назад
Говежда пастърма
Месото се надупчва с по тънко шило на много места, за да може по добре да поеме солта. Можете да си оформите всякакви на вид парчета преди да ги осолите.
Обратно в новинатаКоментари - Говежда пастърма | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1