17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тита, коментарът ти беше добре до момента, в който каза, че баща ти е невинен. Не бъди толкова сигурна - нека властите си свършат работа и тогава коментирай. Няма проблем да си го защитаваш, но не си му светила, ако е извършвал престъпления, затова не се изхвърляй.

Че кой и е замесвал името, доколкото се досещам едва ли се казва "Тита". То изобщо откъде идва това "Тита"? На мен ми звучи като замаскирано "Цица", щото на английски е почти това. Та така...

Ало кукло, баща ти е подавал сигнали когато вече се извършвала проверката и станало напечено! Попитай го дали е така! Ще видим дали ще може да си плати и да излезе чист, че не виждам твоите клипове кой ще ги финансира!

Следващата изпълнителка очакваме да се казва Пуси...

Там в провинцията всичко е като верига, за да работиш на добра позиция в държавната администрация трябва да си познат или роднина, на някой, случковци не се назначават, без значение колко висши имаш, колко езици владееш и т.н. Никой няма да те пусне да се закачиш за веригата и да се показваш можещ и знаещ- изяждат те.

Къде не е така?

Щерьо от Бучино, що са срамиш да си селянин?

човек с позиция, характер, воля за живот и парички.

Защо не ми давате да поздравя НОИ с Тоталния хит Антилопа, където антилопата на Тати се представя като лека жена пред публиката :) Маркирах 4 рейса, 5 светофара, 8 пешеходни пътеки, не съм робот, не става и не става, направо се съсипах :)

И сега като секнат паричките за клипчета и парцалки, по-важно , за скъпи тон режисьори да ти изправят цирика щото гласче, ко правим брат ?

Тати крадне и плаща за щерката да стане певица ама е гола вода.

Антилопа, Газела, Ша ти пръсна дисплея и панела.... Текст : Дриско Изпълнител : Тчита - ЗвИздъта

Днес естетите изживяваме неизпитани удоволствия научавайки за перверзната щерка....покрай корумпирания dady.

А защо се спотайва изп. Директор на Нои? Той също ли е в схемата?

Тита не е в бизнеса на баща си, че да е получила протекции. А плюещите тук са пълни боклуци, дето ще си умрат без никой да забележи. Тита е станала известна с клиповете си на 19 години, злобейте боклуци ! Да бяхте направили и вие нещо, че да ви забележим !

доказателство - буклуците дето са сложили минус. Никому неизвестни, безлични, сиви, обаче умират да плюят по тези които са повече от тях.

Да бе станала е известна с поп-чалга, също колкото и звездите на пайнер, а и с циците да не забравим. Сега тати като спре парити на тита ще спрат и клиповете..

1. стилът не е чалга 2. ти си некой дърт дядка, не може да искаш всички да слушат Лили Иванова ! Верно - песните са леко провокативни, но в съвремениия поп музикален свят това е необходимо условие за да се наложиш.

Да не говорим за стил и това нещо.

Чудя се тъп ли си или просто привличаш внимание...

Добре де. Като е, и ако е, толкова "честен", как така те бутнаха толкова силно в музикалния бизнес, бре моме? Те тия клипове не струват по 200лв всеки, отделно всичките гучита и тем подобни дрешляци и парцали, екскурзии из Европа и т.н?! Ние доматите с колците не ги ядем, госпожице цица!

Екскурзии в Европа ? Има нискотарифни компании бе, за 100 евро отиваш в Германия например !

С.М.Ч - силно мой човек си тита:)

А, ако тя е права и са го сготвили,като Иванчева, кво праим? Некой бил казал.... от такива казвания сме на това дередже. Аз на четено и чуто не вярвам! Само на видено!

Тита напълно те подкрепям. Аз също обичам да пия капучино, снимката към статията. Двамата имаме много общи неща. Ти си най-добрата певица, новата Уитни Хюстън, ако питаш мен.

Христина Миленова Христова, по-известна като Тита, е българска поп певица и фотомодел. Тя става известна след участието си във формата X Factor, заедно с Гери-Никол и Мишел Страмински.

известна...ама само в някой среди :D

Граматически правилната фраза е някоИ среди.... нали, сега, поне елементарните неща да ги овладеем

.

Отвращават ме ..всички в ная държава са вода чиста и ненапита...кпадат от пенсионните фондове ,това е ужасно престъпление..и тази Тита по добре да не прави никакви коментари...ясно е че всеки бозае кой как може..но тези са особено нагли..Кой щи ти повярва Тото,че шефа на НАП не знае за схемата и не е вътре при такава организация...Не се ли намери в тази държава честна прокуратура ,съд и полиция ..няма да мръднем напред

Силистра е един от най-бедните градове в България с голяма безработица. Затова пък тия, които са на държавни постове се изживяват като Богове. А частните работодатели/робовладелци/ са на принципа " ти ще ми работиш много часове за минимална заплата, а аз ще те мачкам както си искам". И наистина е пълно със здрави и работещи хора, собственици на фирми и земеделци, които са с ТЕЛК. Сега ако се разплете още нишката и влязат някои важни "другари" в затвора, ще се разбере и цялата истина. Пък и ще са за пример на останалите с някаква власт, които нагло крадат обиждайки и унижавайки честните и работливи хора. А дано!

момче, ти май не живееш в България. Въпросът е предизборно да гръмне някой бушон. Ти нищо не си разбрал от стаията. Никой не иска да променя нещата или да спасява крепостни или бедни българи.

