17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не съм съгласна защото аз съм носила и чела всички книги на Harry Potter дори и в училище и нищо не е станало

Авада Кедавра.

Това е вярно. Още докато се пишеха книгите и авторката, беше казала че.заклинанията ги преписва от вещерска книга. Така, че реални заклинания. Друг е въпроса дали вярваш в магии или не.

Биполярното разтройство , Параноидната шизофрения са изворите на тези книги коментарите са излишни диагнозата ясна лечение от хора няма!

То е ясно че авторката на Х П страда от много психологически проблеми но спечелените пари отлагат дебатите по темата за отвъдното все пак човек рано или късно отива при Създателят си и получава окончателен отговор на всички вълнуващи го въпроси с подобаващите ги решения! Ние имаме срок а Господ не бърза ?

Голям фен Съм на фентъзито. Не не съм чел Хари потър 3 опитвах няма такава боза. Няма начин вътре да има нещо което може да се ползва. Но има други книги, в диип нет се намират. И ако се възбуди апетита на децата може Д стане страшно. Който е викъл духове знае за какво говоря. Прав е попа това е игра с огъня.

Амииии - американци.

"Това е само един пример, какви идиоти се раждат под слънцето!" Ярослав Хашек Сентенцията на великия Хашек е универсална!

Изтрещелници всякакви.

Хари Потър и Мери Попинз - толкова много се направи тези книги да бъдат рекламирани по цял свят. За мързеливите дечиа бяха направени филми и комикси. Да не говорим за цветни картини, блузки, раници и т.н. А авторите и разпространителите станаха баснословно богати. Дори да няма истинска магия и всичко да е тинтири-минтири, най-малкото е неморално децата да бъдат зарибявани по такива начини, за да купуват консуматорски продукти. Има много съвременна зла магия тука.

Тук говорим за книгите. Ако не сте ги чели, няма смисъл да пишете. А колкото до мърчандайзинга - авторите на книгите не са виновни.

А колко е получил за рекламата не е ли заявил?