Ива Софиянска и Антон Божков се ожениха

Сватбата между Ива Софиянска и Антон Божков мина вчера при невиждани мерки за сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Ива Софиянска и Антон Божков се ожениха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя прилича на крал Джофри от игра на тронове.

Защо му се сърдите на "незавиждащия"?! :))))))) Има 2 варианта- първиятят е той самия да е дете на мафиоти и се дразни, когато народа открито показва ненавистта се към престъпни елементи, които натрапват охолния си живот на хората, от които са крали; втори вариант е "незавиждащия" да не се е научил да мисли! Това не се отдава на всеки! :)))))) Непосилно е за неговият мозък да прави разлика между крайното възмущение, което народа изпитва към престъпните елементи в обществото си и завистта! :)))

Честито,да са живи и здрави,късмета си го имат.пожелавам им да им се родят живи и здрави дечица за радост на дядовци и баби щтото парите в крайна сметка не са всичко.Без наследници цялата работа е на ялово. Успех!!!

Ива Софиянска има безлична физиономия и излъчване на елементарен човек! Това не е обида, а обективно мнение, нищо, че се е намерил някой, който да я хареса! То "краставите магарета"през 9 планини се надушват! ;))

не ми изглежда безлична ... а много нежна и красива млада жена!

мутра с мутреса , нищо ново

На младоженците - Честито ! (а родителите - да Започнат да я карат По-Правдовито.)

Не съм адвокат на Софиянски, но редно е когато броите парите му да се сетите, че дядовците му не са викали ръъ... на овцете. Бедна ви е фантазията, колко далече щяха да са сега финансово, ако не беше 9.ІХ.44. И да си е взел нещо над заплата, взел си е по-малко от отнетото, а и за разлика от някой той от работа не кръшка и футбол през работно време не е играл. На младите да им е честито.

И понеже му е съвсем чиста работата :))), та жени дъщеря си за мутра?!! О, я се съвземи! На думи всеки може да е чист, но на дела- това е важното, а виждаме делата на щерка му какви са- жени се за мутра, а преди това беше модел! Знаем моделите с какво всъщност се занимават!

Каква къща е вдигнал таткото за щерките си.Живеят в палат от нашите пари!

Краставите магарета се събират !!!

Голям праз! Боли ме .... и за двамата :)))

Що така, и мене ме спохожда сякаш подобна болежка

Коментарът ми е изтрит, но преди това 9 души са го харесали! ;) Нямаше обиди и цинизми- САМО ИСТИНАТА И ФАКТИТЕ!

Едва ли щяхме да знаем нещо за тях,ако не бяха деца на такива "свестни" родители. Нищо съществено не са, леко пълно момче и леко грозновато момиче.Да им е честита новата обща сметка!

Според мен момичето не е грозновато, а глуповато. Той май и баща й беше изненадан от избора й навремето, ама нямаше накъде, бебето беше на път.

Да и им честито на децата, но дано да е за по-дълго време, защото "докато смъртта ги раздели" е много за такива като тях.

Защо не се омъжи за обикновен човек, а за милионер..., защото тате е Мафиянски и парите трябва да се утрояват.

те евреите не се мешат с други достоини нации като българската,те се съешват помежду си.

дайте малко подробности за еврейския произход на Божков син или на баща му.

Голям праз! Искаме подробности от първата брачна нощ!

орешарски кум

боко дебелото кум,ако успее да си намери неговия номер костюм за дебелаци.

Елементарно ......мафията си обединява капиталите!

еми кризата трябва да се преживее, обединени е по-лесно;)

ХЕЛОУ ДИР.БГ - АМА НАИСТИНА СОФИЯНСКИ И ЧЕРЕПА ЛИ ТИ ПЛАЩАТ ХОНОРАРИТЕ ??? АБЕ ОТ ДИР.БГ - ВИЕ ДОКАЗВАТЕ ОЩЕ ВЕДНАЖ- ЧЕ НЕ СТЕ ПОЧТЕННА МЕДИЯ -. САМО БИВОЛЬ! НЯМАТЕ НИКАКЪВ СРАМ! ВСИЧКИ ПОЗНАВАМЕ КОМСОМОЛСКИЯТ СЕКРЕТАР СОФИЯНСКИ ОТ ЛЕНИНСКИ РАЙОН И ЧЕРЕПА - ПОКЕРДЖИЯТА КОЙТО БЕШЕ В ЗАТВОРА - САМО ЕДНО МУ Е ВЯРНО - ЧЕРЕПА Е НЕВЕРОЯТЕН АКЪЛ В МАТЕМАТИКАТА!

АМА ТУКА НАИСТИНА ИМА ЦЕНЗУРА - ГОЛЯМ МАЙТАП..... ИЗТРИХА НИ ЗАКАЧКАТА С ПОЗНАЙ...цирк...

