Теодора Духовникова с фотосесия пред парламента

Актрисата засне фотосесия в центъра на София за новия брой на списание "Max".

Обратно в новината

Коментари - Теодора Духовникова с фотосесия пред парламента | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мега яката мацка в градска среда ! И къде го видехте тоа парламент на снимката че явно нещо съм кьорав ! Аре не сичко е политика ебаси. Евала Макс

Много са хубави снимките !

И от какъв зор го прави това? Да не остане по-назат от Златките?

Крайно време е и бардаците да се мобилизират.Получиха достатъчно при последното управление,сега е време да се отблагодарят.

Истинска жена .

Гледайте Гарванът в театър 199 !!! Теодора е изключителна в женската роля !

Леле, прост народ !

Като самотна майка на три деца немам време да застанем пред обектива, иначе щех бая да покажем и пари да добием, че сме само на боб и олио. А тие младите само се гологъзат за нищо, ако погледнеш, май повече им е кеф отколкото да печелат. Бе откъде ги зимате тия сухари що не снимате нещо по-така окръглено като Милица Гладнишка или Искрата Фидосова? Е тва са жени, имат си сичко по много, па и талантливи - едната да пее и играе, другата още не е пропяла /чака се/, но пък какъв апетит има-а, уха-а, не моем й насмогнем. Аре, че имам да мием стълбището за 65 лв. Иначе забраих да каем, имам три курса и две дипломи, ама от недоимък и мачкане вече не помним нищо. Искате ли да ви родим още едно? Ей сеа отивам.

мега актриса

Дори и човек с въображение по-трудно би си представил по-подхоящ фон за фотосесията от парламентариния изглед. Дамата клиенти ли търси или загатва имиджа и същността на нашия парламент.

любимата ми любимата ми любимата ми !!!! Ходете на театър, хорицаааа, страхотно е !!!

Повечето от театрите са препълнени, а за някои постановки не можеш да си намериш билети за месеци напред. Това означава, че доста хора ходим на театър и се възхищаваме на това уникално изкуство. Не си единствената, която ходи на театър. Бъди сигурна!!!!

Мацката е страхотна и има приятно излъчване. Само да питам Духовникова името и ли е или прякора?

Ти май се замечта нещо а ?!

Духовникова е фамилията й по мъж. Тя е омъжена за Стефан Духовников. Баща му е известния доктор Духовников - гинеколог

Айде, започна се. От тук до края на седмицата сигурно ще я видим в не едно телевизионно предаване, да ни обясни защо се е решила да направи тези снимки и какво е искала да каже с тях. А трябва да ни се обяснява, защото куцаме с интелека и няма ка сами да разберем.

Като гледам колко букви съм изял, май наистина трябва мнооого да ми се обяснява.

Малко повече не можахте ли да замажете с шопа?

Браво на МАКС ! Страхотна идея, страхотна жена !

На мен този изглед ми изглежда, че е баш от балкона на ТV 7 :P

Много много ЯКА Малко красота талант и свежест в тези озлобели дни ! Браво

Страхотна актриса, впечатляващи роли в Народния, умна жена , доказана, не политизирайтевсичкобе

Много е красива, а и талантлива актриса...

Те някои "протестиращи" се напиват, играят баскет и хек пред парламента. Тя не можела да се снима!!!

Самата фотосесия не е особено впечатляваща, но това което най-много дразни е излъчването на модела. Като актриса ми е много скована, а сега се опитва да изглежда като фатална изкусителка. Просто не й отива. И съм съгласна с мненията за лошия вкус. Това можеш да го очакваш от някоя старлетка, но не и от жена, претендираща да е сериозна актриса, сори.

Аз пък искам да ви кажа, че като актриса би трябвало да умее да изглежда по различни начини. Какво лошо има да видиш някого в нетипично амплоа? Или сте прекалено тесногръди? Или просто се чудите какво да НЕ харесате.. Живейте си живота. Колко хиляди са актрисите и моделите влизащи в роли на лолитки, проститутки и какви ли още не! Какво ще кажете за Деми Мур в Стрийптиз? Че е долна повлекана защото играе в подобна роля ли? Простотии само..Ами Мадона? Да изброявам ли още?От такива хора се хранят жълтите вестници, потънали в своето недоволство.Освен това фотосесията е творение на автора, а не на изпълнителя.

Първо, Деми Мур не е пример за добра актьорска игра, а "Стриптийз" е един от по-слабите й филми. Мадона има само една добра роля и тя е в "Евита". Сравнението ти не прави услуга на Теодора. И не, няма лошо да изглеждат по различен начин, но в случая имаме тривиално изражение с нацупени устни и отегчен поглед, в стил "нимфетка се снима сама в огледалото". За мен Духовникова е с доста ограничен диапазон. Много й отиват драматични роли, има визия за тях, но във всичко друго изглежда не на място. Предпочитам по-универсални актьори. Вероятно е въпрос на вкус, но всеки си има право на мнение.

Тъпа и безмислена фотосесия...нещо средно между вампир, хитлерист и концлагерист. А пък най-мразя някой да ми каже, че съм злобна защото мнението ми е различно и примерно не харесвам нещо...елементарно...

Явно обаче често ти го казват ! Че си злобна. Че явно нямаш вкус е ясно .

Изключителна жена и актриса ! Респект

Много нахакана мадама открай време

Каква е тази къща в Созопол??!!!!!!!!!!!!!!!

Има много голяма глава и несъразмерно към нея тяло... не ми действа

Не мога да разбера защо трябва мъжете да отписват някоя жена само защото не им "действа"...не е зле да си намали отношението към жените като еротични обекти.

Страхотна !

Полугола пред парламента? Проява на доста лош вкус.

Мда , много е хубаво момичето , наистина прекрасно ! Как обаче избра точно пред парламента , точно сега когато там се случват далеч по-важни неща , мисля , че е проява на доста лош вкус да се фръцкаш полу гол пред парламента , докато хората са излезли за да се борят за по-добър живот и за бъдещето на децата си !!! Жалко е и доста цинично !

Да не го е избрала тя!!!

Като не го е избрала тя , няма ли глава на раменете си ? Утре ако й кажат да се снима в клетката на лъва , пак ли ще го направи ???

Не знам за другите, но аз лично изобщо не бих забелязала, че снимките са правени пред Парламента, ако не споменаваха за това навсякъде, където пишат за фотосесията.

Изказва се с голям патос.

Мисля си, до кога родните певачки и актриси ще четкат егото си не с работа, а с фръцкане по разни чекиджийски списания? Много важно, че се е снимала, че е ходила до тоалетната или каквото там е правила.. Да е жива и здрава.

Ами,явно не си в час, щото точно тази актриса работи доста и то на престижни сцени и работата й е оценена ! Ама ти като си знаеш само да плювнеш, плюй си...не ни пречиш..!

Ето,това е хубава жена!

Защо слагаш минуси?Погледни Теди Велинова!

Прекрасна и талантлива ! Много късмет и любов за Теди : )

Мишката,пак се изказа.