Коментари - Тъмнокожа филипинка ще бъде Бел от "Красавицата и Звяра" в хибриден спектакъл | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"хибридният" спектакъл да се казва "Красавицата и зверицата"?!

Минаваме всякаквинграници на комплексарщината...

Тая по-добре да играе Звяра

А звярът ще е някой бял рус и синеок, който накрая ще яизяде и преди това ще я изнасили. Пропагандата отдавна е в трилъри- филми и книги- винаги серния убиец е бял около трийсетгодишен....Поне в документаните по истински случаи- ID Extra показват реалността- пълно е негри убийци.

Това не е Снежанка, а Кюмюрка!

Коя таа бе?

Снежанка негърка,Пепеляшка негърка,Красавицата пак,,,,,,джендъри,….Гей паради,….аман от евроатлантически ценности

жена със сменен пол?

Добре де, може да пее - може. Хубаво, дали сте и ролята. Обаче и избелете кожата за сцените. Това не е дискриминация на расов признак, това е достоверност в историята, която филмират. :)

Поне е жена. Пепеляшка май по нетфликс или нещо такова я изигра негър с катинарче..........

Не, обърках се феята кръстница беше негър с къса коса и катинарче. Много грозен при това...Горките деца на овцете, които си мислят, че са много либерални и толерантни като се правят, че това им харесва.

"Тъмнокожа филипинка" звучи както негърски циганин. "Филипинката" е ДРАВИДКА - австралийска негърка.

Тая мангалка може да играе в ролята на някое диво животно, което НАПАДА хората в гората... Тая е някаква кръстоска на китайци и негри- маймуни !!!

А кога ще видим Долф Лундгрен в ролята на Мартин Лутър Кинг?

.

Почвам да се радвам, че все още нямам деца. То какво ли да им пуснеш да гледат? Хем класиките вече не са интересни за младото поколение, хем пък новите версии не стават за нищо.

ㅤ

Интересно как от Задругата на Педеругата забърсаха няколко иронични коментара. Ама тя истината боли. Особено ако им е отзад.

Поредната западна порнография! НЕ,МЕРСИ!

оффф пак политкоректнш глупости..бел и бяла

Поредната чернилка издигаща се в очите на слепите....

негър бе американски президент вече може и Дядо Коледа да е черен! В една филмова версия, американска разбира се, на Херкулес, Орфей също беше чернокож! Криво разбрана цивилизация това е положението!

Майката на Барашка Обамчик е БЯЛА РУСКА ЕВРЕЙКА. Напиши в гугъл "obama's mother" и се любувай на голото и БЯЛО дупе. ОБама стана президент единственно защото е ЕВРЕИН ПО МАЙКА. Както и Путин.

Искам упи голдбърг като Елза от Замръзналото кралство!

Ако бяла беше изиграла някоя черна героиня, щеше да има вой до небето.

Красавицата се оказа звяра.

Светът ще види тъмнокожаи филипинска красавица!", каза тя в изявление Скромна скромна. Само дето е грозничка ама ...

И ся кой ще е звяра че се обърках!!!

Няма ли някой бг.писател да направи 'нещо' с ,,Тошко африкански " да дадем и ние нормалните бели българи отпор на глупавите джендъри. И Тошко да е без вратовръзка. По призива на един слънчасал.

Извращение. Този свят се побърка. Черните не могат да преживеят фактите, че всички значими достижения на човечеството са резултат от усилията и интелекта на нормални бели мъже, а и жени - Мария Кюри например. И се започна с глупостите - Макбет, шотландски лорд от 15 век - черен, пък ако ще да е Дензъл Уошингтън, в сериала “Бриджъртън” - херцог от времето на Регентството в Англия - черен. Сега пък това. Ако могат - ще почернят всичките приказки на Братя Грим, Шарл Перо и Ханс Кристиян Андерсен. Е няма да гледам нито тази, нито коя да е друга идиотщина, която е в разрез с оригинала.

Мачкай хетерогенните бели. Овците си го заслужават.

Нещо не са схванали горчивата ирония коментара

Няма да го гледам

Трябвало е някой съветски отпадък да изберат, да кажат: ето, и комунистите са хора!

Важно ли е , че в тъмнокожа, комунистически сайте Дир? Егати расистите.

Политкоректността няма край...те и в ролята на Орфей натъкмиха негър...какво следва, мулатка в ролята на Снежанка и отряд дребни аутисти в ролята на джуджетата?

И така красотата падна в жертва нА политкоректността. Да добавим и свободата.

"Бел" ще я играе черна.

Забавното в случая е, че когато Холивеуд прави нова версия на филм от азиатското кино с бели герои или пък по мотиви от романи, легенди и т.н., бива обвиняван в културно присвояване. Един вид форма на дискриминация и расизъм. Същото нещо важи, ако бяла жена си направи прическа в африкански стил, някой облече традиционна носия на дадено малцинство и т.н. Правилото за културното присвояване не важи обаче, ако цветнокожи биват наемани за роли на бели във филми по европейски романи, легенди, исторически личности и т.н.

Можеше да изберат украински/ска лгбт активист/ка. Загубили са форма неолибералите, не са се сетили да направят очевиден избор.

Много по-коректно е да я изиграе Еди Мърфи!

Джим Кери да изиграе Черната пантера

Ходете се гръмнет