17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След коментара на Гарелов ,ще ни ,,залее” със себе си.Иначе е готин,един от малкото журналисти задаващи смислени въпроси.Оставете го на мира.

Да се ходи до Рим без човек да се снима с папата си е пропуск отвсякъде, но се питам дали не се става хаджия ...

Прозира неподправената народна обич към така неречените журналисти.

Опитвам се да се сетя, дали сме пропуснали някого да оплюеме или охулиме.Дали това стига, да се нахраниме и платим сметките си?

Ромослав какво прави в Рим или Рома на латински.Вижте му косата типична от долината на Инд или Ганг,какво се прави да си признае ,че е от боята.Тя майка му може и да е българка,но които го е направил е от Босфора на изток.Рома се ожени в Рома ха ха ха ха ха.

Какъв ви е проблемът? Гледам го редовно.Той е интелигентен, начетен и високо образован.Води самостоятелно интервюта, на свободно говорим английски език и то сам без преводачи.

Напомня ми като описание един разпознаваем като съсела. Толкова много умни, красиви, водещи не само предавания и говорещи английски и въпреки това противни има по света и у нас, че един повече ....

За злобата българска няма край.Като не ви харесва не го гледайте и не го слушайте. Аз го гледам и слушам с удоволствие.Желая на цялото семейство здраве, успехи и още много щастливи мигове.

Суета

.....ами това е положението циганина си остава циганин, колкото и да го показват по телевизията, циганското винаги извива, за това са и тези снимки, да видим мангал с корона....

....абе кво ти прилича на индиец, ами като е джуклес циганин какъв да е....намерил е една с кокоши мозък и сега подобрява генофонда....

този и без това ми прилича на индиец, но с тези одежди и тази шапка съвсем е заприличал на клоун!

в началото на кариерата си беше на 100% посредствен,от няколко месеца чувам умни заключения и витиевати изрази / не знам негови ли си или на сценаристите/ но с това публично показване на чувства към любимата си слиза до нивото на Гала и стефан от на кафе...

и нас какво ни интересува тоя? Какъв българин е след като е решил да се жени в чужбина? Аман от надути превземковци..

Какво ни интересува някакъв ром дето се венчал в рим?!

ромите не са ли чакащите на помощи пълноправни без задължения БГ граждани.Този си работи,като всички нормални цигани и Българи!Сега дали си продава душата един ден ще проличи по съдбата на дъщерята!!!Нали е християнин трябва да знае,че синовете плащат греховете на бащите си ....

Какво точно питаш, конкретизирай, че нищо не ти се разбира.

Сороските натегачи не са журналисти.

Едва ли има по-селско изпълнение от това да си публикуваш снимки от личните събития. Иначе журналята постоянно се оплакват, че постоянно някой им се бърка в личното пространство. Отделно тоя се е взел много насериозно, че е голямата работа. Мноооого е далеч от истинската журналистика. И сега отново го доказа.

Няма такъв подмазващ се водещ като него!Явно като всички в ТВ- ние сме със силните на деня!

Съпругата му май е българка?

Сред народа, в който милиони хора умират от глад или се самоубиват или емигрират тц тц какъв щастливец е тоз значи тцтц

Купил си е малко щастие и той с та "сватба" в рим

И тоя сигурно е от семето на някой номенклатурчик ,ама сега ви учи как да живеете!

Много нетактичен журналист. Постоянно прекъсва събеседниците си, а и отделно не е безпристрастен. Кани някой и върти цялото интервю за да си извади неговата си теза. Малък Сашо Диков.

Не обиждай Сашето! Тоя не стига дори до кокалчетата му! По-скоро се състезава по слагачество с беновска и крачун!

Не съм впечатлен от снимките. Ясно е, че е имал пари за да отиде в Рим да се венчае. Е, и?

Освен да блъскате минуси друго знаете ли?Колко припекан български народ има и те ли са м....ли?

Явно доенето на кравите и козите ти е по-лесно занимание от това да пишеш на български. И то на литературен български. С козите и кравите си на какъв език си разговаряте не вълнува никого освен родата ти ...

Пепи,научи бг език,и тогава критикувай бг народ. Няма дума "припекан"в бг език,изобщо не искам да знам какво означава това във вашето село.

Спрете се бе,нали сте по-по най от него.Жалки сте повечето коментиращи,защото сте злобни и прости.

Ами къде да се женят ромите...в Рим! Майтап бе, Уили......

Че то на снимките не се виждат със съпругата, щото е било по-важно да снимат фонтана! Сноби!!! Освен това църквата е католическа!!! Иначе, нормалните хора се венчават според вярата си и след това, ако им позволяват стедствата, си организират меден месец със сватбено пътешествие. Нашенският тарикат пак е решил да мине "по тънката лайсна" и да направи нещата 3 в 1! Смешко! Да не коментирам и каква е тая новина от 2000 и не знам коя си година, та ни я пробутват сега.

И какво като е католическа? Няма ли право да е католик? Щото ако смяташ, че в България всички са православни, значи не си много интелигентен.

Светльо, ако искаш да те приемат насериозно, дръж се на ниво. На никого не му пука за сватбата ти, след като до момента си се представял като сериозен журналист. Ако държиш да се превърнеш в мъжката Никлозета Лозанова или Злобета Райкова - това вече е друго!

Този толкова се напъва да успее и да блесне на всяка цена , че е смешен. То са импровизации, то са четки на гостите, то напън. Ами като не става , не става. Или го можеш това с воденето , или не. Светльо сега затвърждава мнението ми, с тези смешни корони дето са нахлупили с жена му, Къв е и колко е велик, че не може да се ожени в Б-я по нормален начин и да не се напъва излишно. Това и в работата му личи и му пречи. Бъди по естествен човече.

Индиец католик?

Мамин префърцунко той!

тоя излезна голям Българин

Момче-отличник от кварталнота гимназия. И като говори с гостите, нивото му е 4 клас."Чакай, чакай, какво ми казваш ти? Не, не ти имаш много хубав глас!" Сложете го да води детско предаване.

stankow

Страшна новина, от 2011-та.

Много сладникав и неприятен. Кво ни интересува сватбата му. Аман от комплексари.

Селска работа- грандомания с комплекс за малоценност!

Не мога да спра да рева! Ужас, бетер батлан станах!

Какво ме интересува този, много неприятен човек, старая се да не гледам телевизия!

Се венчал в църква

Говори все за важни неща, уж всичко е както го казва, приема се, че е успял, жена му ми е симпатична и въпреки всичко имам неприязън към него. Рядко ми се случва да си променя впечатлението след отрицателно усещане за даден човек. Така ли е и при вас за такива?