Коментари - Светлана Гущерова като Джулия Робъртс в "Хубава жена" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минала е покрай Джулия Робъртс.

Няма нищо лошо да си платиш за рекламна статия, но защо трябва да си платиш за да се излагаш? Няма ли там някой поне с малко ъкъл в главата да измисли нещо по-оригинално?

За съжаление в днешно време пошлостта и простотията са актуалните неща, които грабват вниманието на по-голямата част от читателската аудитория.

Изгладнелият Азис какъв се явява там, момченцето за всичко или горкото бедно циганче, тия гущерови какво работят, абе вашата кожа един закон за лустрацията и всичко ще си дойде на мястото, ама държава няма, няма, булгарестия!

Не бе, хора! Не сте разбрали! Джулия Робъртс е тази, която имитира Светлана Гущерова!

Ами какво да ви кажа. За малко да повърна.

Голяма грешка, Светланче! До Джулия Робъртс изглеждаш като урод!

Иска й се, на милата, да се припознае в нещо елитно, а за жалост само е имала нуждата да приеме и признае най-сетне истинската си същност и начин на препитание. В английския има фраза: What do you do for a living? Е, за нея е ясно.

Грозотия пластмасова!

От тези ми се повръща.

В т’ва семейство не мога да разбера коя е мъжа, кой е жената и съответно кой от тримата е к*рвата...

E, няма как да е друго освен лека, пардон, хубава жена.

Ха ха! Тази може да е сложила същите дрехи,но трудно ще се превъплати в ролята на Д.Робъртс,няма класата й,нито чара и обаянието ѝ! Жалка е вече! Нали имаше дете,забрави ли ???? Много й порасна работата,забрави на какво приличаше преди,като чудовище от Хелоуин беше....но така е,паричките на Гущеров са смисъла в живота й !

Може би се е престорила на себе си преди гущерите, ама няма общо с Дж.Р, а с проститутката Яга

По-скоро е като Глупава жена...

Хубава жена ли?По-скоро мумията се завръща!

Явно няма кой да й каже, че не може да се изглаждаш до такава степен с фотошоп, че да ти липсват коленете на някои снимки. Най - тъжно ми е за субектите, които лайкват подобни изстъпления.

Рекламират ли се? Реклама за какво е? Или е просто "изгъзица".

И аз незнам как да го коментирам. Какво демонстрират с това не ми е ясно.

Тръгнах да пиша коментар, но се спрях. Не си заслужава. Тенкю некст!

Ама това к. много добре му харчи парицире на дебелото гущерче и се забавлява и с кеф си избива комплексите... Браво!! Личи си, че по любов го е взела!

По изтритите коментари ще познаеш свободата на словото... :) Тук се трие добре :) Хайде със здраве уважаеми колеги :) Еми пластмасова е жената, и не само...

За тия к.... , искам да кажа кифли, 365 дни в годината е хелоуин. То не беперуки, маскировъчен грим, не бе парцалаци, дрипи, кондури и навуща, не бе чудо на чудесата труфила, костюми и чужди роли колкото за едната снимка. 365 дни хелоуин.

Малииии.! Пази Боже, ама наистина ли толкова изпадна нещастната ни държава! То това е като черен хумор и като визитка , показваща "лицата " в натура!

Ромчо и силиконка на Хелоуин в Бг.....хахахахаха

"ром"чо бая не рафинирана захар вложили бре...

Ей дира не ми трийте коментарите че ще ми ядете лайн.та отрепки продажни за двата лева майка си ще продадете Нали има свобода на словото мога да кажа какво мисля а аз мисля че както тя така и мъжа и и вашият сайт са едни отрепки които не заслужават внимание Закривай

:)) Точно като в " Хубава жена " Не е за събуждане на духа на 90-те, а по скоро закачка, че можеш да станеш "принцеса" с точният мъж :))

Това сигурно е снимка по повод Хелоуин

Малиии! Бе, това Гонзовица ли е? Тя не прилича на себе си. А новите й зъби....???

Джулия Робъртс си е хубава по принцип. Не можете да стигнете класата на актрисите и манекенките от 80те ако ще да се оперирате сека седмица - излъчване и професионализъм се постигат с операции и скъпи дрехи

Срещу Джулия да тича, пак няма да я настигне. Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.

Боже, божее, да се преправяш толкова много,че родната ти майка да не може да те познае, ужас!Какво и стърчи толкова неестествено от устата?

На Хелоуин всеки се превръща в това , в което не е , т.е. въпросната госпожа не е нито хубава жена , нито Джулиа Робъртс !

Тая по- обезобразена и от мене

Господи! Само да не чуе Джулия!!!!

А за Деня на народните будители какво направи госпожата? Живо се интересувам.

Всяка средностатистическа дуся от Русия задминава с километри силиконовите устни, гърди, задник на тази. Да не воворим за боядисаната коса, мигли, лазерната епилация, фасетите на зъбите и ринопластиката на Г-жа "Хубава жена" Потресен съм!!

За съжаление тя си вярва,че е хубава,а лицето и е отврат.

тя така си се облича

А можеше да си се снима като Джокера без да полага никакви усилия за грим и дрехи.

хахахахахахахахахахаха вярно е

Пхахаха, видяла жабата... Това девойче със събраните очички и кръглите бузки е мнооого далеч от Джулия Робъртс, която няма вулгарна красота, а доста по-изтънчена.

Това костюми за Хелуин ли са? Да плашат децата.

Ей на това му викам самоирония - гумена грозна плеймейтка да се маскира като хубава жена. Няма значение дали става дума за филма. Е, отделен е въпросът, че в "Хубава жена" героинята е проститутка. Но все пак идеята е всеки да се маскира като нещо, което не е. В случая на Светлана това е само хубавата жена.

Много е кофти да се ожениш за прости.утка!!!!! Щото бивша такава няма!

Тази точно с този ли гнусен цигански пе-.....л намери да се снима и натиска???!!! То бива , бива..но за пари какво ли не прави....

Евтина, празноглава, грозна селянка с 80% съдържание на изкуствени подобрители!

А бе одрала е кожата на Джулия Робъртс

На джуки го докарва.

Хубава Жена от Гетото - поне такова заглавие сложете....

До кога ще ни натрапвате тия боклуци???

Храни единия, удари другия

Може в първоначалния й образ на проститутка, защото по натам във филма Джулия се превърна в изискана дама, за разлика от любителката на цигани.