17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Титлатра "МИС'' и беше отнета заради голи снимки правени преди конкурса.Така че не я мискосвайте.Да, симпатични млади хора,хубави деца но гОлемо излишно позьорство.И тук в България никой не се интересува от тях.

Да са им живи и здрави децата и те са хубасви, нооо тези снимки са -No Go. Малко по естествени моля ви, стига с този Фотошоп!

Като са им дали чужди и небългарски имена, избрали да живеят в Америка - какво ни засяга?! Да се показват там, защо - ние трябва да пляскаме ли?! Че те са се отрекли от българското и от България, защо ние трябва да четем за тях и гледаме показно.

Пича е пуснал брада за да прилича на мъж, но всъщност е женствен и бъдете сигурни, че Теди се шиба зад гърба му. Вероятно е кръстила децата на роднините на тъпкача

да, ако не си поддуем джуките няма да стане фотосесията :)

Голяма новина от далечната 2002 до днес

Аве таз със сигурност е рода тука на някой от Дира или си плаща .Как била пръднала и как се била насрала ....

Защо всички живеещи в очината на ГРОБ мразят хората,решили да имат по добър живот. Каква е тая злоба и завист не разбирам. Живее в САЩ ,ще ги кръсти с техни имена. Красиви са всички,а вас ви тресат само завистта и злобата.

Никой не мрази, ама защо като са ТАМ се рекламират ТУК....да си се пускат по та мощ ни те вестници

Много е страшна като от фантастичен филм!

Алоо, Тодорке! Какви са тези имена - Ема и Раян. Българи са тези, чийто деца ще бъдат българи. Рекламирай се в местната краварска телевизия ако обичаш. ПП И не прекалявайте с фотошопа.

Ема - какво не му е българското, моля? Имах приятелки и съученички като дете, къстени Ема. И никой не ги смяташе, че са с чуждоезично име, да не говорим, че соцът просто не позволяваше това. Раян - с ударение на `я` си е старо българско име (като Траян). И като цяло не виждам какъв е проблемът как хората са си кръстили децата?!? Живеят в САЩ, защо децата им да бъдат обект на предразсъдъци заради трудно произносими на английски български имена? Имам приятелка от Северна Африка, живееща в Европа, която кръсти децата си с универсални имена, именно, за да не са обект на предразсъдъци в училище или по-нататък в живота. И друго не разбирам - хората масово мигрират в търсене на по-добър живот. Но никой никого не дамгосва като родоотстъпник. Един фрацузин, работещ в Лондон, надали е обект наподобни коментари. Нали? България е затънала в л%йна, ама, не, всички трябва да си седим в тях от криворазбрано родлюбие.

Аз на известни българи не съм виждала толкова красиви. Всичките са по тъмни и с кафеви очи да не изброявам. НЕ злобейте

Ти с злобната бе овцо

Бе и мен телефонят ма заглажда, замазва, ба напрао кат гей вълшебник ма праи, ма тука и фотохапаратът е профи, и фотошопът е загрял процесорите. Малко по-естественки можеше, все пак всички акаме и мирише.

Хубави очи имат дамите.

абе и Тедито прекали с ботокс и хиалурона. Жалко:( Иначе да са живи и здрави:)

Какво толкова,обикновена майка.д Да са им живи и здрави близнаците но по улиците може да се срещнат и по красиви майки без да да били мис. А госпожата да спре употребата на ботокса,че ще и се сцепи кожата от опъване. Без лошо чувство.

Ох едно време, колко съм полирал меча, вдъхновен от снимките на кака теди.

Таз сигур не знае, ч децата не избират родителите си..