17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коврата иска кобрата!

Те защото иначе са си много нежни, спокойни и възпитани.

Всеки нормален човек - независимо на каква възраст - се възпротивява на ограниченията. Ако у вас няма подобен импулс - значи са много зле нещата.

Море, една яка дряновица, раздразнителни били, аз щото не съм раздразнителен Мойте съм ги юрнал от зарана да чистят на кравите и прасетата, после - на къра

A, добро утро! Побъркахте децата идиоти нещастни.

Хаха!Ма това сериозно ли?Щото тийнейджърите по изобщо, ама изобщо не са такива.То всичкото било заради пандемията

Стават онези, които са били такива и преди и не са получили добро възпитание у дома. Айде не говорете за собствените си деца.

те пък, другите не са....

и що да са ги побъркали бе ? щото не могат да ходят на бар ли ? щот не могат да висят в мола на топло ли ?

Тоя свят го пиши бегАл, тепърва страничните ефекти ще проличават

Едно време това нещо лесно се лекуваше.

Как е при вас - в паралелния свят ? - надявам се всичко е ок ?

Още една бг-мама. Бъди благодарна, че Господ те е дарил с послушни деца ! И не критикувай "възпитанието" - децата се раждат с характер, който малко зависи от родителите.

А майките им още повече, така,че горките баби,които трябва да изтърпяват всичко това.

Навремето много бързо се лекуваше "вродения" характер. С няколко по здрави шамари, а ако не разбират и пръчка. Сега лигавите и доста тъпоглави родители ги галят с перце и те им се качват на главата. Нека.Да им направят всички възможни бели и да им се качат на главите. като са тъпи "демократични" родители и изповядват либералните лигави мантри.

Те са си такива още преди пандемията! Сега са просто побеснели, което издига на ново, по-високо ниво качеството и ерудицията им, особено пред лаптопа, ако въобще благоволят да се включат. Давайте дипломите и да си бегаме кой откъдето е, че мамси джейсънс!