Том Круз прави невиждана каскада с мотор в "Мисията невъзможна: Пълна разплата"

Излезе дългоочаквания трейлър на новата част - екшън от пустинята до мегаполиса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая боза няма да я гледам. Пълен бойкот на Сциентологията, подхванвана с парите на Том Круз. Той не поглежда дъщеря си, заради религията си.

Най- смешното е когато жена е омъжена за някой като Джейсън Стейтъм, но е влюбена в някой който изглежда тоя на снимката( Том Круз)... И когато и двамата са с ЕДНАКВИ имена ( Джейсън).... Например, жената сънува мъжа в който е влюбена и казва на СЪН неговото име( Джейсън, който изглежда като Том Круз), а мъжът и си мисли че жена му, сънува него.. Когато се СЪБУДИ, жената ще каже на грозния си мъж че е сънувала кошмар. Обаче, всъщност, за тая жена КОШМАРЪТ започва СЛЕД като се събуди.. И за да ИЗБЯГА от тоя кошмар, вероятно ще започне да се напива много с алкохол и други подобни неща.. За да СПРЕ кошмарът за тая жена, би трябвало да се събере с тоя когото СЪНУВА, ако си подхождат..

..

tonk11

От рано си се подкарал явно.

Това е този лудия с негрите-маймуни и черните дяволи, за които принципно е прав, но тук си пролича шизофренията с пълна мощност.

Горе долу от тогава се въртят клипове в ютуб.

И този зацикли в едни и същи роли, като останалите холивудски актьори. Все мисия и все невъзможна. Това си знае, това си може.

Ти си знаеш да пиеш ракия

Аз вервам че том круз я прави каскадата.

tonk11

Всъщност точно той я прави. Лично. Друг е въпроса, че в нея няма нищо невиждано. Правена е много пъти и с мотор, и с колело, и с кола, и от скали, и от самолети. Ма дира от де да знае па и що да проверява?

Отишъл Том на круиз....Като за последно.

Легендарна боза и пълна промивка на мозъка. Пускат ги периодично за да може всяко следващо поколение зрители да затъпее като предишните.

Гледай си там "17 мига от пролетта" и си се възбуждай колкото искаш

А ти гледал ли си го? Вячеслав Тихонов на младини е в пъти по-секси от миньон Круз. Втория на тепсия да ми го поднесат, няма да го видя защото погледа ми минава значително над темето му.

представям си колко по тъп си бил преди това