17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симеон Хасан взема първо причастие в руски правослявен храм в Мароко. Само на мен ли ми се струва странен изборът или има и други?

Какъв царски наследник може да бъде някой с името Хасан. Дотам ли стигнахме?

Какъв цар, бе, какъв наследник, какъв Хасан !?

Т"ва Хасан много царско българско ми звучи......... А след него Мюмюн ли ще е ???????

Тук пишещите псевдо християни, да вземат пример и вместо да плюят, да се информират за какво иде реч!

Това добре, а обрязаха ли го вече Хасанчо?

Горд наследник на български царе -символ на българщината,с истинско Българско име,какво ли си мислят дедите му,предшествениците..там горе...

И евентуално други подобни на теб, които се смятат за християни, единствено заради това, че някой някога ги е кръстил. Затова ще ти обясня. Християните са черкуват. Тоест, присъстват на църковни служби, причастяват се, съблюдават различни правила на живот и се каят за греховете си. Хлапето е православно. Живеят в Мароко. Да си чул в Рабат да има български православен храм? Когато си в чужбина, се черкуваш там където има православен храм и като няма български, се радваш да има какъвто ще друг - руски, гръцки, сръбски, антиохийски ... какъвто има - такъв! Защото независимо дали църквата е българска, гръцка, руска и т.н., тя е е неотделен член на Единната, Света, Съборна и Апостолска Църква.

Бъдещият ЦАР на България и всички българи! Да е жив и здрав, и Господ да го благослови! ДА ЖИВЕЕ ЦАР СИМЕОН-ХАСАН!!!

Честито на Н.Ц.В. Симеон-Хасан, носещ две горди имена - на Цар Симеон І и на крал Хасан от Мароко, и нека пребъде династията на Българските Царе !!! Отново на престола Негово Царско Величество Симеон ІІ фон Заксен - Кобург унд Готта, да пребъде и да наспори Господ дните му на този свят, като най- велик Цар в историята българска !!!

Значи по подразбиране мюсюлманин не може да пише в дира?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Интересното в ритуала е, че приемането на причастие се различава от начина, приет в България и в Русия. Дават му отделно тялото Господне - хляба, и кръвта Господня - вино от чаша. Според мен това не е Руски православен храм под Руската патриаршия, защото щяха да правят ритуала по-различно. Може да е Руски храм, но под друга патриаршия.

Хасан... и на снимката веднага се набива черничкото момченце в средата.

Симеон-Хасан! Това е истинско, българско име!

ДАНО е различно! Въпреки името си, въпреки дядо си, въпреки всичко. Дано чистата детска душа надделее!

Не му се връзвайте на Гюнтерчо, тази година 1 април или е закъснял или е подранил - и той не знае...

Всъщност доколкото знам, за цигани на Европа считат едни други... ама карай да върви...

+++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++... до инфинити!

Какъв е тоя черен Орфей със златно руно?

Това, което се вижда от снимката е как детето приема тайнствата от чашата със сребърна лъжичка, по същия начин, по който това се случва във всеки православен храм. В католическите е различно, не в православните.

Българите си били купили цар... Аз обаче цар нямам!

А сюнет кога ще му правят?

Не дай боже да имаме цар Хасан I-ви. Веднага ще стане васал на султан Ердоган.

най-вероятно след като на теб ти направят..

Частен случай на Асамблея Знаме на мира. Модерната еклектика изисква. И жест към брата зидар. За търпеливото обгрижване на дедовите хароче :-) Мазал тов. Да живее планът всички ще са най, най , но наш Давид по, по най :-)

ъъъ... то пак добре че не са го кръстили Иван-Асан... щеше да е истинска гавра с Иван-Асен II, макар че и така не е малка

Симеон Хасан Муньос, звучи като... ха, ха, ха

Това е една хубава новина ,браво! Да е живо и здраво, а на всички злобари -отворете си църковното календарче и прочетат 10 божии заповеди.ще им е интересно! Що за злоба,що за завист..........

