Коментари - Тайната на дълбоките джобове върху роклите на Меган | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напротив! Точно тази жена никак не ми изглежда уверена в себе си, въпреки, че била известна /?/ американска актриса. Погледът й винаги е насочен отдолу нагоре, което показва, че не знае дали прави впечатлението, към което се стреми след като е успяла да се добере до най-известното кралско семейство. Все още не е сигурна дали мястото й е там и крие ръцете си от най-обикновено притеснение. Всяка публична личност ще ви каже, че ръцете не са никакъв проблем, просто трябва да си изберем положение, в което да ги държим, без да жестикулираме прекомерно и толкова.

Мнооого важно. Смугла, амбициозна (х)американска опортюнистка, млада, но вече разведена, оплюта от баща си пияница и брат си, но докопала се до кралска снаха. Дори бабата не можа да се оправи с рижия си влюбен внук. Не напразно мълвата говори, че той не е от кралския ''сой'' :))))

Тайната на дълбоките джобове: крият вибратори, презервативи и лубриканти за неочакван секс..

На няколко снимки и видях ръцете и да си кажа честно те наистина са за криене:(((((и да се говори за ''модно предпочитание'' е най малкото ''модна'' простотия..

"В джобчето ми дрънкат семки и бонбонки..."

Някои си къдрят косите, а други ги изправят.

Слага си камъни в джобовете да е я духне вятъра.

Предполагам, че Меги носи в дълбоките си джобчета семки и бонбонки!