17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Куха лейка.

Шок! БоНба! Уникално! Известна спортистка посрещa Бъдни Вечер със семейството си! Невероятно! Не се е случвало никъде другаде!

Е кой казва, че е сензация?

Пхууу, нищо не разборате от платен ПР. Статията просто служи като носилел за да ни се натъкне за линията спортни дрехи на госпожата. Другото е пълнеж. Не искам да съм лош пророк, но не мисля,че дрешните ще се превърнат в печеливш бизнес. По-добре да се фокусира в спорта.

Като си напечелила няколко милиона през годината е лесно да даваш акъл на хората как да са добри и как материалното не било важно и т.н. Да те видим какво щеше да приказваш ако взимаше и ти 700лв и имаше три деца на училище... Пак ли щеше да си толкова обсебена от коледния дух... Айде стига с това богаташко лицемерие.

Цитат: "Проектът за тенис академия на звездата Цветана Пиронкова е в напреднала фаза. Фамилията вече напредва с разрешителните режими. Преди година без особени спорове Пиронкови закупиха 15 декара общински терен. Парцелът е в Прослав, близо до Гребния канал. Цената на сделката е 200 000 лева, а решението за продажбата на земята бе гласувано от Общински съвет. Земята в района върви четири пъти по-скъпо, коментират брокери на недвижимост." При това имотчето е "купено" на дългосрочно изплащане, зер що да взема кредит младото семейство като може и без лихва?! Новината е от 2014 - някой да е чувал за тенис академия "Пиронкови"?

коги шъ участува у бигь брадърь

Каква новина само! Няма значение, че още три милиона семейства се събират заедно на Бъдни вечер! Те не се броят, предполагам. Те само да плащат и бачкат, нали за това ги е създал Бог?! За обслужващ персонал. Честита Коледа и да ви е сладко.

Каква грация само,мисля че е сбъркала женихът навремето.Съдба,а за нея мога да ви разказвам мног,но сега не е най доброто време.По нататък може би.

Да е жива и здрава тя и цялото и семейство и да прекарат една хубава Коледа . Като не и върви толкова в тениса може да бъде модел, има всички дадености за това!

Момичето си създаде семейство и му ср отдава... не е като Григор Димитров-изгубена в светлините на прожекторите, нито да знае коя е родината, нито кой я обича и кой само се хвали с присъствието й...

Дир.БГ, това не ни интересува...Нито е новина, нито важно

Кате мен което не ме интересува не го чета, коледа е нека сме по усмихнати.

Адашке защо, душо, четеш новини, които не те интиресуват? Мазохизъм? :-D

Добро момиче, няма да забравя какъв характер показа на Australian Open.

Нещо бъркаш ... на Australian Open това нашенско моме винаги е отпадало в първата среща.

Пу, да не и е уроки- хубавица.