17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А като голяма ще си сложи силикон на циците и в устата

Кой нормален родител ще сложи перука на малко дете, защото не му растяла коса?!? Абе тия съвсем са изкуфяли, което е видно и от ареста на баща ѝ, и от нейните прояви, с цел да използва това за своя рекламна кампания. Отвратително и гнусно.

18 коментара???Метла или липса на интерес към т. нар."звезда"!!?

В Силистра не слагат ли български имена на децата? Какви са тия Тита, Маджо, Бенжамен......

Това Тита си е нейна измислица ,иначе се казва Христина и е родена в Тутракан! После се мести в Силистра..!

Тази изобщо на-добре да не говори нищо по медиите след скандала с баща й! Кой знае, мое с крадените пари от НАП баща да е спонсорирал и кариерата й!

Не я хвърляй! Скоро пак ще я носиш - този път от срам!

А като голяма какво носиш? Спирала (ама не от онази за миглите) :)

На тя ли и бяха пръснали дисплея и панела?... то за дисплея ясно.... ама панела... леле мале

естествено,че си единствена и неповторима .Няма друга колежка с естествени атрибути по нея. Само ти си.Празно,кухо,евтинко ,тц не, мерси.

Не е лесно да си безсилен нали ?

Не е вярно, че няма изкуствена коса. В последния епизод на капките на репетициите се видя истинската и коса, а след това рязко ѝ порастна. Поне вие не пушете глупости. Не аме сляпи!!!

Ами готина е Тита! Не слушам такава музика, но първите и песни, които ги въртяха по радиото са много над средното ниво на БГ поп музика. И не набляга на "дупарата", което в днешно време е похвално :) Стига я плюхте. Младо и красиво момиче, и талант има...а вие голяма злоба леете.

И какво като си носила перука мършо ! Знаем те в Силистра каква си мастия! Иди се гръмни с танка в градската градина ! Нагла кучка!

По-конкретно, моля.

Баща и го пуснаха,не гледате новините.Момичето е супер,справя се добре в "Капките",а е толкова младо,всичко е пред нея...

Абе момичето не е е виновно за деянията на баща си. Ама пък какво ме вълнува че е носила перука? Бати новината... Нашите "звезди" насила някак си ги правят звезди...

ок

Шъ съ разплача...

Тъкмо това щях да напиша и аз. Ако баща ти не пуши, ще пропуши, новите му приятелки в затвора ще го научат.

А сега ше носиш цигари на баща си в затвора