Коментари - Теди Бургазлиева заживя в квартала на богатите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха с тези мустаци за вежди...Те там всички са компаньонки или брокерки на имоти.По цял ден са на огледи по апартаментите на шейховете.

Животът на Бургъзлиева слабо ни интересува.

Извратени критерии за красота правят от всяка средностистическа грозновата девойка хипер ултра мега убавица...с големи титли...

Радко неприятна. А кви пари Един Господ знае!

Защо се е обезобразила?

Обикновения човек има доста мисли,проблеми,неприятности в момента ЗА ДА ГО ИНТЕРЕСУВМА къде за бога живее някоя си Бургазлиева!

На всички снимки едни "опънати" усмивки-изкуствени и стъклени.Избелени зъбки,корекции по лицето.Малко са ми фалшиви тия хора и тия снимки.Като на Николета Лозанова

Ха така, къща с голяяяма градина - да има къде да пасе тази зъбата кобила!

странни критерии за красота, явно налагани с години

Що за заглавие, що за простотия! Авторът на този материал подменя моралните стойности на младоро поколение и после самият той ще трябва да живее в едно голямо, смърдящо блато на похот и алчност.

Е този зверски Фотошоп на всяка снимка... толкова пластмасово изглежда...

Така ли ми се струва или си е напомпала малко устните? Преди сякаш беше по-красива и естествена.

Тя е ясна, а той на кого е син?! Защото на такава възраст такива пари... Много моля, няма как :)

Това жена ли е или траверс

Тоя си е взел за жена сестрата на Франкенщайн - нищо не е нейно, камо ли пък естествено.

Да видим дали разбрах правилно: хора, които живеят в кондо (апартамент) в някакъв пренаселен комплекс в Ориндж Каунти ще правят бизнес от проекти за къщи в гората. В бизнеса казват личния пример е много важен, няма как да продадеш идея, ако не си я приложил, за да видиш и разбереш за какво става дума.

досега не видях нито една от нашите убавици да имат снимки от работното място

"пристигайки в Щатите, всичко, за което е копняла, било голяма къща в Бевърли Хилс и скъпи си коли, паркирани пред нея" Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!

Комплексирани млади хора,плащащи си за известност в БГ. нашата обрулена от проблеми държава,фалшиви усмивки на фалшиви хора(фотошопвани най вероятно за по сигурно)ПФУ!

е, нека бъдем културни. Статията е толкова изящна - да кажем че прилича на анимационен герой - примерно Мики Маус... брр... Добре де, Франкенщайн е. Какво пък толкова, Антония Петрова да не е по-зле?!

И сега да си го местми от единия в другия за Тедито ! А тя след като е изпълнила всичките си мечти може да я потърка...вълшебната лампа за още желания.

Как не ви е срам...да парадирате с такъв лукс.Хората в Русия няма какво да ядът

тоя на снимката до нея сигурно е Гочо варналиев

Това момиче от каква пластмаса е?? PVC или нещо друго?!?

демек я е.т за пари. Брао! Като й се наситят, шут в г.а и после пак търсене ;)

Местим...!

Чудо голямо

В комплекс в САЩ живеят бедняците. Заможните хора живеят в еднофамилни къщи, богатите хора живеят в имения. Много емигранти (били в България господин Никой) опитват да представят, че прелитайки над големия гьол стават Някой. Няма такова нещо - сам са още по-голям Никой, а специално за жените - Накипрена Източноевропейка=Евтина курва златотърсачка

Извинявайте Дир ,но последните няколко месеца в статиите ви има много правописни грешки или "изядени" думи..БургаЛиева!!!

Когато заживее в квартала на бедните, ме уведомете! Това сега не е новина. Аз от години чакам някоя манекенка да се омъжи за работник в чистотата и да заживее на неговата заплата!

на туй му казват феритеил ...

Tialoto j e hubavo, no licheto j e obezobrazeno ot plastichni operachii.

Тая като от пластмаса бре! Ужас

Мозъчни трупове

Или тях не ги облъчват с лазери от сателитите

Страхотно тяло, ама да вземе да смени главата...

В ориндж каунти еднофамилните къщи са за заможни хора. Затворени комплекси има много, предимно за средната класа, на поносими цени. Но дано им се сбъдне мечтата и си имат собствен дом сред природата. Успех!

Гледайте си ареста тука че всички сте под домашен арест, а и тия там ги чака също сериозна депресия, та следваща новина може да е как тоя се гръмнал щот фалирал и изгубил и апартамента в затворения комплекс, а тая парантия избегнала със съседа му

Е много е красива.

Ориндж Каунти не е ногатото каунти което си представяте от филма. То е просто много добре уредено за семейства и те го предпочитат защото е безопасно и с добро училище наблизо.

Помня я като стана мис България едно време, беше много красива за разлика от разните други 'назначени' миски от онова време. Жалко, че си е направила тези операции. Според мен, ако си остаряваше естествено щеше да е много по-хубава. Този тип манипулации унифицират жените и накрая всички изглеждат като някакъв травестит.

Да е стара? Около 32 ...здраве му кажи

1.Много смешни, защото се правят на американци. 2.Като са толкова успешни, защо се фукат пред България?На умрели куче,нож вадят. (Защото никой там не ги знае и едва ли са толкова успешни,може и дори да мизерстват,сниму навсякъде може да щракнеш).

Евала за коментара!

За кво неща мечтаех.... много съм глупава...коли и къщи у уса

Теди Буразлиева е била някога, може би, красива жена, но сега не се отличава по нищо от всички мис силиконки, плеймейтки и чалгаджийки-изкуственяк с много хирургични интервенции, повечето неуспешни.

Нека живеят добре. Но, да си знаят че САМО в БЪлгария може да живеят най- добре... В САЩ има всякакви араби, китайции негри, които искат да те ограбят. Тия дори правят и Филми- Пропаганда. В тия филми арабите, негрите и китайците нападат американци да ги ограбват, да ги убиват и да им взимат парите. А когато американците направят филм в който трепят негри,, тогава Наглите Африкански маймуни, почват да викат че това е Расизъм. А би трябвало да си ходят ОБРАТНО в Африка. . В други филми, Наглите китайци лъжеха американците да се напият и да им кажат да се сбият, като заложат жена си, вместо пари.. Всъщност, в България, и Мъже и жени са трепали враговете ни- араби, негри... МОже да прочетете за защитата на българските крепости, когато турците са нападали, преди да паднем под Османско, Ислямско робство. А иначе, преди 1000 години, е имало Българи и на север в Русия( като част от Българите при Хан Кубрат, които са тръгнали в различни посоки, когато Евреите- Хазари нападат БЪлгария, която е била, където е Украйна ).. Та в Русия е имало Българи, но между 1250- 1350 г, монголците и китайците са ги нападнали и са ги изтребили и избили. Държавата е като Крепост, която те пази. След 2000 година, в БЪлгария почнахме да живеем зле заради турците- Шпиони в Държавната Телевзизия- БНТ, които почнаха да лъжат че не е имало робство и да лъжат разнни Идиоти- мутри, да продават наркотици и да крадат от съседите си в България.

МАЛКО ?????

Разбрахме за светлото им бъдеще, а с какво си изкарват прехраната в момента? Разнасят пици и прашец? Танцуват на кола?

Интресно ми е след раждане на две деца как така коремът не е просто плосък,а направо хлътнал и защо е толкова модерно да се гънат с дупето назад,за да показват невероятни извивки?!