17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв музикант е, искам да знам. Може ли да пеи, да свири, макар на обикновена свирка нямам претенции за пиано.

Тоа па циганин, гроцен.

Мистър Аутотюн ще напълни Арена Армеец с билети от по 10 лв. след време..то това е лошото, всички деца ще са там..днешно време всеки може да си позволи билет от 10 лв. за да слуша квичене на запис..

Защо триете коментар който просто заявява общоизвестен факт какво означава думата ЙОНИ на санскрит? Като не ви харесва значението кажете на 'йонислав' да си смени името.

Като чета коментарите си мисля, че повечето изказали се, сте млади хора ... честно притесних за вас, такава злоба, защо така, бе деца, злобата и завистта са признаци на слабост и комплекси, това ли сте вие - слаби и комплексиранш, не мисля .... младостта не се връща, живейте и оставете и другите да го правят, както намерят за добро!

Фенка е на адибаса

Този е супер жалък...

Няма да изкарат до следващата Коледа, освен ако тото не стане брокер на таблетки за щастие. С рапа пари не мое изкара тук, а мадамата е прахосмукачка.

Удрѝ, чичо Тото! Мачкай ги кат’ Гришо, сапунисвай ги кат’ Пищова!

А Лъчо къде е?

Под леглото...

След време приятелката мУ, ще го показва под фикуса.

Където и да го посееш, ще е като градинско джудже. Ама рогата къде ще ги окачат...

Още на първата дума ме изби на смях! Рапърът! хахаха! Какъв рапър е тоя ВЕ?! Най-великата му рима е: "Само тя си мисли, че съм само неин гуро.. бело ендуро.. дай газ, фани к*ро, браво, браво, бури бър бъни, Джак Спароу, куки, муки, бел косъм.. и чао Джаро." Аудиторията на тоя велик рапър са 10 годишни сополанковци по детски партита. Иначе мацето не е лошо.

На първата снимка ми прилича на Снежанка, седнала на "леглата" на джуджетата.

За Тото Котуньо знам. Но за Тото - участник в някакво риалити предаване ...

Ееее, е защо той да има гадже, а аз да нямам? Ееее!

"двамата вече делят един покрив. Тото публикува кадър, на който Кристин седи на леглото му" В кой момент, когато двама души делят един покрив, леглото става от "му" "им"? За един преатеу питам.

на който е жилището, негово е и леглото

Гадже под еУхата :)))