаря, тези работи само в главите на глупаците изглеждат ценни. Предпочитам да съм с човек на когото вярвам и съм на една вълна.

Ако си духовно богат,остаряваш красиво.Ако имаш парите на Лукас ,можеш да се поддържаш чрез масажи и специални процедури-без пластични хирурзи.Плода е най-сладък узрял,ако ме разбираш какво искам да кажа.Духовно и възрастово си подхождат.Има упражнения за мускулите на вагината и седалището и ако не си почнала на 12 ,със сигурност тази на Лукас е по -запазена от доста по-млади и там където трябва.Разлика във вкуса е просто показател,защо той е милионер ,а ти го коментираш.

гладна кокошка просо сънува - БГ действителност

И въпреки всичко , коментарът ти звучи отвратително...

Дали сега ще се научи на тъмната страна. Ххехехе майтап де. Ще видим др*сни какво ще направят с последните 3 филма.

Как можа да се ожениш за негърка бе Лукас....

Той човека затуй продаде "Междузвездни войни" на Дисни - шото тя беден го не ще.

Много си прост ! Когато се омешат расите чрез секс , то и расовите проблеми и предрасъдъци ще отпаднат ! Трябва да сме пионери в тази сфера ! А и какви хубави деца се получават ! Какво й е на жената ? Става ли ? Става !

Някъде бях чела ,че вкуса е наследствен,както очите,косата ,ума.Лукас явно има такъв ген.Гениалния човек,а той е гений винаги иска да е различен.И още нещо ако не харесваш различните,не говоря за гейове ,а за раси,никога не би могъл да сътвориш такова велико произведение като междузвездни воини и ярките и странни образи в него.Може да се каже,че обичайки други раси той е пресъздал многообразието на междузвездните войни.

честито на джедая и нека силата бъде с него.

Лукас е милиардер отдавна и е мъж на години... с нея живеят отдавна заедно - значи се разбират и си подхождат. А в един брак това е най-важното. Да са живи и да са здрави!

Най-после някой да го каже! Отдавна са заедно и явно си подхождат. Жената няма вид на празноглава секс играчка и не е скандално млада, така че....това не ми прилича на типична холивудска простотия!