Тръмп: Решението на Хари и Меган е тъжно

По думите му кралица Елизабет II не го е заслужила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп е странен тип.През целия си досегашен мандат взима само тъжни и срамни решения-гранични огради ще прави,ще се бие с Иран защото те имали ядрено оръжие и други глупости, а сега се закапърил за Хари и Меган.Половин Африка гладува,цяла Азия иска да му види сметката , а той тръгнал да мисли за английската кралица.

Тръмп е странен тип.През целия си досегашен мандат взима само тъжни и срамни решения-гранични огради ще прави,ще се бие с Иран защото те имали ядрено оръжие и други глупости, а сега се закапърил за Хари и Меган.Половин Африка гладува,цяла Азия иска да му види сметката , а той тръгнал да мисли за английската кралица.

Най-вероятно, изгонването на Хари и Меган от кралското семейство е решение, с което се цели да не се допусне афро-американска кръв в кралските особи на Великобритания! Отвсякъде погледнато е правилно. Чиба, на потенциалните замърсители на кралската кръв!

Защо страда чичо Дони ? Той какво иска принца да отде да се бие в Ирак и Афганистан ли ? Кралицата е заслужила това , което е заслужила.Ами да не би американците да заслужават такъв като него ? Погледни се първо в огледалото Дони и после говори за другите.Егати строителя на мексикански гранични огради,егати загрижения за кралицата.Поразяващата уста.

И оня лудия на времето застреля Джон Ленън понеже не можа да му понесе лицемерието да се прави на пролетариат и комунист със сто милиона в джоба. Ама то това е втора природа на западния човек. Тези не правят изллючение.

Не само, че е тъжно, но е и нагло. Хората я направиха принцеса, тя отрови наивния и глупав Хари с нео-марксическите си идеи.

но тя от комиксите ли е попила марксизма, че и неомарксизъм? Чак пък толкова. Иначе е нагло, да. по-скоро го отрови с непрекъснатата игра на неземна любов, роля, която явно се ползва с успех пред зрителя.

Абе големи сте разбирачи и анализатори тук в дира. Наясно сте с действията, мислите, принципите, надеждите и желанията на всички-от Тръмп,през Деми Мур до Андрю Уайлз, Стив Джобс и кралица Елизабет. И всичките са нагли, простаци, търтеи, леви /като обида/, десни /като обида/, грозни и така до безкрай. С други думи няма неоплюта личност, за която има статия. Само вие сте образовани, велики, честни, умни, красиви и работни....Жалка картинка.

Да си намерят по една работа и двамата от 8 до 5 ама дали ще стане, бързо ще им писне да са "инкогнито" така както се дразнят сега от вниманието на медиите.

заради някои постъпки на Тръмп, обаче друго си е на него за какво му е тъжно.

Те защо се съгласиха на такава царска сватба няма ли сега да връщат разноските

Оня малкия т--ак мулатката му е изпил мозъка и той прави всичко, каквото тя поиска. На нея мечтата й бе да стне принцеса като в приказките и да улови голямото богаство и внимание, ама като стан принцеса видя че има много ограничения заради протокола и започна да го настройва срещу брат му и снаха му - бъдещите крал и кралица. Сега тя иска да е хем буржоа, хем от монархическото семейство, да няма огранчения и да не следва протокол, ама да има привилегии....е няма такъв филм

Тая Маркъл хем я сърби, хем я боли. Иска да не са членове на британското кралско семейство и да се ползва с пълна лична свобода право н обществено внимание, но в същото време иска да си запази титлата, да има издръжка, а да не живее от заплата, да ма двойно гражданство редица привилегии. Къде дават така? Или да избере привилегите, но да се съобразява с протокола или да ходи да работи като актриса (която никой не знае), но да върне всички титли и привилегии и да не се изказва от името на кралското семейство.

мАЛКАТА ! Вчерашен белтък от панталона на баща си !

- също като някои. да, тъжно е.

кефи ме младежтъ и бунтарският дух ама точно тея едва ли ще донесът промяна в светъ , баба ги юрка и им е дотегнало, ше излязът на квартира ама имат толкова контакти и връзки и печелят симпатии че никога няма да разберът колко лицемерен е наистина живота.

Зор , докато влезе в кралското семейство , и когато го постигна , стана антимонархистка. Лошото е, че командори рижавия Хари , че го настройва и срещу брат му.Това май че е в кръвта на всички янки.

С комшията така се разстроихме, че дорде не пресушим голямата бъчва и тъгата няма да излезем от мазата.

Някой беше казал, че само монарсите могат да съсипят монархията. И добре, че тези го правят, щото в 21-ви век в Европа да има крале и кралици и царе и царици е потресаващо смешно. Просто абсурд, предизвикващ здравия разум. Да се налага някому от дете да бъде разкарван и показван като маймуна наляво надясно, в замяна на сравнително охолен живот е твърде извратено дори за хора англосаксонците.

" в замяна на сравнително охолен живот"?????????

Бабата ще живее 150 години, какъв шанс имат те ?

Какво я сполетя баба Бети! Да пусне това черно плашило в дома си, да и се повръща като го погледне и въпреки всичко да търпи. И това плашило, без изобщо да осъзнава какво върши, да я прескочи като камък по пътя си. Ще има наказание, със сигурност.

Е, и аз не одобрявам това решение.Още повече , че няма как да се откабат от привилегиите, докато съществува монархията.Ако ще стават обикновени хора, да вземат по един куфар и чао на замъци, охрани и т.н.

Им много лесен начини - обябяваш, че вече не си аристократ, отказваш се от всякакви привилегии и не даваш интервюто в частност на човек родственик с Короната, а като частно лице. Както постъпи Сара Фергюсън - върна титлата, върна привилегиите и след развода си живееше като обикновена жена и не даваше интервюта.

Кое точно е тъжното след като си иска привилегиите ама без да изпълняват задълженията си???? До кога ще им плащат ограната и воаяжите баламурниците а те ще врякат че искат ''финансова независимост и нов аристократичен двор''??? Незнам как двама неадекватни с реалността се заблуждават че някой ще ги признава за след като при акива действия трябва и титлите им да се вземат и да си останат хора'' от народа'' белким проумеят какво значи това..

Стига сте ни занимавали с тези търтеи и безполезни хора! Хари се отдръпва защото няма трон и суджук!

Всвки разбира кога оранжевия ходи по голяма нужда...

Е, по този начин интересът на медиите към тях нама да намалее. Така медиите печелят. Пък и Хари и Меган ще продължат да ползват всички привилегии на титлите, които носят, но без да мат съответните задължения. Та честито на данъкоплатците - ще продължат да плащат, но сега дори повече!

РАЗВОД В КАНАДА...СПОР ЗА ПРИЛОЖИМ ЗАКОН...

след като бяхме информирани от дир.бг и в софия е така

Да им имам кахърите -кралските и на ингилизите!?

А, де!

...сълзи -бели и мътни, нали?!

Това ,,обществено оплакване,, ли е?

Рано си го извадил.

И ЛЕЙДИ ДАЯНА БЕШЕ МЕРАКЛИЯ ДА РЕФОРМИРА МОНАРХИЯТА...

мераклийка!

няма ли си по-важни грижи, да речем, импийчмънта?

От обикновени Търтеи, тези двамата решиха да станат професионални Лентяи!

Ами стани и ти, бе. Ама не можеш. Изложи си коментара, айде обратно на конвейра.

А ти ,я фани ,,по-здраво ...,,!