17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И пак - курволет с баща ПРЕСТЪПНИК!

която ще въздигнат в кумир за следващото чалга поколение тиинейджъри ! Но, всички знаят с какво ще си плати ТЯ тази евтина слава и разгулен живот !! “Хубаво ди е момичето !” .. няма спор !! Само,.. не разбрах .. и .. за какво друго става ?? ;-))

Тита да не е внучката на Маршал Тито???

Хубаво си е момичето! Много!

Какво е това подвеждащо заглавие?! Помислих си, че сте направили галерия с цици по плажа...

Блондинката се припича край морските вълни, като истинска русалка....позира по изрязан бански с флорални мотиви в две части....нямам думи. Момиче отишло на море по бански! Браво, страшна новина. Моля не спирайте да ни информирате за почивките на Михаела, Тита, Пита и тем подобни. Къде са, с бански ли са или без..А Николета къде почива тази седмица?

Не разбра ли? На Слънчака! Хората са си го написали!

Ако оправи веждата ще е чук .

Грешната Мадона с големите цомби.

Имам усещането, че това момиче се притеснява от гърдите си! Всички певици вървят с гърдите /повечето изкуствено надути/ напред, а тя ги крие... :)

Цецо ! Как го разбра това ?!?

Много обичам хубави тити!

това момиче си търсис купувач ли? Уж че печели популярност. Явно родителите ѝ подкрепят това начинание. После защо имала последователки.

Аз мислех, че в Черно море има само умрели крави...

ДЖАПАНКИТЕ СА ПО ИЗРАЗИТЕЛНИ ОТ НЕЯ,ПРИДАВАТ ПОВЕЧЕ ПРИСЪСТВИЕ ВЪВ СНИМКИТЕ.

Тая с тоя багажник ....ЩО НЕЩО МОЖЕ ДА ПОБЕРЕ .

Фотосесията напълно подхождат на субекта. Евтина и аматьорска.

Някой учудва ли се от цензурата налагана върху коментарите от страна на админите? Трият се коментари поголомно в които дори няма нищо нецензурно, а просто защото се разминават явно с интереса/виждането на админчетата. Та даже и IP-та се банват... Тъжни времена за свободата на словото в този уж водещ новинарски сайт.

На тази баща ѝ не беше ли престъпник?

Не

Яяя,коментарите с времето ...намаляват... А бе дирници,смотани....Хем публикувате тъпотии, хем пък се дразните и цензурирате справедливите коментари и реакции на читателите ви ...

птичката си е птичка ;)

Их на дедо ! Ще я размятам като комсомолски секретар знаме ! Иначе ме кефи ме как "влиза в морските вълни" с перфектен грим !

Значи покрай прайдовете вече като видя жена със силиконови бомби и тежък грим и ме хваща панически страх! А в лайфа новините са все за някакви такива, значи до паник атаки ще ме докарат!

Бря,мааму стара... Абе тия "моми" все по плажовете и край морските вълни ги давате... Дайте поне веднъж да ги видим що работят бе ? Какви доходи имат ? Данъци внасят ли ? После Бойко се чуди що нема работна ръка у нас .... Ами тя всичката се е изнесла на "работа" у "Лайф"-а .

плащат им от социалните мрежи за брой последователи . така хем се пекат , хем печелят пари задето ги гледат как се пекат

коя е тита?

тита е момичето на тати :)

такъв бюст е хубав на нейната възраст , след тов става нещо много грозно..

Толкова е просташко да се коментира бюста! Кажете нещо за ненадминатия й талант, за възвишеното й творчесто, за великите емоции и вдъхновението, които дава на почитателите й, за пълноценният й живот изпълнен с обществено-полезен труд и благотворителност!

Добре, няма да се фокусирам върху бюста. Искам да кажа че областта където гърбът се разделя с доброто си име направо огъва континиума на пространство-време. Надявам се вече това да не е просташко.