17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя мъж можем да го обсъждаме, да го хвалим, или обратно - плюем, обаче на оная от She's the One не можем гък да й кажем, да не би да й развалим настроението. Жените изглежда са на пиедестал в този сайт, не се позволява никаква критика към тях, което е всичко друго, но не и честно.

Вин най ме кефи, като Ридик. Надявам се да продължат с Дейвид Туохи поредицата с поне още два филма и да довършат историята.

Не е честно!? Ти сигурно не си позволяваш дори да дишаш, защото бактериите, които влизат в дробовете ти заедно с въздуха, се унищожават от клетките на имунната ти система. А това е всичко друго, но не и честно спрямо бактериите!

Дъщерята на Пол Уокър- хубава като него

Внимавайте какво пишете да не дода и да ви натепам! С обич: Ваш, Ридик

Голям мъжага, без да е красавец и не му трябва щото е далеч от образа на сладникавите момчета. Има страхотен глас, много плътен. Не са много актьорите с толкова дълбок тембър. Удоволствие за слуха.

За гласа съм съгласна, много е възбуждащ, но като визия не чак толкова. Особено в ХХХ. ходеше на голо с едно кожухче, направо си беше смешен .

Този филм си го гледам поне няколко пъти в годинана. "Бейбиситър под прикритие" или в оригинал "The Pacifier". 2005 Точно тук се разкрива таланът му на актьор. Когато някой се има за голям артист....да се снима в комедия....при това с деца. Децата са лакмусът за всеки талант. Така че, Вин Дизел е с няколко нива по талант над другите му колеги с мускули както бате Арнолд и Скалата. Единствен Вин не преиграва а се забавлява и живее на сцената.

Супер, имайки предвид колко трудно гори дизела...