Меги от ”Търси се” се омъжи

Сватбата на водещата с Ивайло Фичев се състоя в Пампорово, кумува Нели със съпруга си.

Обратно в новината

Коментари - Меги от ”Търси се” се омъжи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много харесвам булката излъчва красота естествена и в предаването си е много готина

Кумата май е бременна ... или така си изглежда?

Нищо лично, но кумата е като свиня майка! Как може млад човек да не положи поне малко усилия?!

абе +ника с ластичен клин ли е., или само на мен така ми се струва

таз година булка догодина сам

много съм любопитен, какво означава "водеща"? кого води тази особа: кучета, слепци, коне ..? простите комунисти копираха всичко от русия, даже нарекоха шофиорите "водачи на моторни превозни средства". сигурно и тази телевизионна синекурна длажност е измислена от руските мужици. "завеждаща кефа на шефа". така наречените "водещи" са без изключение сас съмнителна морална ре путация.

църковен брак могат да правят само девствени булки а не уруспии с многолетен стаж по различните мъжки кревати. това е светотатство и голям грях. бялата булчинска дреха е символ на непорочност и не може да бъде навличана от гювендии и разпоретини. анатема. по канона свещеник, които венчае в църква моралмо пропаднали жени трябва да бъде отлъчван от царквата.

mnogo 6tastie..............

По-противно от злобари по форумите няма!!!

Горски феи, гайдари, самодиви в бели премени...Боже, какъв цирк!

Не бе човече, нормална българска сватба! Така вече правят всички ... Боже колко си изостанал! Стандартна БГ сватба!

Mladoto semeistvo - Badete mnogo 6tastlivi! Mnogo vi xaresvam kato vode6ti Megi i Neli! Prekrasno e 4e ste si napravili nezabravim kupon... Radvam se za vas, pojelavam i az - palna ka6ta s detsa :)

УНикални тъпанари има в този сайт, където коментират най-различни глупости! На всички тъпаци, които казват, че са смотани и подобни тъпотии, мога само да кажа, че не ги познават, че за да говорят така! Смотани сте вие, които ги пишете тези работи, чалгари бездарни! БЕДНИ ДУШИЦИ!

Ти не говореше ли за времето бе? Ела да ти покажа светкавиците кой ги прави.

коя е тая никои не я познава поредната водеща от село хванала еди кои си за о..зи работа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хванала е последния влак!

Честито!Желая много здраве,любов и разбирателство. Меги е прекрасна и заслужава да е много щастлива.Тази година булка,догодина люлка!

Защо сте толкова злобни и черногледи?Не можете ли просто да им пожелаете щастие?Ако не можете да го пожелаете с дребните си душици,поне замълчете не се излагайте!

Искам да споделя на младите да се научат да не се женят в събота на деня на мъртвите Съботата е денят на умрелите и тибетците казват ,че не еподходящ за сватби както и по тъмно вечер да не се правят сватби защото тогава са тъмните сили

Такива помпозни, театрални сватби обикновено завършват с истерични и гнусни разводи.Женете се по- нормално, бе хора!Кому е нужно това представление!

А ти къде видя помпозност и театър?

А ти къде не ги видя?????

и кои са сичките тия хорица на фотото? или поне кои са двамцата в средата, дето не са толкова поомачкани и със свръхтегло?

Абе ей , защо ми няма мнението? Та питах дали първата вечер булката е била с кумът ?

То освен такъв закъсал кум, кой може да тръгне да и търси да я похарчи? Е...си селянията!

Защо сте толкова злобни, бе хора?! Какви са тези писания и простотии! Не ви харесва - ОК! Отминавате и толкова! Срам нямате ли? Отвращавате! На младоженците желая всичко най-добро!

Тъпото чалгапоколение освини и форумите с простотия и злоба. Е затова няма да прокопса този прост народ.

Ми,хубаво,де.А кумата си е свинкя отвсякъде.

Абе, ти да не си някоя спяща принцеса, изпитваща страх от пробуждане, че може да види в огледалото жабешкия си образ? Нещастни, неени злобни същества...

кумата ми прилича на свинче

ibaga

Кумата я познавам лично и няма по-приятен човек от нея. Ако ти имаш проблем като погледнеш огледалото всяка сутрин ... дръж си го за теб.

Ами аз може да съм и по-приятен човек от нея! Ти пък мене не познаваш!

Коя е тая, бе?

Госпожа Селска пръчка недодялана, как коя! Всики на село я знаят и в съседното са я провали,ама на бега и си намери пернишки шоп и нямаме наше моме на 3 км! Пак ще сложиме Ширинчето дежурна...

Голям праз че била като горска фея...

К'во е горска фея? Че я такова горския ли? Уджас, колко е закъсал човека, а уж държавен служител пада...

И тая не е първа младост, ама тоя на колко години е? И сичко е по любов, нали...

Мъжът и съм го виждал в Шел - пада лек ръб... Дано мацката да го пооправи - позаглади....:) - Честито....

Е и?

Красива е! Пожелавам им щастие , обич и пълна къща с деца !