17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една жена може и е хубаво да бъде и двете

той животът си минал!

Мисля, че след една определена възраст тозе избор е силно ограничен, даже липсва.

Така е, а не като тея от ДАЙ България, дето хем умни, хем красиви искат да са, пък накрая се влюбили в Христо Комунието.

МЪЖЕТЕ КАТО ЦЯЛО ... НЯМАМЕ НУЖДА ОТ МНОГО "УМНИ" ЖЕНИ .... АКО НЯКОЙ КАЖЕ ОБРАТНОТО - ДА ЗНЕТЕ, ЧЕ ЛЪЖЕ ! "УМНАТА" ЖЕНА Е ВЕЧЕ НА ПОЛОВИНА "МЪЖ" , А ЗНАЧИ С НЕЯ "ТРБЯВА ДА СЕ БОРИШ" ... Е ПРЕКАЛЕНО МНОГО ШЕ НИ ДОЙДЕ И ТАЗИ "БОРБА" ... ЖЕНАТА ТРЯБВА ДА СИ БЪДЕ ПРОСТО ЖЕНА ... ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТАМ КЪДЕТО ЖЕНАТА "НЕ СЛУША" МЪЖА - РАНО ИЛИ КЪСНО НЕЩАТА СЕ СРИВАТ ... А ЛОШОТО Е, ЧЕ СЕГА ВЪЗПИТАВАТ ЖЕНИТЕ ... "ДА НЕ СЛУШАТ" ... Е ТО ЗА ТВА СВЕТА СЕ РАЗПАДА...БАВНО, НО СИГУРНО... ЗНАЧИ "НЯМАЛО РАВЕНСТВО" В НИЩО, АМА НЕЗНАЙЗНО ЗАЩО - ТРЯБВЛО ДА ИМА "РАВЕНСТВО" МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА ?! АЙДЕ ВЕ ?!

Яка сексбомба е Сюзън, на годинки е вече, но като я гледах как щеше с поглед да съблече един младок, представям си каква фурия е била на млади години. Да е жива и здраве още дълго!

Жената, трябва да избере - дали да е майка, или нещо друго...

Чичо Джак и разкова... виолончелото:) Велик филм.

"Всички жени са красиви!" Съкратена перифраза на Наполеон

А и двете не може ли?

Двете заедно не може ли?

Слаба актриса

!! Помисли си...

Умна жена е илюзия..няма такова животно...нито една...всички са еднакви....първо се наебават...после се женят и накрая, никой не разбирал нежната им душа!!!

а майкати ???

Прекрасна жена ! Да е жива и здрава и да направи още много хубави роли в киното !

Сю има големи и естествени бомби.

75 годишна е, бе льольо!

И я съм на толкова. Баш ми е по мерка...

Отскоро ѝ са. И прекалено личи.