17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък качих 7кг за цялата бременност! Които изгубих в мига на раждането. Даже още 2кг в следващите 2 седмици. И то на 45!

Дир, излагате се, не сте ни уведомили колко пъти ака госпожата и дали вече е приритало бебето.

Кога е пръала... и с това смешно име, кой може да си кръсти детето чай? :)))))))))

Тая пък коя е???

Тия двамата са слабоумни, особено оффцата. Айде вече да спрете да ни облъчвате с калпавото докторче и кухата му булка.

Тези двамата не са дали изявление за силиконовия бюст на тази от снимката, сътворен от д-р Ен.ч.е.Ф. Иначе публиката е запозната с подробности от бита им.

Няма спокойствие от Наум и приятелката му! Аман!!! То не са снимки, то не е информация за спорт и хранене. Спрете се бе хора!! Кой се интересува от вас,коремчетата ви, спорта и храненето??? Наум е лекар само във филма, където е доста посредствен. Кифли са и двамата и са интересни само на родителите си.

Някаква, вместо да се грижи за човека в утробата си, ни облъчва със собствените си килограми, как яде и се разхожда във фитнеса! Да се беше разходила в парка, на чист въздух, далеч от бактериите и микробите, гъмжащи в залата. Посредствена статия за посредственото мислене на една кифла, мислеща се за инфлуенцър, заедно с Петканови и Наум, който ще лекува само по телевизора. Аман от позьори.

Затова в последно време масово се раждат дебилчета, които поразително приличат на майките и бащите си.

Браво и аз за 9 месеца бях качила само 10 килограма, без тренировки и ядене под час, и какво от това? Кой го интересува? Да се забавлява на всеки момент от бременноста си, и да не занимава всички с нея. Това е нещо нормално и не е нито първата нито последна бременна жена

Коя е тази? С какво е известна? Кой се вълнува колко килограма е качила, как се храни и с какво? Как не публикувахте веднъж в тази рубрика нещо смислено, интересно и полезно, а само ни занимавате кой си показал бременното коремче, с какво се храни, как позирал и къде почивал?

Споко след 6 тия ще се раздуе като балон

само ако плюска за "двама". Аз ка§их 7 за вси§ките 9 месеца, без ограничения и без каквито и да е усилия

И