Студентка по психология от Ямайка стана "Мис Свят 2019"

Тони-Ан Сингх ще работи за "устойчива промяна" за жените и децата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук отдавна си избираме кой ли не за миска, ама и те взеха да ни копират май

"Дискриминация", от лат., означава "различаване". Да не си "расист", означава да не се прави разлика между черно и бяло, жени и мъже, българи и цигани... красиво и грозно. Викаш "ура" и това. Ако искаш да минаваш за толерантен.

Грета Тунберг не върви пред тая

Свиквайте....белите са малцинство в световен мащаб, така че разни смесени фенотипи ще печелят конкурсите за красота

Бе, ще "печелят конкурси", само дето няма да е с красота.

Това от много време вече не конкурс за красота,а за комплекс от качества и каузи ,но вие с ограничените си мозъци гледате само едни снимки и оценявате!!!!

На тая "комплекса й от качества и каузи" трябва да е равностоен на тези на Махатма Ганди и Майка Тереза, взети заедно. За да я изберат с тази външност.

прилича на мъж

Ха-ха, и на мен ми прилича на мъж

Майка ти прилича на курва :) Сигурно щото си е :)

Бонбон с ликъор.

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, "ромите" пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Аз пък предлагам мис свят да се избира с гласуване по интернет, а не от хомосексуални старци масони.

идея... ама така ще пропадне предварително нагласената политическа победителка и предварително нагласените "сигнали", които се изпращат с избора на първите 5

Не може, не е редно да се провежда конкурс за Мис Свят, защото света е населен с различни етноси, за които критерийте за красота са различни.. все едно да се провежда конкурс за Мис Животно, кой ще го спечели, лъвицата, тигрицата, магарицата или кокошката..?тъпотия до шия

тигрицата ша го спечели

Гнусни расисти!!! Толкова мразят белите, че са наслагали само чернилки.

Майка ти немаше как да я сложат, щото курвата си има работа на околовръстното :) Колко курове е лапала, само тя си знае :)

Мале мале, толерастията докъде води. Тая трътлестата, мис. Ама нали е толерантен цвят.....

Миските за 2019 Свят, Вселена, САЩ, тинейджър САЩ и Америка са само черни. Как става тази работа, като аз живея в САЩ и познавам мъже от цял свят? Всички са единодушни за источноевропейките и скандинавките. От виетнамец, през ганаец, чилиец, непалец, етиопец, мексиканец, афро-американец, ред-нек-американец всички се облизват като видят нашенка, а черните си ги харесват само черните. Как така става, че най-красивите и най-умните са черните?

Аз ли нещо не разбирам - мис Свят и мис Вселена все чернички, пък богатите мъже все за руси и синеоки жени се женят, явно не разбират от хубост завалийките

Господине вън от дамската тоалетна Ама аз съм Мис Свят маааа

Ами българките са в пъти по-грасиви от тези крокодили!

А най-убавата е е настоящата Мис България

Колкото и да е трудно да го приемем, хората с европеидни черти в света стават процентно все по-малко. И за моя вкус това момиче има твърде едри и груби черти, голяма уста и нос и двойна брадичка. Но критериите за красота в различните части на света действително са различни, на много места това момиче ще се възприема за ослепително! Струва ми се все по-нормално такива международни конкурси да се печелят от трудно смилаеми за тези ширини типажи, предвид чисто демографски причини.

моеше да пратим по една "мома" от факлултето,стоипиново и други гета ида зеем сички места от 1 до 3 .. аз кат я гледам таа при нас сека трета у чистотата е по убава !

''23-годишната Тони-Ан Сингх от Ямайка беше коронясана снощи за "Мис Свят 2019" и заяви, че иска да използва титлата си, за да работи за "устойчива промяна" за жените и техните деца, предадоха световните агенции. Второ място спечели тъмнокожата французойка Офели Мезино, а трето - представителката на Индия Суман Ратасингх Рао." Ееееее, евала, махалаш. Една бяла няма

на първо място сикх, на трето индийка .... тези как не са се избили .... :)

е от Я майка, как ли изглежда Я баща ?

