17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебил

И аз съм така, от много време. :)

Selin ima problem otdavna. Mnogo e slaba i niama nikakva muskulna taken. Anoreksia.

Предполагам е страничен ефект след "ваксинация".

Интересно дали е била ваксинирана?

За да правят концерти ги карат задължително да се ваксинират. И после: Ох,боли!

Да - затова получава мускулни спазми Не- поради натиска на мениджъра си и звукозаписната компания да се васинира получава спазми? Оо чакай ваксинирана за коя болест , щото то тия в Щатите и Канада до 18 месечна възраст получават 30 игли с ваксинации и съответните им бустери...

точно защото в САЩ и Канада НЯМА задължително ваксиниране на бебета....има големи поражения от ковида всред нигърите. След добрите новини от Африка за резистентност срещу ковид, чернилките в САЩ си повярваха че са РАСОВО ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ. Да но Съдбата не прощава. В Африка правителствата са отговорни и масово именизират ЗАДЪЛЖИТЕЛНО новородените деца срещу МАЛАРИЯ и други остри заразни болести. Тази имунизация спаси африканските деца и възрастни от масова пандемия а не расистка политика. Лекарствата против МАЛАРИЯ лансира М-р Тръмп и затова го изгониха от Белия дом. Фармацевтичната мафия. Задължителната имунизация като бебета спаси и източноевропейските имигранти от пораженията на ковид в САЩ.

Аз съм ваксинирана както и цялото ми семейство и всички познати и роднини както и вече милиарди хора по света. Та са най-вероятно е ваксинирана, а вие?

Но или си трол или твоите познати и роднини не са много интелигентни