Том Круз иска да се сдобри с бившата си любима София Вергара

Според близки до звездата, актрисата е точно това, което е търсил цял живот

Обратно в новината

Коментари - Том Круз иска да се сдобри с бившата си любима София Вергара | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото до сциантологията за този култ секта чета отвратителни неща В момента Актрисата Леа Ремини публикува в туйтър че съди сциантоложката църква и по специално водачът Мицкевидж Май нещата там не са добри Леа е била бивша сциантоложка но е напуснала сектата за психично и физично насилие Вашето мнение моля А Том спи с памучни ръкавици защото му се се изпотявали ръцете

Добре де казвате че Том е богат че иска да се сдобри че е гей а тогава дъщеря му Сури от кой е Или си е имал заместник четох някъде че веднъж на рожден ден Кейти и била казала че Том не и е баща

Джо е 196 см. висок, а Том е 30-тина Санта по-нисък и по-дърт. Иначе е младолик, богат и в добра форма. Лошото е, че е сектант. Вчера гледа новата Мисия, много добър екшън!

" 48-годишната Вергара е спечелила $43 милиона за една година .... " Как да не я обича човекът !?

Том Круз е в топ 5 на най-богатите актьори. Мислиш ли, че му пука колко изкарва София Вергара

Глупавичък си. Том Круз е 10 и повече пъти по-богат от нея.

Е може ли такава жена да се хване с тая тапа!

Тапа, тапа, но ще и изпъва мустака. Само дано да е все още във форма Круз, че тази нива иска сериозна вършачка. Латино все пак. Те искат да ги мушкаш всеки Божи ден. И то по няколко пъти. Включително и в дните на цикъла.

Каква бивша, като той е гей? Нещо, което сциентоложката църква опитва да държи далече от публичното пространство.

Ма тая София стърчи 10 см. над Томи, бре.

Какво е виновна жената, че този е толкова нисък. И като цяло мъжете в Бг за съжаление станаха все по-ниски. Рядко да срещнеш висок и строен. Ужасно е. Тренирайте мъже от малки. ...има волейбол, плуване....да не изброявам. Само набити индивиди навсякъде

А най-комплексираните жени са ниските жени. 1.60 - 1.65 ама търси някой 1.90 все едно да докаже пред света че не е ниска. Ти от тях ли си ?

1.73 съм и за това коментирам. Сигурно си имам някакви комплекси, всеки има. Но е факт,че бг мъжете са все по плешиви, със шкембаци и ниски. Точно защото е важно за един мъж, той трябва да се спортува още като е малък. И не само фитнес. Мъжът може и да не е красавец, но поне физиката да имате. Защо иначе сме жени и мъже.

1.73 не е чак толкова много ...важното е мъжът да е по-висок от жената без токове. Макар че и това не е някакво кой знае какво правило. Познавам няколко случая жена 180см се вижда с някой около 170см. Истински високите жени нямат никакви комплекси колко да е висок мъжът и не искат да слагат още един филтър при избора. По-добре да е по-нисък отколкото някой урунгел в лице, глупак или гадняр.

В голяма грешка си. Бэългарите, и мъжете и жените, като цяло никога не са били високи. И е точно обратното, последните 30 години българите са "порастнали" с 5-6 сантиметра.

А бившата му жена Никол Кидман е 1.80 без токчета. София Вергара е толкова с токчета. Чаткаш ли?

Ама късно

На снимката Джо е хванал много елегантно Софито за гъза. Браво!

Бас ловя, че Том Круз не е единственият мераклия на София Вергара.

Едно време имаше вестник "Драма" Задминахте го с измислени простотии!

И аЗ.

Прочетен вестник... Тръдката и е увиснала вече... По добрият вариант е да станеш гей

Да се нареди на опашката.

Интересен начин на ухажване има Том... Обаждаш се първо на куп приятели, после на медиите, че искаш да се видиш с някоя и чакаш отговор ... по медиите... Успех, Том! Иначе има и Тиндър!

Да пробва, живота е кратък след 60-тата.

Но банковата му сметка - не :)

Том Круз е пълно куку, сциентолог ненормалник. Висок 1.70 и с малка патка.

дааа, тук има хора, които знаят всичко за "патките'

Е господар на Култ. Има колкото си поиска обслужващи. Баш за тоя бабишкер ще се затъжи:)

Бабишкера си ти! Том Круз (61 г.) само може да мечтае да му върже страхотна мадама като Вергара (51 г.), дето до оня ден беше с младока Манганиело (46 г.). Младок в сравнение с Круз, ъв корс :) Иначе Круз и Шакира ухажва наскоро, но и тя го нарита под благовидния предлог да се отдадяла сега на деца и кариера. Ама и тя до оня ден папа агнешкото Пике и не ще дърти и жилести :)

Круз на тия години прави каскади дето мечтаните от теб 30 годишни миндили ще пуснат в гащите и ще тъсят майка си. Филмите му отказват ЛГБТКЮ+ свинщината на Холивуд и пълнят киносалоните глобално. А тая Вергара е нищо повече от посредствена кокошка, успяла заради поредното диван интервю. Я да ни изредиш бляскавите и роли и постижения. Колкото и медиите да ви убеждават, че сте уникални и трябва да примираме и да ви обслужваме олигофрениите, всичко това води до дамата с кученцето, котенцето и кукувиците приятелки.:)

Иззлобял си нещо, да не са те парясали и тебе като Круз? Пий си хапчетата и лягай в двустайната панелка, моя 30-годишен не го мисли, няма нужда да впечатлява с каскади, има си достатъчно интелект.

Точно заради сектата... за какво ѝ е на такава готина мацка пълно ку-ку, като Том Круз, още повече един път го е отрязала, преди почти 20 години.

Аз пък се питам на Круз за какво му е Вергара? Поредната празноглава латина, с която няма за какво да си говориш след първото.... сещай се. Проста и инфантилна.

А той да не би да е професор