17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората се забавляват, а върлите патриоти оплюват. Аман от тесногръдие и псевдородолюие.

няма що. имам право да не ми харесват. моля да не ми се лепят хейтъри.

Да празнуваме, да разказваме и четем на децата си. Поклон пред духовността. Линч на кича, посредственноста и неграмотността.

Преди да си вдигате жабешките бутчета за подкова.

Няма такъв празник в България.

Древен езически празник на келтите от британските острови. Само че се чудя какво келтско има в нашия народ? По-голямата част от нас са и православни, а в този празник има и нещо сатанинско което е нетипично за българите. Да си го празнуват там на островите и зад океана, а не да ни го натрапват на нас. А пък българина е като жабата, дето видяла че подковават коня...... другото се знае.

Баба Марта също е езически празник. Освен това никой не те кара да го празнуваш или някой ти е насочил пистолет в главата да се облечеш като еднорог например? Стига с тази параноя и страх от всичко чуждо, което не ви е познато и директно го заклеймявате като "лошо".

Баба Марта може да е езически празник ни е наш , когато американците почнат да праЗнуват баба Марта тогава и аз, престанете да промивате мозъците на нацията

Какъв хелуин бе скапаняци, В тоя измислен “празник” няма нищо БЪЛГАРСКО !!! Хайде със здраве и успешно триене на коментара ми !

Аз ще се дигизирам като комунист,с докова манта и гумени ботуши,може и с шапка от вестник и ще слезна да вдигна капака на москвича пред блока.Все пак утре е неделя.

Сложи си каскет, не шапка от вестник и си пусни маркуч от балкона, да измиеш Москвича. Може да си купиш боя и четка и да нарисуваш на асфалта правоъгълник с номера на колата ти,. че никой да не смее да паркира там :) Купи и брезент, за да я покриеш вечерта :))))))))))))))))

Ми празнувайте си който си искате празник бе, кой ви пречи?! Ние ще се маскираме като всяка година и ще се забавляваме, пък вие злобейте пред клавиатурите! Като има кукерски празник, колко от вас се маскират като кукери всяка година? Какво грешно има, децата да се веселят? Тази година малката ще е Пипелота. Какво лошо има?!?!?! Големи Българи сте, ама не можете и да пишете на Български! “Данее” - една дума, браво бе!

Да, маскирайте се, че да има НА КОГО ДА СЕ СМЕЕМ!!!

Ми ще ни се смеете, като си нямате собствен живот, смейте се на нас. Аз нямам нищо против. Каквото кефи хейтърското ви съзнание, това да е!

не идва ли от Пипи дългото чорапче? Нещо за Деня на народните будители да обясниш на детето? Как ли пък не, вещиците и духовете са "по-фешън". Уааааууу!

Се пише, поне детето ти да е по-грамотно от теб.

Вносен празник! Защо данее кукерски празник,да налеем пари на български майстори. Може да е езически,но си остава нашенски.

Аман от тая простотия Хелоуин!!! Имаме си достатъчно хубави български и християнски празници които да празнуваме!!!! Стига с тая пропаганда.

Ще поиграеш ли малко казачок?

Не, разбира се. Пропагандата си е пропаганда, без значение дали идва от изток или от запад. Просто съм против да се насаждат чужди празници и традиции. Още повече, че денят на Вси Светии, който се чества във католическите държави, е ДЕН ЗА ПРОСЛАВА НА ВСИЧКИ ХРИСТИЯНСКИ СВЕТЦИ И МЪЧЕНИЦИ!!

Нещо май сбърка соросче, ама като сте дебили и не четете... Казачокът е украински танц т.е. на вашите политически приятели...