Три сериала обраха наградите "Еми", а кои са звездите

Юджийн Леви пребори Майкъл Дъглас, Тед Дансън, Дон Чийдъл като най-добър комедиен актьор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се обсъждат коврински истории за разлика от бг откритието "Откраднат живот".

Американската култура в областта на сериалите затъва яко, особено комедийните. Пълна простотия е Schitt's Creek , но това е тенденцията последните години

Както винаги вече, наградата отива при чернилки, защото е политкоректо. Пазители - изменена история и герои на комикс, всички добри герои са черни, белите са лошите. Да ви сера в устата на вскички политкоректни расисти! Насила ме направиха расит и тия простотии!!!

коментиращите, правите се на големи разбирачи, ама кажете някой готин филм ,който да не е американски? може, ама с малки изключения. американскоти кино си има филми за всякакви хора и си остава недостижимо. когато търсиш Schitt's Creek намираш него, но можеш да изгледаш сериала "Северът и юга". В тубата има качени много американски филми и в нито един няма такава наситеност на коври, както в българските. все тая дали коврите са простакеси или докторици, което не ги прави по - малко коври. а Марта Вачкова защо я качват на екран оше? тая женица прилича на леля перачка от детската ми градина.

бе!

да разказваш на света - що е култура! тъпанар!

2 негъра, 2 педераса и едно джендър същество. Познах ли?

Я, един циганин се препозна за негър. Или за педерас, или и двете.

FFF

Не позна! Евреина ги изпреварва :)

ГАДНИ ДИРНАДЖИЙСКИ РАСИСТКИ КУРВИ

Марта я качват на екран защото е дъщеря на баща си Митко бомбата от На Всеки Километър. В цял свят всичко е наследствено тук там някой пожарникар се издига до новините.

Но и наше сериали са боклук!

само в фашагокомунистическите общества

Зендая е толкова прехвалена, нулев талант, само я бива да седи безмълвно и да изглежда надрусана.

Бабината ти трънкина. Най-доброто кино (и телевизия) до ден днешен си остава британското. Тяхната школа във всеки един аспект е класи над всичко останало, и далеч не е случайно, че в Холивуд топ актьори, режисьори и пр. са масово британци. Независимо от това, те продължават да произвеждат собствена продукция (разбирай - не продуцирана от компании зад океана) и тя продължава да си е еталон за съвременното кино. Половината по-успешни американски филми и сериали са римейк на британски (и не само) такива. На прима Виста мога да изброя поне 10 актуални британски сериала, които слагат в малкия си джоб цялата нова американска продукция във всеки жанр. За съжаление, и Еми-тата станаха същата пародия като Оскарите.