17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кака ти Минка пак дава модни съвети на народа! Цяла модна икона!

Пари на вятъра е тази ПР публикация за Тая и лекаря-артист. Да не дава господ тоя да те лекува. Не стават за инфлуенцъри, колкото и да плащат за публикации. За антиреклама със сигурност стават, ама то лоша реклама няма.

Поредната известна щото е известна. Аз имам чувство, че цяла нация изкарва и Тейната бременност. Много е досадно и натрапено.

Ако беше някакъв наркоманизиран инфлуенсър,да плюете,обаче при положение,че винаги са позитивни и се опитват да запознаят гледащите с различни теми,с които те се сблъскват,не виждам причина да плюете по момичето,което е рядко свестно в сравнение с фолк певачки и прочие.Замислете се малко

И какво точно и ново научите от пост авената тема?! Може би инфото е усмислило деня Ви?!

Напротив,даже обезсмисли деня ми и ми загуби времето,но проблема е в дир,че публикуват безсмислени статии не за пръв път.Коментара ми е към излишната злоба,която се лее безпричинно към момичето.

Коя пък е тая, и на някой пука ли му изобщо как се облича?

Теа си е добре,ама Наум прилича на недохранен.Лицето му е грозно слабо.Само с мускули напомпани не става

Тая пък коя е?

Не може да ги понасяме тия толкова са прости и гадни нещастни бедняци имат пари но са изключително прости татуирания гей и тая

Пенка от дивотино и тя е в напреднала бременност!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не знам доколко е лекар - в ютюб показва само как снима

Лиготии!

Инфлуенсърите са приятни, но тези са досадни!

Досадно! Въобще какъв е смисълът на тази статия?

Смисълът е кликбайт и журналистите трябва да ядат! :-)

За един от генералите на Сталин, събрали цял том доноси, та генералът си падал по женички, става дума за Рокосовки - човекът който реално му печели войната. Та на заседание на министерски съвет, един от министрите пита Сталин какво ще правят с Рокосовски. Сталин пуснал едно кълбо дим от люлата и казал "Ами, ще му завиждаме.". Та така и ние другари и другарки, единствено можем да завиждаме на красиво момиче като Теа. Да се роди живо и здраво детенцето, второ, та и трето да имат! Да си гледа семейството, да са щастливи, здрави и млади още дълги години. Успех!

Чак пък красива!!

Абре и баба Гицка снощи в село изпи кило вино! Що не пишете за баба Гицка бре!? Нея я знае цело село 98 човека! А тая Минкова едва ли я познават и 10-15 човека!

баба ти Гицка си плати, тогава и за нея ще пише дира. Тук безплатна статия няма! Капитализъм брато, нема как!

коя е тая бре?