Тони Димитрова към Икебаната: Нямаш ли страх от Бога, Деяне?

Певицата Тони Димитрова разпространи отворено писмо, в което публично изказва възмущението си от пошлите коментари на Деян Неделчев - Икебаната в социалната мрежа след смъртта на обичаната музикална редакторка Ана-Мария Тонкова.

Обратно в новината

Коментари - Тони Димитрова към Икебаната: Нямаш ли страх от Бога, Деяне? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЯ Е ТОНИ МИТРОВА ?

Не разбирам защо се дразните, обиждате и държите като ... хамали? Писмото на Тони е прекрасно, поздравявам я за смелостта да му го каже публично. Всеки, който е завършил пеене разбира, че Деян е шут и палячо. Но ... има хора, които го харесват, защото се забавляват, разсмиват, покачва настроението им, но това съвсем не означава, че ценят "творчеството" му. Дори съжалявам, че няма цензура - по Живково време Деят никога нямаше да пее на малкия екран. Що се отнася до Тони, тя печели със своята естественост, песните й са хубави, но вокално има какво още да учи - понякога съска съгласните в края на думите, а това се учи първите години в уроците по пеене. Иначе притежава магнетизъм, а това е много важно за солист. Успех Тони и горе главата!

Присмял се хърбел на щърбел. Каквото повикало, такова се обадило. Моралът и богобоязливостта на на Тони са на нива около нулата. Ругае и псува като хамалин на бургаското пристанище.

Поздравления Тони! Ти имаш и глас и характер и позиция, която не се страхуваш да споделиш. А онзи Икебаната да се скрие някъде, че се срамувам от простотиите му. Срам е за гилдията.

Икебаната не бил лансиран в радията. Ми освен с бъзиците по повод това с икебаната на мене с друго всъщност не ми известен. Ако не беше тая пародия можеше и хич да не го знам...

Разбира се Деян набързо спретна отговор на писмото на възмутената Тони.В типичен за него стил,той я нарича изсулен,дърт чувал,който грачи като гарга и още цветисти сравнения и историйки.Е,тези двамцата може да изместят любимите ни звездни герои-Николета,Алисия,Валерко и общите им деца.

веселинке я се разкараи, не пишеш по темата

Victoria

Разгеле намери се кой да му го каже. Инак той не е лошо момче, но леко луд и с леко рамита представа за реалността.

Евалла, Тони! Тази жена ми се издига в очите с всеки изминал ден!

Да си кажа право не познавам много добре нито Тони нито песните и.Не зная защо подсъзнателно ги харесвам и обичам и двете-и нея и песните и които съм слушал.Може би не съм разбирач и се заблуждавам.Вие какво ще кажете-прав ли съм или греша?

Грешиш разбира се. Подсъзнателно не ги харесваш, ама толкова много не ги харесваш,че чак мислиш,че ги харесваш! Ай сега дай 25 лв. за консултацията!

Берекят версин на психиатъра за консултацията.Аз съм стар дявол и много рядко пъти греша,но щом ти го казваш сигурно си прав.Отсега ще започна да я мразя Тонито.Ама ти пък признай,че все пак гласа и е уникален.Отделна трудност е,че съм позитивист и не умея да мразя.Най лошото ми чувство е съжалението.

Тони, хубаво пееш, но ще си останеш машинописка по манталитет...

А ти какъв ще си останеш по манталитет- сигурно като Икебаната?

А твоят манталитет е сигурно на тракторист.

Айде да не обиждаме трактористите!

Възхищение за Тони Димитрова!

Хайдеее, и Тони пусна чалгата - къде намери време и какви медии четеш та да объщаш внимание на хемороидните кризи на някакъв Деян?!?! На такива само опосумите могат да объщат внимание, че са радостни, че има и екскременти под тяхното ниво.

Мечтата ми е Икебаната да направи дует с Краси Аврамов.... Иначе ако иска да направи още по-голяма идиотия, да снима професор Вучков някой от клиповете си, но да ми плати за идеята!

Да се радваш , че имаше творческия късмет да исзееш "Ах , морето " и други добри певци нямаха късмета и че В КРАЯ НА КРАЙЩАТА ТРЯБВА НЕЩО ДА СЕ ЯДЕ ! господ ти е дал глас като на Бони ейлър . Приеми го , че той не е имал този късмет, а има прекрасен глас и е талантлив/

Де си бре икебан с гз разпран? А зине да оплюеш Тончето сега... Майка ти да те беше изпикала нежели да те ражда!

Ако всичките и фенове са като теб, горката певица.

Браво Тони! Какво е иИкебаната-един простак и клоун, нищо повече.

