Мариса Томей се омъжва за първи път на 48

Мариса Томей ще се омъжва за първи път на 48-годишна възраст. Чаровната актриса е приела предложението за брак на своето гадже Лоуган Маршал Грийн, който е с цели 12 години по-млад от нея.

Обратно в новината

Коментари - Мариса Томей се омъжва за първи път на 48 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми е симпатична, мнго е талантлива, но защо чак сега и то с младок? Не ми се иска след време да четем оди, като за Деми и Ащън. Пък и малко е късно вече за деца.

Направо ми оправи настроението! Егаси яката жена. Ако на нейните години изглеждам така, искам да остарявам вече :)

Изглеждат супер ! Биологичната и възраст е много по-малка от хронологичната ! Тя изобщо не изглежда по-голяма ! Могат да завиждат за естествеността и много 20 годишни изкуственячки подути от силикон ! Затова по-младите мъже предпочитат по -зрели жени може би ! А и в днешните времена възрастта е нещо много относително . Има хора в този форум ,които живеят в средновековието по разбирания .

Изглежда ,толкова по детски,дори на тази възраст.Мъжа до нея ,стои като мъжа и.Каква противоположност на Деми и Аштън.Мариса е прекрасна.

много млада изглежда:-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имало една жена на света като мен. Аз съм на 46 години и съм същия. Значи има още 2-3 години свобода. Може и до 50.

Ами! Недей си слага някакви срокове, не прибързвай. Изчакай да дойде истинската любов, пък тогава поживей десетина години и като се увериш че всичко е ОК тогава може вече женитба. Поне така пишат някой от форумните гении по-отдолу. Че и на 148 години може да си щастлив. Така че повод за притеснения няма никакви. Ти си на 46, след няколко години ще си на 50, ако нямаш и пари ще чакаш по любов да те хареса някоя в детеродна възраст, ама как ще стане ако си беден не ми е много ясно. Иначе може да вземеш някоя зарязана булка и да и гледаш детето. Що? И това е вариант.

Тя и Сандра Бълок са ми любимки.Сладурани.

Според мен пък е готина. Ако не да си оженя, то поне бих си помечтал да имаме връзка.

Ей, туй българина е много злобно същество!!!Ми кво като се е омъжила за 1-ви път на 48 години?Голямо престъпление,няма що!И кво като любовника й е 12 години по-млад от нея?Могла-намерила го!Всичко това си е тяхна лична работа!Всеки има право да бъде щастлив пък ако ще не 48 а на 148 години! Ебаси злобния народ сме!Затова в цял свят ни мразят и ненавиждат...!

направо ми е неприятно да го чета това.

Неприятно ти е, че двама зрели мъж и жена са щастливи заедно и споделят житейския си път? На мен ми е неприятно, че съществуваш.

А младоженеца ще вее ли чаршафа на сутринта

Вие от коя година на Средновековието се появихте?

много готина, никога няма да я забравя в "Браточед ми Вини"!

А в "Какво искат жените"???

Хубава новина. А най-хубавото е, че никога не е късно човек да намери щастието:)

точно! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Симпатяги, да са живи и здрави!!!

Да ма вземи мене за любовник, ше си паснем.

Е, тази актриса избързва малко ми се струва- да се ожени за пръв път на 48 и то за 12 год. по-млад мъж. Защо не поизчака поне 10-на години да види как ще тръгне връзката, момчето да порасне и ... да се пенсионират! Какво е това бързане ...

Личи си, че го казваш от опит:)

Това не е ли нейна работа? Ти за съветник ли си решил да и се цаниш, че да и даваш акъл как да подрежда живота си?