Бекъм, Пит и Клуни уважиха сватбата на Гай Ричи

Гай Ричи и Джаки Ейнсли се ожениха на фестивална сватба на поляна в имението на младоженеца в Англия.

Обратно в новината

Коментари - Бекъм, Пит и Клуни уважиха сватбата на Гай Ричи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя е готина, ама той прилича на руски комбайнер. Ще и развали семката! И ебати мъжкара, кинти ли нямаш та чака да и направиш 3 деца и тогава да се ожениш за нея?! Дейба и мухлъото!

правилно разбрах: за три години - три деца. Браво.

Много е потентен младоженеца 3 дечица направил преди сватбата ..Кака Мадона що не е била поканена на събитието?

Nikiman

Нито един сериозен коменар не видях... Нещо по въпроса с голямата им разлика например или някакво положително пожелание към младоженците. Аз бих казал за голямата разлика в годините, че всичко си зависи от хората, и въпреки това има влияние.

Nikiman

Може ли да няма никъде нито един мейл на модератор? Никъде няма такъв контакт за обратна връзка. Мислех, че коментара ми ще се появи с никнейм, но е с мейла ми. Може ли да го махнете, моля. Също аз си пуснах съобщение за нередност за моят коментар горе.

cwetence

Оправете си настройките в профила и всичко ще е наред :)

Пустият му мераклия, пак се уреди след оная грозотия. И "дежурните" гости са били там, че как иначе. А в това време у нас вдигнаха тока, изгониха хората от Черноморското крайбрежие, закопаха ги с пенсионна "реформа" и какви ли още не полезни работи.

Пустият му мераклия, пак се уреди след оная грозотия. И "дежурните" гости са били там, че как иначе. А в това време у нас вдигнаха тока, изгониха хората от Черноморското крайбрежие, закопаха ги с пенсионна "реформа" и какви ли още не полезни работи.

Глупи, тока за пенсии като теб го намалиха, само за бизнеса го увеличиха, но се съмнявам теб това да те касае. Такива мрънкачи като теб само новини за Путлер са им радост

Тока е част от цената на стоката и се заплаща от потребителя!! Ти да не си от отворените или от умните и красивите?

ииии, три дечица от младо агънце! браво!

Добре че тоя Гай се сети да предложи на Мадона и тя беше така снизходителна да се съгласи, иначе никой никога нямаше да го е чувал. Още не знам и не ме интересува как изглежда.

Ахахах, ти чуваш ли се какво говориш? Гай е известен много, преди събирането му с Мадона! Това, че ти не знаеш, означава само едно, че трябва да разшириш обсега си на наблюдение. Планета не излъчва всичко, което се случва на планетата!

И язе бех там, умряла работа. Некви кифтета, тюрлюгювеч, пражки с лук... Бекъм се напи с домашна вишновка - грозна история... Добре, че после булката даде на всички! Шампанско имам предвид.

От три години сгодени и вече имат три деца....много са бързи...

Редакторката на сайта би ли ми обяснила , какво в изтрития ми коментар е извън темата ? Смешни сте ей това вашето не е журналистика а еманация на глупостта .Хайде със здраве ....

Gal

Ами като не те интересува не чети.....някой пък може да го интересува.....Виж ако вземат да го съобщават по централните новини може де коментираш.....:)

Редакторите не трият коментари