“Tears Getting Sober” на Виктория в топ 30 на най-любимите песни от Евровизия за всички времена

Българската песен, която трябваше да представи страната ни на отменения конкурс през 2020 година в Ротердам, се класира на 26-о място

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преслава за 4 седмици 4 865 880 гледания. Виктория Георгиева с нейния суперхит от Евровизия за 9 месеца - 3 040 187 гледания . Какъв е извода? Ако сме умни ще пратим Преслава на Евровизия, ама като не сме. Това е като приказката, че ако на детето му върви тениса и не му върви математиката, не наемаш учител по математика, а наемаш учител по тенис. Толкова е лесно за проумяване, само БНТ-то още не ще да разбере. И да добавя, Преслава преди 3 часа качено видео в тубата - 60 000 гледания, 11 000 харесвания. Сещате ли се? пп.Не слушам чалга, просто обичам да гледам цифрите.

Доста коментари има под клипа в ютуб , които не са от България(за сведение на тези, които обвиняват в хейт) и директно обявяват за песента копирана от Били Айлиш. И то си е така! Не случайно има 14 хиляди нехаресвания.

Не спряхте да хейтите и да плюете. Браво Виктория. Бъди победител и не се трогвай от неудачници.

Не виждам някой да е хейтил. Всеки има право на мнение. Аз например прочетох вашето поне 3 пъти от общо 13 коментара. Не ви прави чест! Защото аз ви разбрах от първия път, нямаше нужда през три коментара да пишете.

Евровизия е най-тъпия конкурс в целия свят ever. Било е нещо интересно миналия век, да кажем до 1974, когато печелят АББА и после става блудкава работа. Да не говорим, че отдавна не е Евро, ами има участници от Азия и майната си. Съжалявам, но това е цялата истина!

Селин Дион също е печелила през 80-те, има и други добри . изпълнители, които са станали известни чрез Евровизия. Факт е, че от поне десет години има спад в качеството. Последният голям хит за мен от Евровизия е от 2008 на Елени Папаризу - My number 1

2005-та е всъщност годината

Няма да е лошо да спрем да плашим света.

Песента не е за всеки, като не можеш да разбереш и почувстваш текста, разбира се че ще звучи като нищо особено :) Предполагам коментиращите слушат само чалга, така че не се учудвам. А и българите очевидно не сме много известни със взаимна подкрепа :)

Когато говорим за реални, а не медийни кь0р фишеци, които реално представят страната ни и реално вдигат трибагреника над целият свят на първенства, на които се е стекъл целият свят... При това нееднократно!!! Марко Косев !!! Носител е на световна титла по бойно самбо в категория до 57 кг общо 5 пъти – през 2009 в Гърция, 2010 в Узбекистан, 2011 в Литва, през 2013 в Русия и през 2015 в Мароко. С петата си титла надминава по успехи легендата в този спорт – Фьодор Емелианенко, който има общо 4 титли. Или не ви е интересен, защото не ви се вписва в нашата"чалга" стереотипи?Та казвате,че тази медийна кифла е по по по от Марко Косев!?

Това дето ми обясняваш няма абсолютно нищо общо с темата xD Аз не се интересувам от 'бойно самбо', обаче не съм тръгнал да обиждам тези които се занимават с това. Тази "кифла" е постигнала повече отколкото ти ще постигнеш цял живот xD

Слушах я. По-умряла песен трудно ще се намери.

Щот не си чувал/а останалите ѝ "песни" :))

Евровизия ми е в тъп 30 на всички времена!

Пари на вятъра! Еххх!

кой ти плаща рекламите моме.дава си парите напразно,нищо не става от теб

Ето ти отговора на въпроса: "Участието на страната ни се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group, с подкрепата на финтех компанията iCard."

А БНТ от кай се спонсорира, бе сульо прост, нали от нашите данъци се издържа тая телевизия - национална. От къде на къде с наши пари ще лансираме някакви "псевдозвезди" ??? При положение, че 95% от хората не харесват тая песен, защо трябва ние да плащаме сметката! Ето за това имаме право да си напишем, кой каквото мисли, РАЗБРА ЛИ ЦЪРВУЛ ПРОСТ. Капиш?

Тва ако е песен, аз съм извънземен, хахахха

Каква е тая "класация" топ 30 на най-любимите песни от Евровизия и кой я прави? Я пуснете топ 30 на най-любимите песни от кръчмата на поп Никола от Карталово.