Теди Кацарова щастлива в Катар

Теди Кацарова грее от щастие в Катар с любимия си мъж.

Обратно в новината

Коментари - Теди Кацарова щастлива в Катар | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само в Катар ли е щастлива?

Тодоркини тарикатлъци.Не я бива с песните, затова набляга на свалките с богати чужденци, то в родината и без това никой не я отразява, въпреки напъните та мама.

Момчето е много свястно, но не е предприемач и бизнесмен, а служител в строителна фирма. А Теди никога няма да пее като майка си и не мисля, че е известна като певица. Просто Силвия Кацарова от 20 години се опитва да насочи медиите към дъщеря си и да я лансира...безуспешно!!!

Жалко е, че не наследи таланта на майка си.Известна само с това, с кой къде и какво направила.Като повечето ни "известни".

Винаги усмихната,красива ,позитивна.Пее прекрасно.Да е жива и здрава и много обичана.

мир,дружба и безнес между народите - това да се случва,без всякакви там вражди,щото българина му писна от враждебни съседи, пък и по-далечни.

Това е добре!

Я виж! Катуна къде се бил пренесъл?

Вятърът нашепва "къш къш" :))

само едно разбрах - тия двете - маика и силвия и тая пача са мноооого нещастни в главите ,там няма никои .правилно на милчо родителите не я искаха оная куха леика силвия години наред . тоя не го знам какав бизнес има ама грак да се жени за разведена чалгаджиика не е нормално,мисля че ги познавам добре и ви казвам ,че тоя в един момент ще зареже кухата леика теди ха ха ха .

Mного щастие и радост пожелавам на Tеди и момчето де нея! прекрасни млади хора!

турско-циганското си я влече по рождение ...

БЪДИ ЩАСТЛИВА ТЕДИ!

И с к'во се занимава Тудорка, че е толкова търсена?

Прави свирки с големата си уста! Кво да праи друго :))

нещо не разбирам какво общо има точно тя с мизерията в страната

ял ми е за милчо казаров. готин човек. оня макак силвя.....сега и пачата теди...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нико

А така , хората от Сопот гладуват , млади семейства убиват децата си пак вероятно поради мизерия . А тя снимки от Катар , вижте ме , колко добре живея???Пир по време на чума , а?Дано и тя да си получи "своя" дял от хубавият живот у нас .

и кво им харесва в таз мусулманска страна? освен че на мъжа и не му е толкова лесно да и кръшка? ма дрогата и проститутките навсякаде са в "подземния свят"

НАРИЧА Я ЦИГАНКА ЗАЩОТО Е БГ.ТУРКИНЯ И ТОВА Е ИСТИНА.С КАКВО Е ИЗВЕСТНА.САМО С НЕСПОЛУЧЛИВИТЕ СИ ВРЪЗКИИ РАЗВОДИ.ДОРИ ЕДНО ДЕТЕ НЯМА.ОЩЕ Е КАТО НА 14 ГОД.ДО ПОЛАТА НА МАМА И ДО БОГАТИЯ ЛЮБОВНИК НА МАЙКА Й.КОЯТО СТАНА НА ДЪРТИ ГОДИНИ ЗА СМЯХ....

Дай Боже всекиму да става така за смях. Ей, ще умрете от злоба. А да говориш за това дали някой има или няма дете е израз на върховна простотия.

Тази не беше ли циганка?

jizast

От километър си личи, че е такава. Затова и харесва в циганска държава :-D

Каракачанска циганка.

Ще изпапа париците и на византиеца, а после ще му бие шута.Тези номера на Тодорка ги знаем.

Екзотична и чаровна е Теди. Харесвам я, дано да е щастлива.

Има нещо фалшиво в тази ,,щастлива" почивка.

jizast

Тази намерила с какво да се хвали, била в една смотана държава където са още в родово-общинния строй. Ми тогава аз как трябва да се зъбя като съм в Америка и хвърча насам натам по футористичните им магистрали и мога да се пека във Флорида или да отскоча до онова Колорадо от където бяха снимките на президентското новогодишно поздравление :-D

Личи си, че за първи път чуваш за Катар. А и не вярвам някой да го интересуват твоите преживявания/сънища.

jizast

Айди бе, ако племенното общество на тия арабски държавици имаш за еталон значи можеш само да бъдеш съжалявана. Пълно с такива чалгарки дето за някоя лъскавина са готови да метнат ферджето и станат вечни робини. Жалка картинка...