Деян е прекалил ,съгласна съм. Тони прекали със словесните си изяви.Набрала е скорост,и вместо само да пее,се излага когато говори по всички възможни теми.Повярва,че освен да пее-може и да говори.

Абе и тя медийна изява търси, милата. Отворено писмо, аре нема нужда. Ами ако оня клуон е прав? Никой не си зададе този въпрос.

Само че тя не си въобрази , а наистина може да говори!

ана мария тонкова беше последният човек на тази земя, които разбира от музика! а деянчо да си ходи в испания че ми писна от този олигофрен! голям праз че има глас!

Тони Димитрова е прекрасна певица.С уникален стил и глас.Освен това е достоен човек.Не я познавам лично ,но в Черешката на Тортата се държа човешки,топло и адекватно.Сегашната и позиция срещу простотиите на Икебаната потвърждават ,че тя е човек с характер,мнение и личност с морални устои.Икебаната е срам за себе си и изкуството.

Много високопарни думи-прекрасна певица!?В"Черешката..."участието и беше пълен провал.Промених си мнението за нея след случката с Б.Борисов:Тони пее на улицата и изведнъж някой спира тока.Разбира се това разгневи певицата,но когато видя,че причината е делегация предвождана от Б.Б и бургаския кмет гнева изчезна и Тонито се ухили с широката си подмазваческа усмивка.Колкото до закъснялото и обръщение-възможност да напомни за себе си.

Браво, Тони! Думите са ти точни, възмущението справедливо.Икебаната отдавна не е нито певец, нито нормален човек. Съжалявам, че трябва да го кажа. Изявите му от много време са израз на комплексарщина. Той дори няма право да говори за Ана-Мария Тонкова - те просто са от различни светове и говорят на безкрайно различни езици...

ас сущо познавам от много години ана маря тя наистина беше страхотен човек и професионалист,както и познавам деян които много добре си спомня на един от последните златен орфеи щях да му скусам тиквата за това че много му знае остата а е пулен смешко и моля ви не го наричаите певец.а кум теб тони (не се познаваме лично)страхотни думи в статята и си права но ако говорим че си певица това е катастрофа ,ти ако си в някоя друга страна и на улицата няма да те пуснат да пееееееееееш!!!!!!!да е жив и здрав диомов с неговите партизански песнички.моляте спри да грачиш. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Музиканте", може и да не хресваш пеенето на Тони, но огромна част от публиката я харесваме и то много. А ти имаш ли публика?

Браво бе, уж критикуваш Икебаната, пък изказванията с в типично негов стил - този не бил певец, онзи не бил певец, само ти си певец.....

Кажете си името, музиканте, да видим кой сте и какво сте постигнали. Тони е искала да каже нещо и не се е подписала като Певица, а като Тони. Вие от какво се страхувате ? Браво на Тони!

BRAVO, TONI !!!

АКО ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО Е НАПИСЪЛ ТОЗИ "ПЕВЕЦ" НА СТРАНИЦАТЕ СИ, ЩЕ СЕ ОТВРАТИТЕ....ИЗМИСЛЕН ГЕРОЙ......

За починалите или добро или нищо! Икебаната се изложи, но Тони Димитрова много късно се сети да коментира изказването му! Трябваше да реагира веднага!

Браво и поклон пред НЕПОДРАЖАЕМАТА Тони Димитрова! Написаното от нея е нагледен пример за свободна и силно емоционална ЛИЧНА позиция. Тогава когато всички започнем да реагираме по този прекрасен начин, тогава в тази изтерзана от интриги, лъжи и омраза земя ще се роди истинското гражданско общество. Благодаря ти Тони!

Присмял се хърбел на щърбел. Баси и звЕздите имаме. То и затова са толкова световно известни де. Слушат ги роднините им ... от съжаление

Абсолютно е прав човека, не разбирам защо му слагате толкови минуси? За огромно съжаление България, няма световно извстни певци. Малки изключения имаме в операта. Имаме и няколко гениални класически музиканта и до там. Айде, да си кажем истината в очите и да не се правим на нещо което не сме.

И като нямаме световноизвестни какво? Да спрем да търсим и да се развиваме? Странна логика, дърпаща само назад.

Искам да добавя в списъка на подлизурковците Слави Трифонов и екипа му....само заради "РЕЙТИНГ"направиха песен с това смешно нещо наречено Деян Неделчев....

Хаха абе тая крава е много смешна: "Знам, че сега ще ми отговориш с хули и плювни, ще изтъкнеш огромния си диапазон, ще се опиташ да ме уязвиш - я за килограмите, я за професията..." Хаха.....

