Тейлър Суифт отказа на Меган Маркъл да участва в подкаста ѝ

Това може да се разглежда като обида към херцогинята на Съсекс

Обратно в новината

Коментари - Тейлър Суифт отказа на Меган Маркъл да участва в подкаста ѝ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам Хари и МегитУ верно да вземат интервю от Путин, но нека чаят да донесе лично другаря ;)

"(принц Хари) предложил идеята да интервюира Владимир Путин, Доналд Тръмп и Марк Зукърбърг за техните детски травми. Според източник на платформата предложенията се сторили "съмнителни" за някои от служителите на Spotify, предвид факта, че хора като Путин и Зукърбърг рядко дават интервюта за личния си живот." Тия принцове и принцеси верно си живеят в някакъв измислен от тях свят. Може би да интервюира Тръмп и как е бил секса със Сторми Даниелс?

Умно момиче, което само си пише песните. Не златотърсачка, която се прикрепя към ракета-носител, за да се задържи на гребена на вълната.

Малко по малко ще ги сложат на място но циганката надали ще миряса.тя търси лесни пари и ще се чуди към кого да се залепи.а Хари сигурно ще го изрита и той тогава ще разбере колко глупости е направил

Изкукуригали, дилюжънъл и двамата злополучни съпрузи. Събрали се точно куку и пипи, живеят си в измислен свят, но сблъсъкът с действителността ще е тежък.

Изгладнели са тези двамата и се чудят откъде да припечелят някой долар за да задържат охраната и стандарта. Ако си беше седяла на черния задник с изправената постоянно къдрава коса, щот нали, много сме афро, ама малко ний срам, щеше да се къпе в облагите на това да е работещ член на кралската фамилия. Ама, не, то тъпо та вдлъбнато, че и с рогите напред. Хари, Хари... режи и бягай от тази карикатура на жена.

Сложила я е на място. Плюс това е отказала чрез представител. Тая си мисли, че са и подарили титла за сватбата и вече е кой знае какво. А пък онзи ненормалник дето развява мръсните си гащи си мисли че хора сами натрупали състоянието си също биха си развявали неприятните спомени само защото той ги пита. Личи си, че техните са го правили по задължение.

Kalin

Нормално не и е на нивото а и кой обича златотърсачки с нула покритие.

Квииик

lu4ka

Тейлър Суифт е най-богатата певица, която е направила парите си само от музика, за разлика от Риана, която освен музика продава гримове, дрехи, гащи, чорапи и каквото там дойде. Тейлър пълни "Уембли" четири пъти (общо 240 000 зрители) само за три минути. А коя е ММ?

на Бога

Една измислена д. Рисла отказала на друга измислена д. Рисла. Те това е новина!

Аууууу, каква драма, каква трагедия за човечеството... Не знам дали изобщо ще може да съществуваме, след тя разтърсваща новина! Потресен съм!

Не знам... Аз изкупих успокоителните от аптеката. Да видим как ще бъде утре...

И тая почна да качва килограми

най-умното, което можа да измислиш... Нещо за това, че на 33 години, благодарание на таланта и неуморната си работа, е втората най-богата жена в музикалния бизнес и е постигнала успехи, за които ти с кльощавия си задник дори не можеш и да мечтаеш

и що не и знам нито една песен, като е толкова успешна ?

И аз не знам- не е моята музика, но момичето е красиво и работи здраво и пълни стадиони за концертите си. Това,че ти и аз не си подпяваме парчетата й не е критерий.

Не знаеш нито една нейна песен, защото девойката не може да пее. Малко по-зле е от Мадона вокално, но на шоу е много по-далеч.