17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ot kakto se pisa v tazi sekta ne sym mu gledal filmite. Neshto ima sburkano v toq. Moje da e skit homosexualist kato toq ot Fidesz deto go sbaraha na vodostochnata tryba.

Мутрички. Хванат си 18 годишно тъпо лапе, износват го до към 30 и след това го захвърлят като парцал за следващата 18 годищна куха лейка. 2 такива ми реваха, въпреки че ги предупреждавах какво ще стане.

си много нискочел, за да се присъединиш към секта.

за пари и неговата секта. Той дори не вижда дъщеря си, поддържа сектата финансово, както и много други "звезди". Още малко и като одъртее съвсем, да видим дали сектата, която смуче парите му, ще поддържа него. Хе хе.

Боли го Том за нашето мнение, сега жените го плюят ама като знаят колко е известен, пари с лопата да ги ринеш и лукс къщи веднага безкомпромисно ще му се хвърлят на вратът. Която отрече значи не познава себе си

Това е само твое елементарно мнение

Всъщност изглежда му е повлиял много шантавия филм Vanilla Sky от 2001. Филма е много неприятен за гледане - Том Круз е на 33 и неговата приятелка на 24 (Камерън Диаз) е много влюбена в него. Но той решава да се срещне с красивата Софи и след това Камерън Диаз го пресреща и му предлага да се качи в нейната кола за да се приберат.... след което започва да шофира самоубийствено и на пълна скорост колата пада от мост и се разбива. След това следват многобройни операции и героят на Том Круз полудява. Навярно този филм го провокира да се държи шантаво с "фаталната годишнина 33" на жената до него. Отделно сциентологията, където Том Круз има някаква главна длъжност в тази дяволска църква...

Напълно нормално. На 33 повечето жени имат все повече изисквания и често стават непоносими. Том Круз може де си позволи по млад модел.

изисквания, които мъжът до нея не може да изпълни и затова жената става непоносима ... А мъжете са поносими на всяка възраст, така ли? хаха

Като стара пералня машина е - само бучи, харчи ресурси и маркучите й са разпуснати

за всички Юдею-Масони и Рептили!

познай защо. Сигурно е имало един който е оцелял само до толкова. Иначе жените на 33 вече не са "момичета" и могат да се разведат и да се справят сами. Не ги плашат вече ни мъже, ни секти.

Тъп си приятел

И язе съм така. Преди 33 годин га работих по ГДР-то си купих една надуваема секс кукла и таз годин я изхвърлям, че удърте, шото напраи 33 лазарника и ке я сменям с нова. То и язе съм сциентолог, шото работя от 30 годин в циментовия завод, ама на български му викаме сциментолог.

Том Крус е фейк отвсякъде, дори носът му е минал под ножа. Новото чене ... и непрекъснато се излага с тая сциентология.

Човекът обича агнешко. Шилешко или овче, не го устройват. Може да си го позволи.

Мушмулата повяхва към 33-тата година

причина е , че си онзи, който си дава ухаещата дупка на мъжете и го е яд, че не му е като на жените и плюе всеки път по форумите като стане въпрос за жени. Айде обратно в дупката.

В един от филмите спаси Света обезвреждайки руска портативна ядрена бомба в пъпа на Мандатът, пренесена като ръчен цагаж на лятище "Кенеди" от сърбин учител-терорист....с ДЖОБНА ЧЕКИЙКА. Оттогава руснаците не произнеждат портативни ядрени бомби - лесно се обезвреждат.

бъди реалист - по-голям кеф е Николинка да те спасява от ядрено бедствие , отколкото някой надъхан,потен, брадясал субект, пръскащ тестостерон и злоупотребяващ с анаболи.

Класика - драматургията, филмова, физическа, морална.

Ако и Николинка беше родена през 20-те години на миналия век и тя щеше да участва във филми "Класика" - драматургията, филмова, физическа и тн. Също, ако Рийвс беше роден 40-50 години по-късно, щеше да спасява света с джобно ножче, или да пада от небето и да размята чук наляво , надясно:)) Така , че не сте справедлив към оценките си за Николинка, иронията Ви трябва да е насочена към режисьори и сценаристи, а не към актьорът.

Чудо голямо, падарастър путин две жени го оставиха въпреки парите и властта му.