Теди Велинова ляга под скалпела след раждането

Теди Велинова е категорична, че след раждането на първото си дете, ще се подложи на пластични операции, за да коригира фигурата си.

Обратно в новината

Коментари - Теди Велинова ляга под скалпела след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да не се клонира, че това вече няма да го преживеем.

Подобни тъпаци будят само отвращение.По принцип бременните жени имат едно невероятно излъчване, майчинството ги озарява, но при Тодорка това не може да се каже.И не само, защото е грозна физически, тя просто има отвратително излъчване.

Както написах и в другата тема, не е истина, че в темата за Каас има по-малко от десет мнения, а в темата за това природно недоразумение, дето не се разбира жена ли е, мъж ли е, кон ли е или кобила, има десет листа коментари! Народът наистина пощуря!

4 месеца след раждането коремът ми се възстанови и стегна и възвърна предишните си "форма и обем". Без допълнителни упражнения, без диети, без хирургия и напук на нездравословната храна :)

Браво.Абсолютен пример за позитивно мислене и добър начин на живот.Такива мами като Вас трябва да са за пример, а не произведения на пластичната хирургия с ограничен мозъчен капацитет.

Има нужда от челюстен хирург, мадамата е с ужасен дефект!

Гледах интервюто при Лора.Съжалих ги тези двама нещастници.Тя- грозна и проста, той фуклив и празен.Какви родители ще бъдат тези позьори, фиксирали се единствено върху бръчките си, коремите си, дупетата си?Още не е родила тази и вече си прекроява циците и шкембето!Страх от бога няма ли?Майчинството е нещо свято, жалко, че тази кривоуста жена не го е разбрала.

Коноподобен вампир!!! Пичът, който е написал това определение малко по-надолу, е направо в десятката!

Днес изтрихте три коментара, в които Теди бе наречена с думата, с която се наричат мъжете, обличащи се като жени. Няма да пиша думата, за да не изтриете и моя коментар. Като чета останалите коментари обаче, в които наричат нея и доктора й маймуна, коноподобен вампир, плашила, недоразумения и тъпаци, да ви питам дали думата, заради която бяха изтрити коментарите, не беше най-елегантната?! Хахахаха!!! Нещастници!!!

Тези двамата са абсолютни откачалници, да спрат да занимават хората с болните си мозъци!

кои ли се интересува от тая куха леика и лубовника I ,да ражда се operira,те грозотиите само за това мислят.

Маймуна.какво да и прави и двамата са за цирка

Докторе, гордей се с постиженията в професията, но не си пллащай за да те показват по телевизията и по списанията.................. Папйонките и шалчетата не те правят шик.

Не е лесно да си кух като шотландска гайда.

Задължително,но и преди раждането май теябвасе да се поокастри доста.

Буаааааааааа! Отвратеняци... пък и кой им каза, че са хубави?! Този коноподобен вампир ли наричате хубава жена?! Ако можеже да се присажда интелект, и на двамата щеше да им е от пилза - и на гея, и на киликандзера...

Вместо да се радваме на бебенцето, ние ще го захвърлим на някой да се оправя с него, че красотата ни е по-важна. Мастии долни

Много грозновата, а колко са елементарни двамата - думи нямам.

Гледали ли сте филма "Смъртта й отива"? Тази жена в най-скоро време ще има вкъщи арсенал от боички и не знам още какви приспособления, с които ще се привежда в приемлив вид преди да се покаже сред хората, а накрая ще си събира и съставните части. Който се сети за филма ще разбере какво имам предвид.

по-смешни хора не бях виждала, обадих се на приятелка да гледа и тя, \"не беше за изпускане\", вузмутих се *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Велинова е а прогения(обратна захапка),която може да е коригира лицево-челюстен хирург,а не пластичен.Операцията е доста драстична,може би затова не си я направила.Дано не я предаде на детето,че генетично се предава.А тя каквото и да направи,пак ще си е грозна.Предишната жена на Енчев беше много по-интелигентна и с по добра визия.При нея нямаше кухи изказвания.На ,,моделката" леко раждане.

Че изкуственото от кога погрознява....

Това е възможно най-лошата реклама на д-р Енчев! Млади момичета нали виждате произведенията на пластичните хирурзи Енчев и Георгиев? Просто създават плашила!

аз съм оперирана от Георгиев и съм доволна ,но съм на 50 , а младите да се радват на естествено хубост докато могат

За Георгиев,не съм съгласна.Той е добър хирург

Явно си късметлийка! Не повтаряй при него, защото е лошо да си играеш с късмета си!

ИЗРОД....НЕДОРАЗУМЕНИЯ НА ПЛАСТИЧНАТА ХИРУРГИЯ, ЗА ЖАЛОСТ Е ЗА УМСТВЕННА ОПЕРАЦИЯ.