Отразете го подобаващо ТЕ и ТЕХНИТЕ родители направиха всичко от България и българите за себе си и така ще останат във историята ни , но кой ли ще я чете защото такива деятели и радетели я оставиха оглозгана обезверена и НЕГРАМОТНА! БОГ и БОГ...

Пука им на жилетката...........

ОЩЕ ВЕДНАЖ СЕ УБЕЖДАВАМ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ! ПОЖЕЛАВАМ НА МЛАДИТЕ - ВСИЧКО ХУБАВО , НО АЗ СЕ ЧУДЯ КАК ЩЕ НАМЕРЯ ПАРИ ЗА СЛЕДВАНЕТО НА ДЕТЕТО МИ А ТЯ Е ОТЛИЧНИЧКА, ДОКАТО НЕНИЯТ ТАТКО И ПЛАТИ СЛЕДВАНЕТО НЕ САМО НА НЕЯ А И НА ДРУГИТЕ ДВЕ СЕСТРИ И ТО С ПАРИТЕ НА НАРОДА! КАК СПАТ ТЕЗИ ХОРА???? С ЧИИ ПАРИ СИ ПРАВЯТ КЕФОВЕТЕ??? И БОЖКОВИТЕ - АКО ИМА ГОСПОД - ТРЯВА ВЕЧЕ ДА ПОМАГА НА БЪЛГАРИЯ - ВСИЧКИ КРАДЛЬОВЦИ В ЗАТВОРА А ДЕЦАТА ИМ ДА СТАНАТ КАТО НАШИТЕ И ДА БРОЯТ ПАРИТЕ ЗА ХЛЯБ И ДА РАБОТЯТ ЯКО! ОМРЪЗНА МИ ОТ КРЕТЕНИ И ИДИОТИ - БИВШИ КОМУНЯГИ - И БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ И СОФИЯНСКИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ - В ЗАТВОРА - БОГАТИ ОТ НАШИТЕ ПАРИ!

Спим си най-спокойно.Който е умен се нареди - не ни завиждайте.

Не който е умен, а който е алчен!Алчността е порок. Кражбата, лъжата, измамата и т.н също.

не ви завиждаме , съжаляваме ви защото не сте хора а диви зверове готови да прегризат врата на човек.

Още веднъж се убеждавам, че в дира като навсякъде цари страхотна цензура. Аз написах конкретни неща за далаверите на татковците на тези двамата младоженци и веднага ми свалиха щото съдържал обиди и прочее. Исам да попитам, не е ли обида факта, че и васил божков и стафан софиянски натрупаха и продължават да трупат състояние от далавери на гърба на целия народ. Това ако е обида то за кого? Или дирчето се храни от подаянията на пиар агенцийките обслужващи черепчето и мафиянски?

lu4ka

нЕма нужда да пишеш, ние си ги знаем , без значение дали Dir-а цензурира писанията за тях.

delly

Здравейте, новината е, че Ива Софиянска и Антон Божков са се оженили. В този смисъл всякакви допълнителни информации, които поствате тук, независимо дали са за родителите, сестрите, братята, приятелите и т.н. на горепосочените са извън темата. Знам, че това няма да промени мнението Ви за цензурата, но преди да пишете нещо, обърнете внимание, каква е основната тема на новината! Хубав ден!

а защо изтрихте повечето коментари към новината за христо ботев? дори не упоменахте в заглавието или статията какво чества българия, само написахте, че е някаква борба и някакво освобождение и след това изтрихте почти всички коментари, които си бяха точно по темата! (извинявам се за главните букви)

В такъв случай премахнете възможността за коменари, така няма да ви се налага да триете, в противен случай, на това вашето му се казва - цензура !!!

Ако всичко това е извън темата, имената на тези младоженци изобщо нямаше да бъдат новина, драги/а! Така, че ти си помисли, ако имаш с какво, де...

lu4ka

Да де, новината е, че са се оженили. Ние пак коментираме сватбата, нали сметката за сватбата я плащаме ние. 'Що да не си поговорим в този аспект от сватбата?

А гащите откъде си си купила и колко струват?

Какво ни занимавате с тези? Кои са те??? Никои ! А татковците натрупаха безнаказано , но и за тях ще има видов ден! Демокрацията се ожени за мафиота! БРАВО на Софянски.

Тази ми е много неприятна. А него не съм го виждал преди.

как ще го видиш когатое е постоянно в кокаиновата мъгла..

А бе хора, Ива не е за завист, а за окайване. А бе тоя Череп само като видя и чуя по телевизията тръпки ме побиват, като се носят какви ли не слухове за методите му за разправа с опонентите.

телевизия,слухове, чул, недочул,изобщо голяма простотия

Браво,успокои се че се взеха.