Личи си, че за първи път чуваш за Катар. А и не вярвам някой да го интересуват твоите преживявания/сънища.

Да, личи си, че си в Америка: общата ти култура и познания за света са точно на американско ниво. Ама какво да се прави: от толкова много Хамериканско ГМО мозъка на човек се разкапва. Ха поживей си хубаво в Америка, похапни си още ГМОта, поразмотай се сред психопатите-убийци и наркомани. Остави ги ти бедняците в Катар, дето само едната джапанка им струват колкото 25 чифта Хамерикански каубойки, те за обикновен Айфон даже не са чували, щото ползват само платинени Вертута. Остави ги тез простаци, дето земята им нищо друго освен един гол нефт не ражда!

jizast, половината постове по тая тема са твои. Ти трябва да си някой влюбен вманиячен фен, а?

"мога да се пека във Флорида или да отскоча до онова Колорадо" Можел. Ех мечти, мечти. Колко пъти си го правил?

сладуранка ми е нямя злоба винаги усмихната дано а пък и всеки прави опити докато открие неговия си човек не всеки има късмет от първия опит

Фшшшш! Каква хубава снимка на зъбата камила и нейният ездач!

То само с негър не била ! Или пък не се е похвалила!? След толкова мъже после ще ходи и на инвитро по НЗОК. Пък ще развива теорията , че не иска деца заради кариерата. То пък една кариера !!!

ма ти да не си Господ, бе, Коле, та виждаш как тя отива на инвитро?! боклук...гледай ти или децата ти да не стигат до инвитро по нзок, че от нзок не са много щедри :)))))

я да видим дали пак ще ме изтриете като кажа световната истина, че леките дами забременяват и раждат като едни известни млекодайни и месодайни животни с вимета :)

... че то и..н нещастен няма ...

"вятърът нашепва фшшшшшшш" - божиииии ква романтика :)

Няма да ражда деца, заради кариерата си...!? То пък една кариера!!!! Някой да я свързва с нещо освен с името Кацарова? Айде фшшш!!!!!

Тази каква точно беше? Майка и я знам...чест и почитания. Тая е дъщеря на майка си и друго ?.. Имаше ли? А да, има и Фейсбук прифил Много яко

Този ако знаеше кой поред е, щеше да помръкне набързо.... то не бяха турци, не бяха финландци....

Ти скъсана пка да си виждал? Ко пречат многото?

ТЕДИ ВНИМАВАЙ С ТЕЗИ ГЪРЦИ ОПАСНИ СА.ЩЕ ТЕ УПОТРЕБИ И ЗАХВЪРЛИ И НА МАМА И ТАТИ ПАРИТЕ ЩЕ ИЗЯДЕ...ПО ПОЛЕКА....ЛИЦИМЕРИ ФАЛШИВИ И ДОЛНИ СА.

честито ти.

В Катар климатът е отвратителен-висока температура ,висока влажност,безветрие(работил съм там).Така че,айде по-полека-"и ние ядеме бонбонки тик-так "

Да бе да!А онзи ден при марта Вачкова каза,че няма намерение да му ражда деца и даси жертва кариерата! Явно иска само да я разхождат и да си стои при мама!

То пък една кариера...Чунким някой щеше да я знае ако не беше майка й!

боже какъв голяяяяяям праз

Ех, че хубаво...Как и аз обичам топличко.Дано да е щастлива!

"Щастие" ще има докато има пари и се угажда на прищевките! После щастието ще е при някой друг...

Теди яно се е ориентирала към чужденци. Не я упреквам, а и по-добре грък, отколкото финландец... Само да внимава, че византийците са чаровници, но и много коварни.

Тя преди това ходеше с един снажен, хубав турчин - "Мистър Турция 2002" мисля, че беше. А по-преди имаше връзка с българин - журналиста Георги Любенов Красивият. Около Теди винаги е имало и продължава да има само красиви мъже. Тя притежава финна, екзотична, нетипична красота и може би затова я харесват толкова мъжете.

Много точен прякор си си избрала. Поздравления.

ГРЕЕ ОТ ЩАСТИЕ ЛИ? УСМИВКАТА Й Е ПО-СКОРО ИЗКУСТВЕНА, ОТКОЛКОТО ЩАСТЛИВА. ТОВА ПОРЕДНИЯТ ЛИ Е?