А ти какво разбра от моя коментар бе, Циган??? Не само че живея в България, но и живея в Силистра. И съм момиче, изпитало на гърба си унизителното отношение на такива като тоя мошенник. А ти като нищо не си разбрал, няма нужда да ме репликираш, Циган.Ясно?

Силистра ли, ти нали имаш цици? Какво те спира тогава? Ако имаш и нещо повече още по-добре! Това са съвременните ценности! Нямаш много време. Другата седмица ще раздават бостаните, трябва да се вдига оранжерията, да се реже лозето!

Много хубаво и талантливо момиче!хора като нея правят България едно още по хубаво място за живеене. Истината за баща и ще бъде и няма да бъде установена.Тя е в правото си да го защитава.

Третото българско царство е царството на "СМЧ"!

Тийнеджърка, която пее неща по-долни и от долните чалги, защитава баща си, който е обвинен за кражби. Ами, нека съдът ги има предвид и тези факти. Момичето така си пожелава.

ах каква си антилопа, гъзела ще ти пръсна дисплей и панела

Моля обяснете как е правилно името?

та за това Тита, а не нашенското слово...

Звучи ми като кампания срещу рак на гърдата.

Вие коментиращите сте е...и и завистливите, момичето си е много хубаво и кадърно, пее много хубаво има си хубав глас, а вие само може да завиждате, а относно кой е виновен и кои не е си има съд и прокуратура …….

Да бе! Тоя човек, където и да стъпи, всичко разрушава. Унищожи дори и футболния ни отбор (Доростол)...

Убав ама краде!

Може и да е виновен, ще си понесе последствията, но наистина след уточняване, че е бащата на Тита, в медиите вече стана свързано изречение - "Директора (или еди кой си) на НОИ Русе, бащата на певицата Тита", което си е тъпо.

Ами тя си мисли, но Спецсъда друго нещо разбира.

Не намесвайте нейното име и това на баща й! Чиста клевета е, че той плаща клиповете, студиото, аранжиментите и другите разходи. Момичето си ги плаща сама от парите, които сутрин намира до възглавницата си.

оооо, тита плоговори??? другите момиченца проговарят още на една годинка!

Тита идва от титц ли идва? Момичето е хубаво, но кой и е слагал замаска на лицето?

Тя без замазката на нищо не прилича.

Ми не си прав... прилича си и още как! Но на крокодил със зъбобол.

Е какво друго да кажеш бе Титке, нали с тия пари ти плаща клипове, дрешки, силикона и други такива. С една обикновена, чиновническа заплата едва ли би ти осигурил и ходенето по Америка и разни други екзотични дестинации, при положение, че беше ученичка до скоро. Дано сега добре изкараш от "Капките", че да му платиш адвокатите и гаранцията, евентуално.

Тази за пръв път я чувам.Сигурно е чалгарка.

Извинете, но коя е таз другарка Тита и това да не е партизанското й име?!

Хайде и тоя бил супер невинен ! Как пък един виновен няма в тая държава бе ??????

ПРАВО Е МОМИЧЕТО ДА ЗАЩИТАВА БАЩА СИ. ДОБЪР, ЛОШ - БАЩА И Е

И Хитлер е имал добро сърце, щипел децата по бузките и нежно се усмихвал, в останалото време изтреби 100 млн. човеци и себе си - изрода!

ЕС с епостори на основите на хитлеровия идеал за обединена европа?!?

Абе верно е, че нема особено значение коя е дъщеря му на тоя, а какво е вършил. Ама и тя се оправдава като ученичка (всъщност, не е ли?).

Като влезе баща ти в затвора за далаверите, друга песен ще запееш.

...тогава ще спре да пее.

Световно неизвестна.

Тита не означаваше ли циц@ на някакъв език :D

Много ясно ,че ще защити баща си,,дори да е виновен.Кое дете ще излезе и ще каже баща ми е крал,лъгал и т.н.

е как ..моя синковец ме съди!

Павлик Морозов. По съвеЦко време е имало много такива "герои" които са подавали сигнали срещу родителите си че са кулаци и тунеядци и съответно органите са взимали отношение. Такива бяха героите по соца - клеветници и доносници.

тааа, тааа, ти, тааа, тааа, тааа, ти, тааа, тааа, ти, ти

"Проговорила"?! Че тя да не е някакъв ключов или защитен свидетел? Спрете да четете глупости написани някъде из социални мрежи и да ги поднасяте в статии като някаква ценна информация. Има си следствие и прокаратура. Кой какво казал или коментирал е като махленски клюки.

Тита...СМЧ ОБРАЗОВАН Е БАЩА ТИ - СПОР НЯМА

НЕ Е КОРЕКТНО ДА СЕ НАМЕСВА ИМЕТО НА МОМИЧЕТО, КОЙТО Е НАРУШАВАЛ ЗАКОНА ДА СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА, ТВЪРДЕ ТЪПАНАРСКО Е ДЕЦАТА ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ! НОРМАЛНО Е РОДИТЕЛИТЕ ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕЦАТА СИ!

Кой я кара тя да отговаря...ама и ти си един мишок

Замесена е, защото тя е папкала от тези пари. Тая кариера не става без пари.

ми то клипове не се правят без пари... така, че името на момичето си е намесено априори

Искрено се надявам прокуратурата да тикне бащати зад решетките, където му е мястото!

"До Тита"! СМЧ (силно мой човек) Пенчев, много "образован" и изградил "добра схема" за печалба!