Ама кои са тези хора пък сега?????????

Боклукът олигарх Черепа си има заместници

Честито на младите.А пък старите Господ справедливо да ги съди.

явно с парите за магистрала тракия черепа е платил сватбата на сина си

lu4ka

магистрала "Люлин"

е не може всички в тая държава да са бедни и нещастни. Много щастие на младото семейство.

Където и да идат ще ги сочат с пръст и ще ги гледат лошо. Някои неща не се купуват ,те се предават по наследвство.

Кой ли е по богатия в случая се чудя аз и защо няма въпрос към Софиянски, как с една кметска заплата и 4 жени вкъщи имаш икономическа възможност и трите ти дъщери да учатв Англия, а жена ти да не работи??Блаженни са вярващите!

Е кой,КОЙ да го пита..........

Забрави самолета на жена му! Нали учила за пилот, защото Стефчо й подарил частен самолет!!!

всичко се връща, жалко, че плаща не този, който трябва....

Връща се, ама друг път. Като гледам престъпници с недоказани приходи как добре си живеят..............

На Брендо детето не пострада ли при отвличането?! Можеше и да не го оставят живо! Така че аз мисля, че наистина човек си плаща за всичко! А тази Ива също ще си плати по един или друг начин за избора си и за това на кого е дъщеря- говоря за съдбата на децата на богатите и от друга страна съдбата на съпругите на мафиотите, които знаем каква е!!!

Я посочи един на когото се е върнало? Почни от бай Тошо. Малък Тошко как страда а?

Не видях някой от наследниците на убитите мафиоти, създадени от героите на горната статия и техните съдружници да живее зле.Нито бе отнето имущество ,нито бяха правени някакви разследвания. Визирам Фатици, Илиеви, Самоковци бай Милевци и др.Всичко незаконно спечелено къде е - при жените им.

а виж как бог боко дебелия изпрати инфаркт на мишо бирата които в завода за бира произвеждаше всичко друго но не и бира.

Нищо няма да им се върне, ще си изживеят живота с най-големи екстри.

Мафията се сродява.

Пари при пари отиват. (бълг.поговорка)

Ти се появи отново и започна да бълваш простотии. Скрий се някъде. Много си неадекватна.

Пирамиди,фараони и балъци за милиони.Куче влачи рейс,диря намаа еииий.....

Big Deal ???!!!

що за зивот да те плюе цял ограбен народ?????...да богатееш от салзите на хората????.....да се тапчеш с откраднати залаци????.......да трепериш за охолното си нещастно зивотче?????.....да ходиш обграден от бодъгардове????????????+......библията ;"греховете се изплащат до 9то коляно!!!!!!!!!!!

Ива сменя ли си фамилията?

все си мисля че в живота трябва да има възмездие

Нашата държава май и възмездието я е забравило.

Всички платихме за тази сватба - защо не ни поканиха?!

и аз това си помислих.

за да ни спестят неудобството за подаръците - от порше нагоре, пък и каде да ги сложат после :)?

честито на черепчето. половин софия са му баджанаци. само не виждам какво неверно има в това че модератора само трие или много са им платили за пиара

Добър съюз са направили, дали има любов не се знае, но по-добре брак между две богати и известни фамилии, отколкото например синът на Божков да вземе някоя фолкпевица или плеймейтка. Явно все пак момчето е образовано и възпитано, не се жени за първия парцал изпречил му се на пътя. Според мен браковете между богати фамилии са по-успешни, отколкото например да вземе някое момиче от панелка, в такива случаи винаги жената е потисната и мъжът си прави каквото си иска, защото знае че бедното момиче, което е взел и е изцяло зависимо от него ще търпи изневери, унижения и какво ли още не. Докато когато и момичето ти е на нивото, най-малкото ще й има уважението. Всяка жаба да си знае гьола. Пожелавам им дълъг и щастлив семеен живот!

ами,момичето от панелката няма да го тaрпи,застото е от 21 век.сте го тарпи онази другата,за да не загуби някое левче.

боже боже момиче от панелка , а те са се пръкнали от версайския дворец прости крадци

Друго имах предвид, не исках да обидя никой къде живее, но имам подобни примери пред очите си. Приятелки, които са от семейства с ниски доходи и се омъжиха за баровци, съответно търпят лошо отношение, унижения,изневери, общо взето ставаш собственост на богатия мъж и той разполага с живота ти, а ти си кукла на конци. Винаги когато се опиташ да се противопоставиш ти посочва вратата, защото знае че ще го търпиш заради парите, и факт е че дори и в 21 век много момичета се продават и търпят. Мисля си че ако и двамата сте равнопоставени поне ще ти има уважението и няма да те мачка, но то си е до човек, всъщност като си продаваш душата да му мислиш.