Споделиха тайната на идеалното кафе

Телевизионен готвач сподели тайната си за идеалната чаша сутрешно кафе.

Обратно в новината

Коментари - Споделиха тайната на идеалното кафе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Фил не е ли чувал, че при капучиното първо се загрява млякото и после в него се "пуска" едно късо еспресо?

А на булшетващия готвач не му ли са казали, че кафе за удоволствие се прави поне от 2 робусти и 2 арабики. Всичко друго е негърска пот.

Идеалното кафе е различно за всеки човек и за всеки момент. За мен кафето с мляко е като таратор с чубрица. В латето има една трета кафе еспресо, а в капучиното една втора. Идеалното кафе е чисто, късо и с щипка канела ,капки шоколадов сироп или стърготини- нито сладко, нито горчиво.