Коментари - Сьомгата и сардините в храненето на средна възраст помагат срещу деменция на старини | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Испания има официални разпореждания за това колко , каква риба и кой може да яде. Бременните например и деца до , мисля14 години са в рискови групи и не бива да консумират над определено количество ( към 100тина грама седмично) от определени риби, заради живака и други метали натрупващи се в тях. Отделно бременни не ядат консерви с риба и изобщо от тенекиените кутийки заради фентанола с който покриват вътрешната част на кутията. Има и други ограничения, но е заради анисакиса

Юруш на рибата, че не остана. Много риба отива за храна на пилета и добитък, ама двукраките говеда носят най-голяма печалба.

Искате добавка с Омега 3 и 6 от ленено семе или консумирате разни видове ядки.

А не розовата пълна с Химия - Норвежка сьомга, която е и токсична

Поплуцията на дива сьомга в Атлантика е почти изчезнала, затова и няма как дива сьомга от Шотландия да стигне до магазините, щото уловът е силно регулиран, тоест няма промишлен улов. Ако видиш етикет дива Сьомга от шотландия , най-вероятно ще да е партенка и всъщност ще е Био, еко , състейнъбъл фермерство, дъра бъра тоест същата гадост като всяка отглеждана сьомга.

Стига сте лъгали хората да ядат боклуци! Омега 3 има и в много неща като например: орехите, лененото семе и водораслите за суши. Няма нужда да ядеш риба пълна с олово, живак и всякакви тежки метали за това

Е скипджак става, ако е дива от Шотландия пак става. Но прочетеш ли Норвегия бягай далече.

Крави хранени само на трева, в щастлива обстановка, имат отношение 1 към 1 в месото на Омега 3 и Омега 6. Не-случайно Орфей и колегите му през хилядолетията са омайвали хайванчетата с меден кавал и лира. https://youtu.be/9Xd8xq06FCw Но тук настъпват морални въпроси. Рибата е най-добрият и достъпен начин за хранене с омега 3. Особенно черен дроб от треска в собствен сос. А като няма дива сьомга яжте български паламуд. Пламена също е изключително мазен(омега 3) и вкусен. Ядките не заменят рибата за омега 3. Ядките имат полезни мазнини.

Това си е чиста реклама. Колко струва в България една "шайба" от сьомга?

10 лв. Преди малко пазарувай риба, 52 лв./кг. не сьомгата на шайби.