17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Панаир на суетата..

Стига са прайте, снимките са хубави... облечени, нагласени.

Е, то таз екзотика, къде другаде да я дене освен по екзотични дестинации! То даже и там ще има цъкания от толкоз екзотика. Новото мото на д-р Енчев Пикасото: "Симетрията я нямаме за нищо - уста в носа, гърда в адамовата ябълка, челюст до пъпа! На 40 очаровахме екзотичния свят! Разбираме и от мода."

Като гледам снимката, си обяснявам отчаяните билбордове на д-р Енчев. Явно няма работа. А като знам какви поразии прави в сферата на ринопластиката ми е чудно защо той и другите некадърници като него не са осъдени, едната причина е, че всеки подписва доброволно присъдата си, другата причина е наглостта. Добре, че е тедито да стои като предупреждение. Внимавайте и четете.

Теди Велинов и д-р Енчева.

Моля, моля, не обиждайте конете! Те са красиви и благородни животни! Това същество с муцуна на фадрома не знам кой го излъга, че е красиво, явно и докторчето се е пошегувало с нея....

"страхотна статия" пОРЕДЕН ИЗРАЗ НА ТЪПОТИЯТА И ПЛОСКОУМИЕТО НА ТОЗИ САЙТ

Дий бе, дий к'о се пулиш.

Как пък един не написа едно хубаво нещо за тоя доктор ! Ама и аз да си кажа - отврат е това негово творение - , ма щом са се зели - ше се тръпят! Оставете снимката - никой няма да стъпи в кабинета ...

Ибаси... Пу-пу... Да пази господ...

Щеше да е хубава, ако не я беше обезобразил мъжът й. Жалко!

Прилича на Франкенщайн ДоХторчето да я даде на колеги да му я поизчукат малко...

Ад мислех, ме отдавна чукна 50така, как така 40?!?

Е какво обвинявате доктор Енчев,че толкова си можел.Ами то в пластичната хирургия тесла,чук и кирка не се ползват.А в случая без тези инструменти просто няма как да се получи.

Seaseal

Лесно му е на д-р Енчев! Яхва коня и кеф ти Франция, Гърция, Малдивите и други популярни дестинации...

40-ият рожден ден не се празнува.

Д-р Енчев, бива ли го като доктор? Щото ми се струва, че той се има за някаква звезда и обича да се показва в "светското" общество. А там хората не изпъкват с особен интелект.

Аууу Теди Велинова това, аууу Теди Велинова ауууу. Тази де на бай Велин щерката, не го ли днаете бай Велин? Скоро ще бъде конкуренция на Калина Сакскобургготска.

Май има хемороиди на джуките.

Егати палячовците. Комикс герои.

Тази да я гълташ против страх. Пу-пу.. Като я гледам , то аз съм направо холивудска красавица пред нея . Баси крокодила извънземен.

Прекрасна! Очарователна! Щастлива! Хубав мъж! Богат! Интелигентен! Уважаващ! Обичаш! Прекрасни дечица! Почивки! Пътувания! Дестинации! Какво повече! Завиждайте!

Грозна, с огромно самочувствие, тъпа, меркантилна, с комплекси, минало.....Какво повече

Как може да си помислиш за друга реакция освен визуален потрес в хората попаднали около теб. Ти можеш ли да си представиш каква грешка на природата си след като дългогодишните неуспешни опити на съпруга ти имат само обратен ефект. В случаи като твоя се казва само пупу и се плюе в пазвата.

Няма за какво да завиждаме. Много хора ги имаме тези неща, само, че са истински, а не силиконови.

Нелка, няколко пъти вече си ми давала повод да те призная за богиня на празнословието, а с този "невероятен" материал продължаваш да поддържаш живо това мое признание. За Коко Шанел, 30-те, 40-те и другите цитати - отново си "великолепна", но след " Естетичния хирург д-р Енчев" вече съм поразен. Този знам с какво се занимава - печели от комплексите на някои жени, но се чудя Неестетичните хирурзи с какво точно се занимават, ако ме разбираш какво искам да попитам.

Творението на д-р Енчев.

Обущаря ходи бос, шивача - гол, а д-р Енчев...с киликанзер...

д-р енчов толкова си може. Ако беше преди намесата на д-р енчов - да, но ТО си е изцяло негово творение.

Нямам против корекциите по лицето и тялото, но какво по дяволите се случва тук? Нещо е много крива и като кон, пък да не говорим, че изглежда поне 5-6 години повече. Това е антиреклама на др.Енчев!

Имат нещо общо с Ангелковата-по хубост и прилика.

Нима...!? То и други хора днес имат рожден ден. Нека да ги поздравим: ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Като си толкова очарователна защо ти е крива физиономията?

Това Теди Велинова не е ли транс джендър?

дори да е какво те бърка?

Те са далеч по-нежни.

Орангутан!

Ееее, не обиждай животинките!

по-голяма антиреклама не съм виждала.

природата и енчев не може да я победи !

Тези безумни корекции на устни обезобразяват жестоко! Жената е жива антиреклама на уменията на съпруга си...

Егаси! Наздраве! ЧРД!... Къде ми е валидола?... Помощ!

... K6pTu muBku...

Е, и....

независимо от усилията на д-р Енчев, няма съществен резултат