Коментари - Тита с гаджето на афтърпартито на "Като две капки вода" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам една игра! 500лв глоба за замърсяване на българския език, 250 за който намери "афтърпарти" 250 лв за държавата,че много неграмотни журналисти се навъдиха!

"Като две капки..." беше забавно и приятно предаване. Но без Рачков и Буюклиева щеше да е много по-качествено. Тези двамата не веднъж бяха причината да превключвам на друга програма.

Arcadium

Аз пак да попитам, понеже ми изтрихте поста: Папи нашмърка ли се с бело, като последния път в Ялта и после двама пича го чукаха в кенефите?

А на теб какво ти влиза в работата? Или съжаляваш, че не си бил един от двамата?!?

По вероятно съжалява, че не е бил Папи. :))) В което няма лошо, ама не са го възпитали и завижда като селска пръчка.

Лелеле ле, ама к'во значи т'ва афтърпарти бе джурналя. Я да ме светнете, че дето нищо не откъсвам .Ами таа Тита-Мита що е се вика така?! Откъсва ли нещо от музика.Щото разбрах, нотите не познавала?!

Нещо като афтършок след ърфкуейк но на парти. А Тита е галеното на Дита. Нотите се учат в трети клас , ако не ги знаеш не можеш да преминеш в четвърти......... Надявям се да съм ти бил полезен , Празчо .

Тази държава никога няма да има аристокрация, богати хора, но образовани, възпитани и с класа и потекло, докато рекламирате тази паплач, третокласна, докато навирате в очите на хората, крадци и престъпници, правите ги важни и значими, и това е също престъпление от ваша страна, защото вие сте журналисти и носите отговорност пред обществото, но хората се надявам някой ден да отсеея плявата и всичко да си дойде на мястото!

Не е само “в тази държава”, в момента това са тенденциите в цяла Европа и САЩ.

Много приятно,възпитано,красиво и чаровно момиче,на половината на годините на Мария,Стефан...а за другите да не говорим.Бъдещето е пред нея,дано има късмет,търпение и упоритост за да е успешна и щастлива!Много по-възпитана и скромна от миналогодишната нафукана Гери-Никол.Успех и желая от сърце!

Разкошна Тита!

Тите...Титеее.. не можа ли някой като мен да намериш... или поне някой малко по "У"бав

Петя Буюклиева... тая жена през цялото време беше като насмъркана, превъзбудена, супер Уауууу... много изкуствена и неприятна. Дори, аз който не слушам рап и чалга , предпочитах Тита пред това недоразумения Петя. Малко да се държи на положение ... ама не може бе, толкоз и й е интелекта.

Най-смешни са ми боядисани стари чички-рокаджии.

и ти ша станеш такъв

Много мърляви тези бе, звездито! Много нечистоплътни изглеждат, дали от грим, дали от преработване или по друга причина, ама хич не изглеждат на положение!

Тия са "black", инфрачервени "звезди". Абе, черни дупки.

Тита, супер си !

Да е жива и здрава и да ни разва още дълго с песните и красотата си!

Много готино и двамата!

Нивото на българското общество е колкото титите на Тита. Иска ни се да будем квалитетни, но винаги малко не ни достига, постоянен малшанс, много жалко. Тита го е изпяла най-добре: Мойте муцита танцуват все едно че са балет И се пляскат и се шляпат като джапанка в асфалт.

Но на нас ни стига!

И това не малко, но можем повече. Вярвам го!

Проверих в българския онлайн речник: афтърпарти - непозната дума без предложения за замяна :-) Много сме модерни!!

тва е едно където се перкат и шмъркат .

Демек, веселба. Ама по еврогейски.