Тейлър Суифт счупи рекорд на Майкъл Джексън на Американските музикални награди

Церемонията по връчване на престижните отличия се състоя вчера в театър Майкрософт в Лос Анджелис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма кой да я сравни с Елвис Пресли Майкъл Джаксън Фреди Меркюри Робърт Плант Стиви Уондър Елтън Джон и тнт колкото и награди да и раздадат наградите не може да я направят певица не е певица

Тая татуираната и 100 награди да има няма и частица от нивото на големите певци от края или началото на 20 век

Тая е готова за околовръстното.

Майкъл ДЖАКСЪН, а не Джексън. Глупави, неграмотни българи!

И като го счупи, после залепиха го или го хвърлиха на боклука, и сега чакат нов?

А какво мисли Кание Уест по този въпрос?

Тия раздават награди на килограм, както червения кръст чували с брашно в брашняни централно африкански конгломерати! Кой и как може да сравни Майкъл Джексън с тази?! Да, готина пичка е, ама до там. И кво ни интересуват нас някакви награди, на някакви квартални самодейци от на майната си? Да, забравих, че сме колония, и по-важното е да знаем за тях, отколкото за нас.

Да имаш достъп до всякаква информация. За някои е интересна,за други...не. Ако не те кефи...подминаваш - какво по просто от това. Ако беше живял по време на соца,щеше да слушаш само новини за "напредъка" на социализма

По време на соца вече бях женен и имах деца наборе!

Значи първият ти коментар е странен...наборе

Да й са честити наградите, но не бива са се сравнява с КРАЛЯ, който просто отсъства вече от състезанието. Не е честно, за се правят сравнения с велики певци-артисти - дали е Майкъл, дали е Фреди. Просто е недопустомо и грозно за паметта на тези хора!

Коя точно песен на това (иначе красиво) момиче може да се ставни дори с най-слабите песни на Джаксън?! През 80те Суифт щеше да е третокласен изпълнител. Какво се случи с музиката?!

Повече е. Комерсиализира се. Сега има повече области за изява, всички бълват бози, а коя ще стигне до вас е въпрос на маркетинг.

Джаксън е най-комерсиалният за всички времена. Това не е проблемът. Комерсиалността не винаги пречи. Просто явно сега хлапетата се влияят главно от външността на изпълнителя... Джъстин Бийбър?! Я стига! Коя музика ще стигне точно до мен е въпрос на мен!

По хълцане и пъшкане, никой не може да счупи рекорда на майкъла джаксънова.

Трябва да си почти глух, за да възприемаш музиката на Джаксън по този начин :) :) Надявам се, че не засягам човек, с реално заболяване...

Стрелочника пак се изака. Музиката е на Куинси Джонс, а хълцането и пъшкането на горното неразумение. Само сбръчкан мозък харесва подобна комбинация.

Не мога да се сравнявам с хора, които имат гладък мозък... Я кажи друг изпълнител, с който Куинси Джоунс имаше такъв успех :) Гладки мозъко?

Само сбръчкан мозък като тебе може да свежда най-легендарният изпълнител на 20 век до хълцане и пъшкане.

Тая е голям хит във всички молове и ресторанти за фаст фуд.... иначе хората които ценят музиката никога не са я чували тая....

Американските музикални награди от години не са това, което бяха. Сега се дават награди за полит-коректност и защото е полит-коректно Абе изобщо... пълна пародия са тези вече. Вижте им само водещия музикален канал (МТВ)... от музикален канал се превърна в реалити извращение.

а за какъв рок ставало дума тука?

Подигравка... Не че няма да се появи нов Майкъл Джексън но не е това определено...

"най-добра изпълнителка на десетилетието" - явно последните 10 години са били много слаби в музикален аспект. Абе тия хора нормални ли са, как могат да сравняват една поп легенда, гений, композитор изобщо краля, с това момиченце.

Това момиченце се кльопа и то повече от Майкъл Джексън, явно! Разковничето е в думата поп - популярна музика, популярна визия, обективно най-добрите изпълнители на планетата няма как да се радват на подобна популярност. Високо, русо маце, хетеросексуално, по гащи, но що-годе прилично държащо се, прилично пеещо, миловидно, то при толкова много изроди, наркомани,демони и ексцесии, хората започват да се радват на що-годе благоприличното.

Да дойде да ми счупи... рекорда!