А ти си тъпоъкълен малкоъгълник. Глупак. ( а може би си самия Резил Неделчев?

А ти к'во си, коч може би

икЕБАНЕ, ти ли си? Виж как ти е изписано на г*за. Ти си единственият по-различен.

Кравата била смешна. Ами ти?

Браво на Тони Димитрова! Съвсем точно казано. Досега на Деян Неделчев въобще не обръщах внимание, тоест на "интелитентното" му творчество. Сега направо и като човек не ми е приятен. Жалко е, че падна толкова ниско! Като млад имаше заложби за успех заради приятния му глас. Но само глас не стига, трябва и акъл!

Браво Тони, права си. Деян в реалито се показа хрисим, раним, но всъщност е отвратителен в това амплоа.

А къде бяха на погребението и Графа,Дичо и другите прехвалени дзвезди ? Успех, Икебана !

Браво,Тони!Прекрасно написано от един прекрасен човек!

Браво,Тони!Не за смелостта,защото смелост не се иска да се каже нещо на толкова долнопробен певец.Браво за това,че сте си нарушила спокойствието,за да кажете това,което всички мислим.

Браво, Тони! Ти си страхотна певица и прекрасен човек! Много добре си написала отговора! А Деян да си събира съчките в гората и да се дупи по басейните - той друго не може.

да я фанеш,... па - бой, бий, да ге!

То пък един простак!

БРАВО на Тони, а къде са всички останали от музикалната гилдия? Да не би само тя да може да чете и разсъждава? Срам за тях, Икебаната не го коментирам изобщо...пълно довиждане с реалността....

Браво Тони, страхотна си, така трябва да се реагира на такива като Деян, той май не е добре с акъла, взел се е на сериозно...., а пък и тези дето го канят да се показва, само си губят почитатели.......

Браво Тони, страхотна си, така трябва да се реагира на такива като Деян, той май не е добре с акъла, взел се е на сериозно...., а пък и тези дето го канят да се показва, само си губят почитатели.......

Браво Тони, колко точно си го написала,а за хулите от другата страна да не ти пука.

Абе доста е права Тони Димитрова. Но аз като го гледам Деян Неделчев направо ми става жал за него. Едно време се опита да пее, не направи някакво впечатление, никога не е бил модерен. Заминал като много от нас далече, за да може да преживява. И там не се реализирал. Със старите песни никакъв успех. После случайно изгрява звездата му в някаква степен с песента за икебаната. Но вместо да продължи в същия стил, той изведнъж решава че ако се прави на идиот много ще успее. Сигурно право е усетил тенденцията, в последните години трябваше да си някакъв откачен, ненормален, за да те забележат. Резултат пак няма, предизвиква отврат и присмех. Жално ми става като си мисля за тоя Деян, той е олицетворение на нещастната съдба на много от нас по-възрастните хора.

СТАХ МЕ Е САМО ОТ БАНДА ЧЕНИ И ЛИПСАТА НА ВАЗЕЛИНННН....

всички ще умрем, вярно трябва да се говори цивилизовано, но това да се говори само хубаво не е правилно, всеки си има грехове, а нейният е цензурата, комунистическата цензура

Това , ако е вярно, променя всичко!Но сигурен/на ли сте?Защото е важно

Прекрасно си го казала Тони! Браво някои хора се имат за пъпа на света и трябва някой да ги приземи...Ти си страхотна певица и човек не падай до нивото на този никаквец...кой си спомня за него...аз не..някакви съчки абсолютна тъпотия

Икебаната може и да е прав да се гневи на починалата Ана-Мария Тонкова, но защо ги казва тези неща след кончината й? Да й ги беше казал в очите, докато беше жива. То за това има и тази приказка - за умрелите или добро, или нищо. Вече от тях така или иначе нищо не зависи.

тоя урод маи скоро не са му го слагали.всички некадарници плуят кадарните хора,а тоя икебана ли или не знам кои геи е просто е едно нищожество,което живеe в испания като соцялно слаб.какво нещастие е само тои си знае.

Ще дойде ден и Деян ще гризне съчката... оооопс, дръвцето.

Едно голямо БРАВО на Тони Димитрова. И едно голямо WTF за мистър Икебана. Човек трябва да има самооценка и да се обича, но когато това стане в размери като при Икебаната значи човек се е самозабравил вече.

Тоя е бил я пиян, я дрогиран като се е "изпуснал". Нищо ново в интернета - някой да се осере публично. Просто имайте едно наум като посягате към психотропните вещества, избягвайте изявления от какъвто и да е род, даже развъртете бушоните за по-сигурно, че утре да не се червите.