Защо да не може да пише мюсюлманин в дир-а? И какво сте се хванали за името на детето и на чернокожото момче? Нима човек избира родителите си или цвета на кожата си? И нима християнството е привилегия само на бялата раса? Нима няма православни светии, които са израстнали и са били възпитавани в мюсюлманса среда? Православната църква почита такива светии като свети Абу Тбилиски, свети Ахмед, свети Моисей Мурин е бил чернокож, а свети Петър Алеутски е ескимос и т.н. и т.н. Запознайте се с вярата, която уж изповядвате, бе хора!

Аз съм безбожник, но ме смущава че КРЪСТНИК (духовен баща на чедото) не е християнин. Ама това е проблем на поповете, те да му мислят. А като гражданин се удивлявам какви са тези принцове, княгини и пр дето даже и в Търновската конституция ги няма

Те тези титли Дедо сам си ги раздава. Дори и той никога не е бил коронован, но сам себе си се нарича Цар.

май чукча писател а не читател-я пак прочети и тогава храчи

твоя цар беше в гробницата и като я събориха сега се кланяш на руската гробница

Ще ви оправя за 800 дни. Искрено ваш, Крадлив Дедо!

И като изтрихте половината коментари олекна ли Ви?

Не са много хората, които ще разберат писаното от теб. Но всички ще го усетят....

Какъв царски наследник бе? България отдавна няма цар!

Августейшия? Република сме!

симеон-хасан/моля ви се/, руски храм, Африка /леко странничко нали/ , кобурги-киборги - аман от тия рептили бе и на кое точно царство е т.н. "царски наследник"наследник, наследник е единствено на крадливия си дедо симо, който нямал никакви материални претенции към България както обяви като се появи, но 800 дни лъжи и гепи каквото може и изсече по Рила колкото може - нищо царствено няма тук - само алчност ..

Пак да станат,,царе,,На муньо сина да стане цар,а дядо му моньо проигра всичко и се отказа от ,,всичко,,за да е министър предател,а сега иска и внуците да си намерят държава,за да са вечни царе,да ама народа освен клетви,друго не им пожелава,заради лъжите и обира на държавата от дядото.

Бих желал да уведомя редакцията на сайта DIR.BG, че съгласно Конституцията България е Република. В нашата страна няма царе, крале, князе и прочие "августейши особи". Така, че редакцията следва да се вземе в ръце и да престане да противоконституционалствава! В противен случай нейното поведение ще попада по съответни разпоредби на правото на Република България и редакцията ще бъде санкционирана по подходящ начин. Да живее Чистата и Свята Република България!

Ако имаше само начин да събера на едно място Ботев, Левски, Караджата, Бенковски, Кочо Честименски, Захари Стоянов, Спас Гинов... И да им кажа право в очите, че да България ще се освободи от турский гнет, ще бъде независима държава, ще има цар... и след време ще има царски наследник с името Хасан... Само ако можех! Давам остатък от живота си да видя тяхната реакция и да я снимам!

Ама яко ви плаща царската цензура,сигорно и мен ще ме изтриете

Хасан е българско име и затова му търсят държава,има бъл.паспорт.Нашите предци не искаха и да чуят за тези ненаситни кобурги,даже и в швабско не ги тачат,те затова са ги пробутали на нас та въшките са ги яли и бенотия да шия и две войни са дали бъл.жертви,искаме репараций от този фамилия мразена у нас

На кое точно е наследник ? Къде му е царството на този наследник ?

Не ни карай и тебе до девето да те ,,благосляваме,,те в селото не ги искат,а тоя за попската щерка мечтае

ДС план на сивия кардинал на крими бг прехода императора на злото ген.Любен Гоцев Малкия Симеон-ХАСАН ще бьде ОЖЕНЕН за Ема Боикова-Борисова на таина масонска церемония в катедралата вьв БАРСЕЛОНА така след време 2та сьединени в свещен сьюз ЩЕ управляват царство Бьлгария

Това Симеон Хасан е нещо като Ladyboy,незнам възникват много въпроси кръстен в църква но ходи в джамията,носи мъжко име а се държи като девойка!

"От миналата година Калина Сакскобургготска и Симеон-Хасан имат български паспорти." Адриана, лични карти.