да е живо и здраво бебето и дано прилича на баща си защото не мога да проумея кой е набута за мис с тази грозна уста нищо лично но не искам да ми ги натрапват за хубавици

устата и е оперирана преди години

Има нещо в долната част на лицето, което пластиките не оправят. Теди, не се мъчи!

Ави то обратната захапка със силикон не се оправя

Е, такава грозна горна устна не бях виждала, явно д-р Енчев нещо си е отмъщавал правейки устата й. Явно и тя знае, че там и е дефекта и само се приблизваше за да прикрие грозната си горна устна. Д-р Енчев, вземете се в ръце, та тя ви е антиреклама.

Той не е виновен за устните й, тя си беше така, когато се загаджиха, явно й е от предходния хурург с чиито син тя ходеше.

На първата снимка д-р Енчев гледа "умно" като Иван опусума

Не ми стана ясно каква е причината това да го пишете тук. Нали това са си лични неща.......... Пък и обичам естествените красавици.............

С цялото ми уважение към една бъдеща майка, на която желая леко раждане и здраво дете, не мога да премълча абсолютно ненужното афиширане на "известност" . Снимка 6 би трябвало да бъде навеки изтрита навсякъде, където е публикувана, ако едната особа претендира да е модел, а другата - пластичен хирург!

Toni

Тия откачалки сигурно и детето ще подкарат като се роди. Човек като е задоволен от всичко по много-е така става, чуди се каква глупост да измисли.

Смешни са ми, особено с червените панталони, с които се беше барнал доктора при Лора. Иначе са си лика прилика. Пожелавам леко раждане и здраво бебе!

Че тя въобще ставала ли е от там?

ТАЯ КОЙ Я ИЗЛЪГА,ЧЕ Е КРАСИВА,МОЖЕ БИ КРАСИВО ПРАВИНЯКОИ ДРУГИ РАБОТИ.А ТОВО ЧЕ Е СТИЛИСТ НА Д-Р ЕНЧЕВ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ОТ МНОГО ДАЛЕЧ.

Тоя Енчев нали го издирваха от Гърция да го линчуват за неуспешни операции, какво стана с това?

Да е честито на Тодор Велинов инаивния пластичен хирург!

Според мен той е гей, а тя е неговата ходеща реклама в обществото.

Няма ли кой да вразуми тия хора. Кой да ги посъветва и да им каже ,че това е адски снобско.Това не е нормален живот бе хора, кому е нужно да се прави на статуя. На кого му е зор за тия дали имат ботокс или не? Че и бебе ще имат, горкото дете.

Моля редакторите, да не ми променят мненията дотолкова, та чак да се чудя, аз ли съм го писала това или не?Ако имат собствено мнение, нека го напишат отделно, а не променяйки чуждите мнения!Цензурата в лайфа е ужасна, тук нямаме право на собствено мнение.

вместо да ни каже че с трепет очаква появата на детето си, че се подготвя за това свято събитие, че слуша музика галейки корема си и му говори - тя тръгнала да разправя че не била погрозняла, щяла да си сменя силикона и да си оперира белезите.... Ето го разковничето в агресията на децата ни... Дано само тая тъпа патица разсъждава така - щото иначе сме обречени

А, след раждането ще бъде твърде късно, трябва още сега!

Еми, ще се наложи пластика на корема след секциото, иначе ще й остане грозен белег; пък и тия стрии от бременността... Вместо да се моли бебето да се роди живо и здраво и да се посвети на грижите за него след раждането, тя отсега прави планове за пастики и корекции. O, tempora, o, mores!

След секцио остава белег колкото конец , така че каква пластика, че да го скрие? Не е задължително да имаш и стрии от личен опит го казвам. И всеки родител иска първо детето му да е живо и здраво и съм сигурна, че и те го искат. А относно корекциите да не й ги плащаме ние, че да я съдим.

Да е живо и здраво бебето. Всеки живее както намери за добре. А Велинова е с операция на челюста заради обратната захапка, явно повече не може да се коригира.

Да видели, че не е погрозняла. Това не може да й се случи никога, защото е възможно да стане при тези, които са били красиви, а тя никога не е била.

От съществена важност е веднага след раждането да си оправи фигурата.Даже може още по време на самото раждане.И да се покаже, че по време на бремеността пази диети.Да, важно е.Харесвам суетни хора, които се поддържат, но това тук е болестно състояние.

Ма тез двамата защо ни занимават със себе си? Нито тя е красива нито той е висок. Просто има някакви пари и тя го обича. Да им е здраво детенцето и дано не прилича на тях. Спрете да ни занимавате с глупости...

Случайно ги загледах тези двамата оня ден при Лора. Изключително снобарска и превзета двойка. Пълни карикатури.Изумих се как това о с напомпана уста има такова самочувствие без покритие?!! И с какво всъщност е известна? Изкуствени, фалшиви. Свикнали да оправят външните несъвършенства с пластична хирургия.

Сега сме в очакване на това, какви импланти ще слага на бебето...

Гениален коментар!