Бъдеща "психоложка" на частна "практика". Украшение за яхтите на руските олигарси. Не-само Дерипаска си пада по какаото на Наоми Кембъл....

Нагласвация по странни критерии за красота,най-вероятно политически някакви

yeyeeee....имаме в махалата един малоумен Свиленчо от ромски произход, по цял ден обикаля горкия по спирките и проси от хората цигари и стотинки - тази е копие на Свиленчо по физиономия, чак се опулих! Който не вярва да дойде да го види, квартал Красна поляна

с "нашата" рускиня ?

Каква рускиня те подгони пък сега?

Няма никакъв проблем в това, че чернокожо момиче е спечелило такъв конкурс. Тъпото е, че вече не от пръстите си, а не зная откъде и по какъв начин се чудят как да изсмучат "причини" и надпревари от различно естество, където не само да вмъкват втръсналата ни и толкова фалшива толерастия неиното отроче либерализъм, но и съвсем опорочават всякакви събития. Не съм историк, но от хора с повече знания от мен в тази сфера съм чувал, че България не сме видели чернокож до Първата световна. Защо в този ред на мисли ще ни налагат разни фалшиви и чужди нам "ценности". Постигат обратен ефект и на хората вече им се повръща и няма нищо общо с това какъв цвят е кожата, а заради това, че е режисирано. Оставете останалите култури и раси сами да се доказват, а не скалъпвайте филми задкулисно. Хората не са зеленчуци на кантар, че да се мерят и сравняват. Един е добър в едно, а друг в друго. Най - гнусното е, че на онези скрити "сценаристи" грам не им дреме за различните раси и обществени групи, а ги ползват за собствени политики-икономически облаги на римски принцип - "Разделяй и владей". Дори в една реклама на "Милка", която се върти от сутрин до вечер има чернокожи деца. Необичайно за Швейцария.

И Мис Европа да направят само....пак "шведка" с какао ще го спечели.

Супер е. Не като нашия крокодил.

Кой е "вашия" крокодил?

има там една женица в по-светъл тон, но няма нито една блондинка, нито една светлоока, нито една светла и светеща ИСТИНСКА красавица. да, толерастията е просто една грозна жена, натрапвана на всички като "красавица" и този изроден конкурс е поредното доказателство, че политкоректността и красотата нямат нищо общо!

И този конкурс отдавна е политически, както стана и с Евровизия. Не се ли чуват гласове да допускат вече и травестити в конкурсите?

Като гледам снимките с всички кандидатки ми се струва, че студентката от Ямайка е най-грозната.

И устата и е голяма, и носът и няма да и пречи...

вижте на снимките представителката на Европа - честито!!

Нито една от бялата раса!

Не ми харесва, хич. Много от кандидатките са по-красиви от нея.

Пак нагласена работа! Около нея се виждат къде къде по-хубави и одухотворени момичета. Само че трябва непременно цветнокожа да спечели.

Понеже вече не ги избират по красота, остава да си помислим, че е по значимост на личността им и обещанията, които дават. Мисля, че е добре в такъв случай, миналогодишната да даде отчет кое от обещанията си е изпълнила и как.

Явно на тази значимостта й е като на Махатма Ганди и Майка Тереза, взети заедно, като е дала обещание, да гарантира световния мир следващите 5 години. За да я изберат с тази й външност.

Много мислители - изборджии станахте коментаторите...я по скромно....лично аз съм - КОЯ ДАДАТ

Ееее, момичето е стройно, но соткровно некрасиво. Побъркаха се от политкоректност вече.

Някаква си черна циганка.

Ех, светът се побърка тотално.

Kenn1111

Странни критерии за избор

Познавам поне 200 жени 100 пъти по-красиви от тази. Пак либерални ценности.