Сюзън Сарандън съди строителна фирма заради новата си къща във Вермонт

Криви стени, липсваща изолация, мухъл и недовършен таван в основната спалня са само част от 47-те проблема, открити от инженерите, строители и служители на актрисата

Обратно в новината

Коментари - Сюзън Сарандън съди строителна фирма заради новата си къща във Вермонт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 76 и още не е?!. Па на колко се пенционират тия?

Незнам, не разбирам, но се питам Тя е искала някакви био, еко, зелени строителство. Алтернативни един вид. Това дали е стандартизирано? И от тук насетне се получават едни противоречия и съдебното дело, жената може да не му види края.

А аз си мислех, че само при нас майсторите са мошеници.....

Тъкмо щях да си строя къща във Вермонт с тая и фирма и добре, че Сюзън ми каза да не го правя. Оставам си в Ново Село Вермонт губи.

И добре ще направиш.

...на тия момичета ще им работя беСплатно...

И явно добър собственик на много пари. Нищо чудно да фалира строителната фирма за материални и нематериални щети.

И като фалира фирмата кво? Ще и се изправят стените и мухъла ще изчезне? То за тия работи се гледа докато върви строежа. Имала пари, хвърлила ги е на вятъра. Само с хонорара на управителя можеше да си купи къща, на един човек колко му трябва? Със сигурност може да мине без геотермална енергия и други тинтири минтири.

в САЩ собственика няма право да присъства на строежа по време на работата. Официалната теза е: Застрахователя няма да покрие искове ако външни лица(неработници) са на площадката. По принцип г-жа Сарандън може да отиде да види как върви строежа, да падне от втория етаж на необезопасена площадка и после ще съди строителите за милиони. По друг принцип, в САЩ има строителна инспекция във всяка община с инспектори, които са длъжни да извършват контрол на различните етапи на строеж(или ремонт) дали са спазени стандартите(на строителство и комуникации). Клиента стъпва за първи път в новопостроения обект, когато е подписан тъй нареченият Акт 16 и жилището е готово за живеене. Това и е направила г-жа Сарандън - изпълнила е всички изисквания на Закона: платила и е чакала. Оттук нататък започват НЕЙНИТЕ ПРАВА. При доказване в съда, че жилището е тотално негодно за живеене....обекта се събаря и се строи наново. От можещи и знаещи че не трябва да лъжат клиенти с можещи и знаещи АДВОКАТИ.