Гущеров и Светлана сключиха граждански брак

Младото семейство Гущерови се готви за пищната си сватба на 12 юли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, цял ден плаках от умиление.

Внимание....! Пена и Иван от нашия блок също сключиха таен брак и си направиха снимки с цунки.

Моля ви, дайте една снимка как го прави в кухнята ..... яденето, де! Да ни обяснява, като Отварачката преди години, каква къщовница е.

Роклята е много хубава,но съществото в нея е много грозно.Язък за роклята.

Дано ако имат деца не приличат на нея... снимките й отпреди пластиките са плашещи. И сега вече като официално е богата гущерица, дано поне й светне да инвестира малко в образованието си, малко и там да се ъпгрейдне, вместо да кисне по сашоните да оправя екстеншъните по цял ден... а не да гледа тъпо и пише кремвриш. И вместо да се фука с тоалети на обща стойност един апартамент, да вземе да помогне на родителите си, като знае в какви условия живеят. Но едва ли... видяхме я в Биг Брадър - тя освен проста е и доста злобна и голяма интригантка. И това, което направи тя и компания срещу Джино, особено на финала, беше супер грозно. Той може да е всякакъв, но доброто Светле и онези, към които се присламчи, си показаха простотията и рогцата и много се изложиха. Абе много неприятна жена

коментарите- пълна шестица:))) 018-07-03 14:30:53 дежурен въпрос : (нерегистриран) А кога ще се развеждат ?

Ах, този Хриси :) неустоим ;))

Тази Светлана каква е? Какво работи? Щото аз не я познавам, пък те й викат Светлана, все едно е всеизвестна.

а чаршафа?

А кога ще се развеждат ?

Какво ли му е на това същество да си ляга до Гущерчо.... "Любовта е сляпа", нали така беше приказката? Или не е от любовта сякаш.

ти не виждаш ли че са създадени един за друг?

Мене ми е през дедовия!

ако можеш луксозно да лентяйстваш ,що да не го правиш -някой е откраднал парички и за тези до девето коляно . Но всяко нещо е за сметка на друго - пълно щастие никога няма!

Олрайт. Обратното броене до развода започна. Залагам на една година . Други ?

stankow

Уау ! Елит майна ! :D

Светлана ЕТ, Златка ЕТ, Николета ЕТ и още и още ЕТ. На пръв поглед са изключително безмозъчни, но са идеални Еднолични Търговки на собствени органи за тъпкане и пълнене. И тази се изтъргува за любовта на живота си!

Тоя богат бил казват ама като гледам плика с поканата на Мониката как е надписан и нещо не са както трябва нещата.

Много са неприятни и двамата. Тя въпреки десетките операции изобщо не е красавица, но по-лошото е, че толкова глуповата, дори по погледа и очичките й личи... това с никаква пластика не се оправя..... а как си ляга с това дебелчи не знам просто... и то не защото е пълничък, а толкова мазен и противен изглежда... и той вади един поглед...

Новата госпожа няма никаква представа какво символизира бялата рокля.Грозно е!

Не мога да си представя какво самоуважение може да има една жена която лежи под това туловище от сланина ...

уважава парите

Е па на пролет да се готви следващата. Тоя се отжени.

грух грух квииииик, грух квииииик

това изобщо не е интересно. младият дебел гущер отново го засърбяло, нито е първа, ните ще епоследна. единственото, което е интересно е, как старият дебел комсомолски гущер може да си го позволи, щото тоя конкретно не е измил дори една чиния в животеца си. та нали се сещате, че С НАШИТЕ ПАРИ се плаща новото джамборе, ето това е единственото интересно в тази "новина"!

да няма сватбофилия:) или има излишни пари за раздаване на Чалга-принцеси?

Не виждам защо злобеете, бе! Всичко си идва на мястото! "Г-жа Гущерова и г-н Гущеров"! Кое не е вярно?!

И кат навъдят едни змии и гущери..........................

Тия на български не могат да четат и да пишат, те им писали поздравите на английски....с пари без пари идиотът си е идиот

просълзих се

Гущер ще те е ухапал!!!

Гущеров акъл в главата имаш ли? Не енужно да се жениш за всяка чалгаджийка, която минава през леглото ти.

За Алисия, например, не се ожени ... По неясни за мен причина за Алисия никой не се жени. А изглежда по-миличка от останалите, какво пропускам?

Този човек е много богат, не може ли да се справи с наднормените килограми? Това не е здравословно и естетично. Освен, ако не е много болен от нелечима болест...

Съмнявам се, че ще иска да спазва режим на хранене. С парите които баща му Има, няма да е проблем, но трябват воля и постоянство! Това обаче, явно го няма.

Гущера си пак има опашка! Но опашката трябва да помни, че могат бързо да я сменят, а гущера не трябва да забравя, че ако си тръгне опашката, то винаги взема част от гущера със себе си!

Нека да ги удостоим с мълчание тези .... Това ще ги съсипе :)