Тина Търнър се сбогува с обществения живот в емоционален документален филм

"Тина" проследява възхода на певицата от "момиче от памукови полета" до звезда от световна величина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз нямааа, ще се изтопорча по парфююм

Тина все още пее само за кеф в местна черква, където живее. Така, по съседски с местни жени. Отдавна прекрати кариерата си. Все пак, радваме се, че е още сред нас след всичко, което преживя милата. Тя ще остане завинаги в музикалната история. Незабравима и недостижима !!! Благодарим ти Тина. Откъси от филма : https://youtu.be/AWHaONa1mWI https://youtu.be/EgJx7LCePOc https://youtu.be/OPF9WW7pDVw https://youtu.be/5hM5hnajLGE

Благодаря Ви за коментара :) .Съгласна съм с Вас.Неповторима и единствена!

Велика!!!!!!

Аз не съм ли по-велик?

Хич не я съжалявайте. Колко пари има само

Поне не ги е крала.

Велика и незабравима! Достойно е да се оттеглиш преди да си се изложил и публиката да те запомни с това,което си направил през годините. Спокойно и според желанията си да прекарваш вече времето си!

Неверотен талант и най-вече ЛИЧНОСТ с класа и стил, което може да се каже за много малко нейни по-млади колеги.

лале

Обичам я! Голяма е!

Една от най великите на нашето време.

Бай иване , да те ..... който те хване . Лили е много по голяма от Тина като глас , но кариерата и беше най вече в Бг .

Дори и да си прав, а ти определено не си, това би ли й давало право да тормози публиката със сълзливи, лигави речитативи, които изобщо не подхождат на възрастта й, па и да ги гарнира с дрешки за абитуриентки?! А гласът й отдавна не същият като преди 30 години. Кои от сегашните й песни можеш да си засвириш, затананикаш, запомниш?!

Ха, дано някоя такава като Тина те хване и доволна да остане! Но, надали, надали. С тия провинциални предразсъдъци и задръстения не ставаш за нищо!

Този документалист и поставя диагноза, но тя е невярна. Служи само за реклама на лентата. Може и да е имала тежки моменти, кой ги няма, но песните и са огън и плам. Песните и ясно показват, че е преодоляла незгодите и е щастлива с изкуството си. Направи щастливи всички, които са я слушали. Полага и се щастливи старини!

Диагнозата е едно , а фасадата ,създадена от рекламата и нея е друго. Тя е велика и е постигнала много, но с каква цена тя само си знае. Доскоро не знаех, че има и усмихната депресия . Хората, страдащи от нея, всъщност изглеждат щастливи според околните, но носят в себе си депресивните симптоми.

Баба Лила чете ли такива новини? Навъртя 84 лазарника и още пее, пардон рецитира либовни песни за тийнейджъри и поднася на заплеснатите си фенове фотошопнати фотографии.

бай Иван ..теб ще те изцери само един голем кожен чан ..който ще ти донесе чудтворен ректален баланс !

Беше ми любимка някога...неотдавна заради проблеми с бъбреците докторите й предлагат да е на хемодиализа, тя отказва, защото не можела да живее завързана за машина. Тогава благородният й мъж саможертвено предлага да стане инвалид, като се раздели с единия си бъбрек за нейна трансплантация. Любимата му приема...

и то без да му роди дете

Караща меломаните от цял свят да са заедно и да изпитват радост когато тя е на сцената. https://youtu.be/QQTYqoKQKrM Малцина са творците с толкова дълга творческа дейност и запазили енергията и гласът си от преди много десетилетия. Обичаме те, Тина!

Велика

мнооого неграмотни, Тина не е ар енд би, тя е рок енд рол звезда!!!

Всяко изпълнение на Тина е огън. Гледайки я, човек се зарежда с Живот. Просто тя е "Simply the Вest". Помня, когато през 1986г се появи тази песен-визитка на Тина. Нямаше още MTV, нямаше платени канали. Тина пееше на всеки час хитът си по немския канал "MUSIC BOX".

жалка картинка. доста некадърна певачица донбре че беше другия негар боби браун да я натика по подуймите. поне да беше хубава. винаги ме дразнеше гласът и квичеше като на заколение. добре че бяха бег вокалите да и правят шоуто. СЕГА Изглежда одблъскващо, наща лили иванова където и е наборка е сто пъти по хубава. ама тина се ужени заради карерата и парите з боби браун които я налагаше и бъхтеше. лили не се ожени няма деца и това я направи гениална

Как те носи Земята?

Наистина ужас. Боби Браун беше женен за Уитни Хюстън (мир на праха ѝ), а не за Тина Търнър. Цялото ти творение с правописните грешки, малки букви и откровени измислици си е чист хейт и то третокласен.

Мустакат Тратокласник.

Абе ти защо си такъв кретен, бре! Неграмотен тъпак!

Боби браун е на Уитни мъжа бе, тъпак! Иначе разбирач! слушай си лепа брена там!

Очевидно е, че този гений явно се е хванал на бас, че ще напише такава отврат, че да получи най-много минуси. Не му помагайта.

Вечно младата мед.сестра, която спи до обяд и подарява подарените на нея цветя...ха ха

НЕЕВРОЯТНА И НЕПОВТОРИМА!

Дефакто на всяка от живота "пребита" жена и трябва един германски гражданин да я "изправи ".!!!нищо че са дървени....

А жена да живее щастливо с 20 години по-млад мъж, трябва да е НЕПОВТОРИМА. Тина и Ервин Бах са неповторима двойка и еталон за Щастие. Ти едва ли би си дал единия бъбрек на близък човек, както Ервин Бах си дарява единия бъбрек на любимата жена, за да продължат да са заедно.

Копиран текст от статията ви. За да разберете колко сте прости. Тина Търнър, носителка на осем награди "Грами" и известна с хитове като "River Deep, Mountain High", "Private Dancer" и "The Best", е родена в Тенеси, САЩ, но се мести в Швейцария през 1995 г., за да бъде с родения си в Германия съпруг Ервин Бах, който е музикален продуцент.

Само да не става защитчничка на животните. Да я поним с положителни неща.

До ония ден подскачаше като пантера на сцената. Вдъхновение за няколко поколения. Желая и спокойни старини.

Велика! Неповотима! Недостижима! Горката, видях я на скорошна снимка. Наистина си е оттегляне от обществния живот. Времето е безмилостно. Да е жива и здрава пък другото си беше ясно.

Рак, инфаркт, инсулт! Жената си е много добре за преживяното!!!

И загуба на дете.

Янке, кога е пометнъла>