Том Брейди и Жизел Бюндхен се разведоха

„Благословени сме с чудесни деца, които ще продължат да бъдат център на нашия свят, и ще продължим да работим заедно, за да им осигурим любовта и вниманието, което те заслужават", написа звездата от НФЛ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жените между 35-42 ги пере тока. Особено по-хубавките.

Нина

Заменям моите проблеми за техните! Тел: 00359…..

Новината е интересна само доколкото като се погледне заедно с развода на Джеф Безос, Бил Гейтс, Брад Пит и много други човек, който не живее в Америка, може да си направи сметка за истинската ситуация в Америка - развода ти е в кърпа вързан и колкото по-богат, хубав, висок, известен, успешен, толкова по-гарантиран ти е ако си мъж. Това че не правят секс са я посъветвали да го каже адвокатите явно, за да не се изчакват типичните 6 месеца живот разделени. Том Брейди е готин човек освен че е спортна легенда и много искаше да си запази брака. Изключено да не искал да прави секс той самия. Лошото е, че Америка експортира гадния си феминизъм, в смисъл омраза към мъжете, плюс дискриминация от полиция, съд, работодатели по всеки възможен начин.

Те са милионери, да не ги мислим.

Когато приятелката му бе бременна и го е откраднала от жената и детето им. Ама върху чужда нещастие свое щастие няма как да построиш. Та, всичко се връща.

Жизелката си го каза в прав текст, че причината е в това че къка не я оре достатъчно, което ѝ прави чест. Истината е една: колкото и красив с пари и пр. и пр. неща да си не е@еш ли както трябва всяка жена рано или късно тръгва другаде

Никак не значи, че расов спортист с висок тестостерон не може да чука. Обратно, изневерявал й наляво и надясно.

Жалко само за децата им...

Ей, не съм спал от притеснения заради тях

Ами то и аз така саркастично не мога да спя от такива жизненоважни новини. Още повече, че дирника не спира да ни залива с такава помия, за да отклони вниманието на бустерните жертви от какво предстои да им се случи скоро. Още повече да не говорим как всичко покрай войната е представено наопаки, защото джендърите пр запад са заповядали така. Та нека всички по-добре да страдат и скърбят по развода на неизвестният за мен Том. Да живеят бг медиите и дирника.бг!

Мине, не се бой

След като го унижи пред целия свят, че не е достатъчно ебана, той нема друг изход освен развод. Жалко за децата, те ще страдат.

как яко препозиционирах с една ръка....

В тоя материален свят дето живеем..всички двойки до 15макс и се развеждат!!! Даже някой още в месеците или в първите години!!

Това е защото не си подбират подходящи брачни партньори по характер, професия и сексуално привличане.

Отървал $ee

Какво от това, живота започва след развода, яко е

На тази ли, не и стигаше секса?

Причината за развода: Брейди поиска да играе американски футбол, сравнително скоро след като се бе отказал. Жена му тропна с краче, казвайки нещо от рода: "Няма да стане! Ще си гледаш децата!". И той й посочи вратата, или си тръгна (едно от двете, не е ясно точно кое). И така се разделиха. Знае се че детегледачки де факто им гледат децата, а родителите ги водят основно по мачове и ресторанти. Защо бразилката реши да държи на своето и да не дава на мъжа си да упражнява професията си - не е ясно. Пък на Брейди май жена му му стана безинтересна вече.

Много неинформиран коментар. Общо взето ако завъртите историята на 180градуса ще сте близо до истината.

"Един от най-популярните селебрити двойки в света вече и официално е разделена"! Редактор Аделина Томова - ВИЕ това СЕРИОЗНО ли го приемате за редакция? Ако да - Бог да е на помощ на българската журналистика! Да се осереш тук-там с пълен/непълен член - как да е, по съвременни норми - почти никой не обръща внимание на подобни грешки. Но да сбъркаш рода - това вече си е тотално осиране!!! Хванете се в ръце и поне си оправете грешката, това все пак е първото изречение, по дяволите!!!

То и "селебритито" идва бая в повече, ама това е матерЯла....

сега кой шъ я фърфори?

....четох...четох...Така и не разбрах кога трябваше да го преместя от левиО в десниО крачол ???

Хич не ми дреме за тия тъпанари.

не е грозна, има хубаво тяло, но как стана световен модел не мога да разбера, ако беше родена в Русия никога нямаше да й обърнат внимание.

Еее, разгеле, вече мога да се изпикая, тц, тц...

Сакън!!! Дръж още. После ще пикаеш.

Бае Ганя

Е, колко бе, дордето оная на Уили роди четвърто чаве ли?! Аман!