Коментари - Том Ханкс предупреди за фалшиви реклами с изкуствен интелект, използващ лицето му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е, хората копнеят за филми с твое участие и те харесват даже в AI-вариант. Измвод - Прави повече филми, участвай в повече реклами, за да убиеш конкуренцията :)

А зор ми е за това. То е рекламата е пълна лъжа, за която на теб ти плащат, а ние сме баламурниците. Е тоя път не са ти платили, но нас пак ни лъжат.

Да ходи да спасява редник райън.

Няма смисъл да се обяснява, тъй като е въпрос на съвсем малко време ИИ видеата с напълно реалистични образи и звук на всякакви известни и неизвестни лица да станат толкова масови, че никой няма да им обръща внимание и да ги приема сериозно. В началото има стрес от засегнатите, после всеки обръгва и се приспособява. Навремето барабаниста на Металика беше започнал да съди Напстер, че някакви хлапетии му споделят безплатно песните, после дойде Тубата и в момента има милион клипове на Металика от милион концерта, албуми и каквото се сетите и никой от групата не се и сеща, че преди време е протестирал. Времената се променят и времето на грамофоните отмина.

мани ги разни актьори и певачки !! това е най-малкия проблем !! ще стане така че видео с политик, който се среща на яхта с криминалета ДА НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО И ПО ПРЕЗУМПЦИЯ ДА Е ФАЛШИВО ! тъпаците от нвидиа и подобни трябваше от начлото да си измислят начин за автентикация на клиповете с някакъв воден знак на сървър, хешове , ключове за разкомпресиране и нещо подобно.